QUOTE(bbrigitux @ 2011 10 07, 15:32)
girdėjau, kad efektyvi priemonė porai mamų/tėvelių, kurie turi laiko sedėti tuo metu, kai atvedami vaikai ir tik pamačius sirguliuojantį kartu su tėvaliais varyti lauk

dar įdomu, ar darželis negali nusimatyt savo vidaus taisyklėse kažkokios atsakomybės tėvams? nes pasirašant sutartį su darželiu, bent jau pas mus, yra akcentuota kokie vaikai negali būti vedami. o čia kaip ir gaunas sutarties pažeidimas
o tokiem tėvams, kurie veda sergančius vaikus, man atrodo nieko negaila, jie rūpinasi tik savimi.... ar čia gali būt pasiteisinimas "aš negaliu imti nedarbingumo, nes darbdavys neleidžia" palyginus su savo vaiko sveikata???? o kitų vaikų????? plius, kodėl paskui apkrėstų vaikų tėvai turi imti nedarbingumus ir savo vaikus girdyti vaikais??? nenoriu išsiplėst
Mane grasina atleisti is darbo, nes as imu nedarbinguma, bet as ji imu, nes man nesuvokiama kaip galima serganti vaika grusti i darzeli

Aisku, darbas labai svarbu ir pati suvokiu, kad dar keli kartai ir as matyt galesiu sau poilsiauti namie, nes i darba jau nebereikes vaikscioti, bet kitos iseities nera, mociute dirba, aukles nevaziuoja iki musu, sergancio vaiko as neveziosiu pas aukles i namus. Tik klausimas, kodel as aukoju beveik viska, o kiti veda savo vaikus sergancius? Jei nebutu vedami sergantys vaikai, maziau sirgtu grupese vaiku, tai jau vienas is faktu. tada maziau visiems tevams butu galvosukiu kur palikti savo vaika kai sis serga

Bet kaip sakiau, tokiu kaip mes esa mazuma, kiti be gailescio veda vaikus, toks vaizdas kad negaila ne tik kitu esanciu, bet ir savo pacio vaiko.
Kai atejau pasiimti dukros ir radau ja su sloga, man taip geda ir nesmagu buvo pries kitus tevus, kad mano vaikas susirgo ir buvo kolektyve

Kita diena mes zinoma buvom namie. As net nezinau kaip as galeciau serganti vaika atvedusi i darzeli paziureti kitiems tevams i akis, juk atvedu bacilu maisa, kurio deka iskrist gali puse grupes.
Zinoma, sloga ne visiems yra rimta liga, bet tarkim vejaraupiai, skarlatina, laringitas ir pan. ligos