QUOTE(Jersey @ 2008 10 20, 16:06)
Va būtent apie tai ir kalbu. Juk Rota tikrai kabintusi esant silpnam imuninetui
Jurgutėle Nežinau kiek tame tiesos bet; mano loristė griežtai uždraudė leist dukrai vaikščiot basai namie, ypač dabar kai atšalo, nors ji aplamai prieš vaikščiojimą basiems namie. Tai pagrindė tuo, kad būtent nuo sušalusiuų kojyčių pirmiauisa ir prasideda gerklė+sloga+kosulys. NA nebūtinai tokia seka. Anot jos žodžiais , geriau mažiau aprenkti viršutinę kūno dalį, bet kojos turi būt šiltai.
Jurgutėle Nežinau kiek tame tiesos bet; mano loristė griežtai uždraudė leist dukrai vaikščiot basai namie, ypač dabar kai atšalo, nors ji aplamai prieš vaikščiojimą basiems namie. Tai pagrindė tuo, kad būtent nuo sušalusiuų kojyčių pirmiauisa ir prasideda gerklė+sloga+kosulys. NA nebūtinai tokia seka. Anot jos žodžiais , geriau mažiau aprenkti viršutinę kūno dalį, bet kojos turi būt šiltai.
Žinau ,kad kojos turi būti šiltai ,bet maniškis tik žiūrėk ir jau be kojinyčių ,man tai daktarė sakė ,kad tai grūdina ,tai nedraudžiu .Vadinasi ,nuomonės daktarų skiriasi
O lauke dabar ,kai šalta ,tai visad žiūriu ,kad kojyčių nesušaltų ,šian braidė po pelkes pora valandų ,tai tikrinau ir tikrinau ar kojytės dar ne šlapios ,nešaltos.Kai sušlapo vieną pėdutę ,keliavom namo .o juokingiausia ,kad verkia prie pelkės atsistojęs ,kad braidyt basam neleidžiu ,galvoja ,kad galima kaip vasarą