wawwwwwwwww........daividija atrodo kaip tikro eziuko foto
Daividija,
Greitai tik sakyk is ko torta darei, koks vidus, is ko papuosimas. O tai ivesim butina salyga, kad reikia viska nurodyt
Bet jau griuk negyvas , kaip tikras eziukas, slepiasi po lapais miske
Greitai tik sakyk is ko torta darei, koks vidus, is ko papuosimas. O tai ivesim butina salyga, kad reikia viska nurodyt
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 15, 14:51)
Daividija ....
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 15, 15:01)
Truksta zodziu... o kas jo viduj?
QUOTE(zebra @ 2008 11 15, 15:03)
eina peklon,kad gražus ruduo čia
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 11 15, 15:13)
Inočka, daividija, nerealu P.s. iš ko tas ežiukas?
QUOTE(jurguliux @ 2008 11 15, 15:15)
wawwwwwwwww........daividija atrodo kaip tikro eziuko foto
QUOTE(Inočka @ 2008 11 15, 15:25)
Daividija,
Aciu,mergaites,tiek liaupsiu...net pasimeciau...
Tortas yra medaus.Ideja nulipdyti ezi gime kai tepiau grietinele lakstus,viena laksta sulauziau ir ant virsaus gabaliukais su grietinele padariau toki ovalu kupsta.
Tada is marcipanines mases dariau lapus,apdengiau ezi ir zirklemis ikirpau spygliukus.Marcipanine mase perku,tokiems lipdiniams ji geriausiai tinka,ruda spalva padarau su kakava.Pasidariau keliu spalvu marcipano.Norint gauti margus lapus imi pvz geltonos spalvos ir zalios ar rudos,truputi paminkai,tada gaunasi nevientisa,o tokia marga.Iskocioji ir ispjauni lapus(lapu prisirinkau nuo medzio ir pagal juos ispjausciau ),kitus lapelius su formelem,sirdeles formele.
QUOTE(daividija @ 2008 11 15, 17:51)
Aciu,mergaites,tiek liaupsiu...net pasimeciau...
Tortas yra medaus.Ideja nulipdyti ezi gime kai tepiau grietinele lakstus,viena laksta sulauziau ir ant virsaus gabaliukais su grietinele padariau toki ovalu kupsta.
Tada is marcipanines mases dariau lapus,apdengiau ezi ir zirklemis ikirpau spygliukus.Marcipanine mase perku,tokiems lipdiniams ji geriausiai tinka,ruda spalva padarau su kakava.Pasidariau keliu spalvu marcipano.Norint gauti margus lapus imi pvz geltonos spalvos ir zalios ar rudos,truputi paminkai,tada gaunasi nevientisa,o tokia marga.Iskocioji ir ispjauni lapus(lapu prisirinkau nuo medzio ir pagal juos ispjausciau ),kitus lapelius su formelem,sirdeles formele.
Vis dar ziuriu i ta eziuka turiu dezute marcipanines mases, reiks kada isbandyt paminkyt
Oho,tikras eziukas,gaila net valgyt toki butu
QUOTE(daividija @ 2008 11 15, 16:48)
Pasakiskas tortukas
Daividija
Jau tavo tortas, tai kris negyvas , negaliu atsiziureti, koks grozis
Saunuole 10 balu tau
QUOTE(daividija @ 2008 11 15, 16:48)
O cia mano "rudeninis tortukas"
Daividija, prisidedu prie visų liaupsių tavo tortui Ežiukas liuksiškas Tikrai, kad būtų gaila valgyt tokį gražų, ale įtariu skanuuus turėtų būt
Aš ir bandžiau vakar daryt rožes iš balto šokolado,gerai gavosi,tik kitą kartą pirksiu dirbtinį medų
nu jei as sulipdyciau tokias rozes ar ezius, tai butu uzkonservuoti, po stiklu padeti ir niekas ju liesti negaletu. tik grozetis
QUOTE(MAMICY @ 2008 11 16, 11:28)
nu jei as sulipdyciau tokias rozes ar ezius, tai butu uzkonservuoti, po stiklu padeti ir niekas ju liesti negaletu. tik grozetis
Pasaka ne grožis
Na, mergaites, ir grozybiu prisiziurejau Nerealu
O marcipanine mase ir man patinka, tik kad cia Lietuvoj ji siaubingai brangi uz mazulyti gabaliuka Reiks bandyt ir man ka nors grazaus sukurpti, jau ir valgytoju daugeja Nes man tikrai nebegalima nieko valgyti, nes pro duris tuoj neilysiu
O marcipanine mase ir man patinka, tik kad cia Lietuvoj ji siaubingai brangi uz mazulyti gabaliuka Reiks bandyt ir man ka nors grazaus sukurpti, jau ir valgytoju daugeja Nes man tikrai nebegalima nieko valgyti, nes pro duris tuoj neilysiu