Dar vat pagalvojau čia sau viena

O kaip tada nesergantys vaikai grupėje. KAip yra kad jie nenukenčia nuo mūsų vaikų su vandeninėm slogom

Mūsų grupės lankomumas pernai visą žiemą buvo 16 vaikų iš 20. Iš šešiolikos vaikų
lankančių grupę sakyčiau vidutiniškai po 2-3 kas savaitę su spalvotom nosim

Kaip paaiškinsit tokį fenomeną, kad užsikrečia tik labai maža dalelė vaikų. Nepagalvojat, kad pačios kažką ne taip darot? Mano beje irgi sausio mėnesį dažnai sirgo, bet siragu ir aš , sirgo ir vyras, sirgo ir daug vaikų mole
kita vertus, šiemet kai sudarinėjo grupes naujas, mūsų liko ta pati tik atėjo dar 2 vaikai nauji. Direktorė atėjus atsiprašė, akd tokios didelės grupės bet jos žodžiai: " norinčių eilė milžininška patekt į darželį, kaip aš galiu nepriimt į jau sudarytas grupes, nors leidžiama tik 20 vaikų grupėj, jei iš tų 20 kitose grupėse lankomumas 10

Anie nelanko o tie kas nori, negali nes nėra vietų. nesąžininga ir naujų atžvilgiu. Finale, turim grupėje 22 vaikus iš kurių 2 turi miegot ant žemės, jei kartais visi susirenka į grupę, nes jiems nėra lovelių, o į kitų vaikučių lovas nei auklėtojos nei žinoma tėvai nesutinka, kad guldytų( sanitarijos atžvilgiu). Tai vat.
O dabar retorinis klausimas: Ar kada nors pagalvojote kodėl serga būtent jūsų vaikas? Kodėl užsikrečia būtent jūsų vaikas ?
PS. Čia labai taikiai ir jokios agresijos
Papildyta:
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 10 20, 07:06)
Bet visteik karts nuo karto neišvengdavom slogos ,na o kai pradėjo rugsėjį lankyt daržą ,tai susirgo bronchitu ,todėl ir man ,ir daktarams peršasi vienintelė mintis ,kad kaltas darželis ir jame siaučiantys daugybė įvairiausių virusų

,su kurias mano vaikučio organizmas dar nebuvo susidūręs .
Bet juk nieko fantastiško kad vaikai serga

Netgi knygose rašo, kad iki viduriniosios vaikystės vaikai ypač neatsparūs ligoms o pilnai imunitetas susiformuoja tik paauglystėje. Sirgo ir mano, bet kad būtent nuo darželio tai tikrai negaliu 100 procentų teigti

Jau vien dėl to, kad pavyzdžiui kai visa grupė ir šalimais esanti mokykla krito nuo Rota viruso, maniškė visiškai nesirgo, nors lankė tą pačią grupę, kai buvo vėjaraupiai specialiai vedžiau kad tik užsikrėstų ir greičiau prasirgtų ir ji, bet ji neužsikrėtė, o va sloga ir kosuliai kabinas, Velnias čia ką suprasi