Įkraunama...
Įkraunama...

Ką norėtumėte pakeisti savo išvaizdoje?

QUOTE(fuksė @ 2009 08 21, 10:29)
o as noreciau baltesniu dantu bei buti mazesnio ugio. blush2.gif

Tai dantukus galima nebnragiai išsibalinti su BW ir rezultatas geras ir dantukams nekenkia smile.gif O ūgis? kodėl čia minusas? Kaip tik aukštai būti pliusas smile.gif

O kas dėl spuogelių tai čia reikai kantriai ir nuobodžiai gydyti juos, betjuk ir tai yra įmanoma 4u.gif
o iš tiesų man patinka vienas posakis ,, Ko neskukūrė Dievas,tą sukurs menas'' Tai palstinė chirurgija šiuo atvėju biggrin.gif Manau ,kad jeigu yra tam lėšų visos savo išvaizdą patobulintumėm ohoho kaip smile.gif
Atsakyti
Noreciau akiu dideliu smile.gif kaip anime mergaites.o seip viskas manyje tvarkoje smile.gif kam reikia patinku ir myli tokia smile.gif
Atsakyti
noreciau pilvelis ir kojytes kad smulkesmes butu rolleyes.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2009 08 21, 19:43)
Tai dantukus galima nebnragiai išsibalinti su BW ir rezultatas geras ir dantukams nekenkia  smile.gif

O kaip atrodo tos BW? Susidomejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sunsetheat @ 2009 08 22, 15:04)
O kaip atrodo tos BW? Susidomejau biggrin.gif

Nueikite į temukę veido priežiūra..ten rasite ,,Dantų balinimas''
Atsakyti
Norėčiau tobulo dantų sąkandžio rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 22 rugpjūčio 2009 - 15:43
o as norėčiau mažesnės panosės.., o tai dabar tarp viršutinės lūpos ir nosies kilometrinis tarpas... 4u.gif
Atsakyti
o aš norėčiau gražios figūros~Bet čia jau mano tingumo pasekmės XD o gal ir ne g.gif:
Dar morėčiau azijietiškų bruožų. Tokių ne visai bet dalinų~
Atsakyti
Tikrai nezinau. Ka tik susimasciau, atrodo ir to noreciau, ir to. Bet tada as jau nebebuciau as, su visais savo trukumais ir privalumais g.gif Vertinu tai, ka turiu ir negalvoju apie tai, ko man truksta.
Atsakyti
Didziausia viso gyvenimo svajone-nors kelis kilogramus svorio priaugti,kad bent i zmogu panasesne buciau,o ne i skeleta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 08 23, 16:27)
Didziausia viso gyvenimo svajone-nors kelis kilogramus svorio priaugti,kad bent i zmogu panasesne buciau,o ne i skeleta ax.gif

kazkokie nezmogiski norai mirksiukas.gif
Atsakyti
Viska kiesciau is pagrindu, tik vidu pasilikciau... lotuliukas.gif
Nepatinka man manoji nosis ir jau beveik visiskai negaliu i save veidrodyje ziureti doh.gif , o kai fotografuojuosi, tai vis prasau vyro, kad paimtu is tos puses ar tokiu kampu, kad tik nesimatytu ilgio - kosmaras totalus...
Dabar labai daug problemu su krutine, nesenai baigiau dukryte maitint (pramaitinau visus pirmus metus), tai is D dydzio susileido iki B ir dar masiskais tempais mazeja, tad ja susitvarkyciau. unsure.gif
Ir butinai strijas nuo pilvo ir kirksnu nusinaikinciau, bet jau niekas nepadeda, tai numojau ranka. Gerai tik nors tiek, kad manoji oda balta, tad baltos strijos nelabai matosi, tik is labai arti. rolleyes.gif
Na ir t.t. doh.gif
Atsakyti