Įkraunama...
Įkraunama...

Ką norėtumėte pakeisti savo išvaizdoje?

Vienareikšmiškai- atsikratyt visam laikui plaukų nereikalingose vietose. Nes matyt genai lėmė, kad esu tamsi ir plaukai tamsūs visur auga. Aišku depiliuoju, kitaip su jais kovoju, bet efektas tik trumpalaikis. Taigi atsikratyčiau didžiausio savo komplekso jeigu tuos plaukus visus stebuklingai panaikinčiau su visam doh.gif
Atsakyti
Noreciau grazios odos, be spuogu ir randeliu, noreciau neturet celiulito ir baltesnius dantis, geresne laikysena, visa kita normalu. Mano trukumai pakeiciami, bet jiems reik daug pinigu doh.gif doh.gif cool.gif. Gal prevestu didesni papuliai ir mazesne nosis, bet is 2 pereit i 3 neapsimoka operuotis. Ateityje i senatve jeigu tureciau pinigu noreciau pasidaryti virsutiniu akiu voku korekcija ir pakelti papulius (bet ne didinti) rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
norėčiau papulių ir numesti kilogramus
Atsakyti
Drauge kazkaip nori nosi pasididint... skau kad dazniausiai mazint nori, bet jai didesnes reikia smile.gif
Atsakyti
Noriu graziu plauku ir dantu smile.gif
Atsakyti
operacijos atstatancios regejima,nusibodo akiniai.
Atsakyti
o as noreciau siek tiek pailgesnio veido, visa kita man tinka ir patinka smile.gif
Atsakyti
norėčiau liekno sudėjimo ir storų,gražių, ilgų plaukų smile.gif
Atsakyti
Norėčiau baltų dantų, kaip iš reklamos biggrin.gif ir kad plaukai nebūtų prilipę prie galvos, norėčiau kad būtų pasipūtę nuo šaknų, man to pakaktų thumbup.gif
Atsakyti
Numesti 5 kg, sveikesnių dantų ir lieknesnio liemens...visa kita gerai smile.gif
Atsakyti
noreciau pasinaikinti randus ir is B i C pasikeisti papulius..nors del sito dar dvejoju biggrin.gif
visa kita man patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
echnoreciau skaniai valgyt ir buk liekna 4u.gif
Atsakyti