Įkraunama...
Įkraunama...

Ką norėtumėte pakeisti savo išvaizdoje?

Buti aukstesne, grazesniu dantu bei skaistesnio veido ax.gif
Atsakyti
Dantis biggrin.gif ir esu ne visai simetriškų bruožų tai norėčiau kad abi pusės būtų kaip ta gražesnioji, dar norėčiau vešlesnių plaukų ir nepajuodusių nuolat paakių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 07 07, 12:06)
Noreciau grazios odos, be spuogu ir randeliu, noreciau neturet celiulito ir baltesnius dantis, geresne laikysena, visa kita normalu. Mano trukumai pakeiciami, bet jiems reik daug pinigu  doh.gif  doh.gif  cool.gif. Gal prevestu didesni papuliai ir mazesne nosis, bet is 2 pereit i 3 neapsimoka operuotis. Ateityje i senatve jeigu tureciau pinigu noreciau pasidaryti virsutiniu akiu voku korekcija ir pakelti papulius (bet ne didinti) rolleyes.gif  rolleyes.gif

thumbup.gif mano didziausias noras irgi turėti tobulą odą, lygia skaiscia nei riebia nei sausa rolleyes.gif Taip pat neatsisakyciau tobulesnės nosytes ir plauku iki siknos, keleta kg maziau irgi gerai, bet cia galima ir paciai pasistengus pasikoreguoti biggrin.gif
Atsakyti
Bitutės liemens ir taisyklingesnio apatinio žandikaulio, nes nuo jo truputį pagurklis kyla, skaistesnės odos arba bent jau tokios, kuri po spuogelių greitai sugytų, o ne randukus mestų ir natūralios spalvos plaukų, o ne žilės jau nuo 15 metų.

Atsakyti
Norėčiau ilgesnių ,tokių ,kaip prieš 12 metų-plaukų. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salve regina: 13 gegužės 2013 - 10:30
Truputuką paskaitinėjau temą ir prisiminiau neseniai matyta video smile.gif http://www.youtube.c...h?v=litXW91UauE
Atsakyti
Na jau jei tokia galimybė būtų tai skubėčiau nosį dailinti ax.gif
Atsakyti
norėčiau lygaus pilvuko smile.gif
Atsakyti
norėčiau viso kūno apimtis sumažinti lotuliukas.gif
Atsakyti
paskutiniu metu savo plaukais nepatenkinta.
o jeigu reiktų vieno vienintelio daikto - meilės sau ir pasitikėjimo. tada visada būčiau visa tobula! biggrin.gif
Atsakyti
noriu plaukų iki užpakalio biggrin.gif bet manau vieną dieną turėsiu tokius
Atsakyti
didelės krūtinės ir skaisčios odos wub.gif
Atsakyti