Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

wawwwwwwwww........daividija atrodo kaip tikro eziuko foto bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Daividija, blink.gif
Greitai tik sakyk is ko torta darei, koks vidus, is ko papuosimas. O tai ivesim butina salyga, kad reikia viska nurodyt

Bet jau griuk negyvas swoon.gif swoon.gif swoon.gif , kaip tikras eziukas, slepiasi po lapais miske
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 15 lapkričio 2008 - 17:39
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 15, 14:51)
Daividija .... swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif

QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 15, 15:01)
Truksta zodziu...    blink.gif o kas jo viduj?

QUOTE(zebra @ 2008 11 15, 15:03)
swoon.gif  eina peklon,kad gražus ruduo čia

QUOTE(Vaivaiva @ 2008 11 15, 15:13)
Inočka, daividija, nerealu  blink.gif  P.s. iš ko tas ežiukas? ax.gif

QUOTE(jurguliux @ 2008 11 15, 15:15)
wawwwwwwwww........daividija atrodo kaip tikro eziuko foto bigsmile.gif  thumbup.gif

QUOTE(Inočka @ 2008 11 15, 15:25)
Daividija,  blink.gif 
Greitai tik sakyk is ko torta darei, koks vidus, is ko papuosimas. O tai ivesim butina salyga, kad reikia viska nurodyt

Bet jau griuk negyvas  swoon.gif  , kaip tikras eziukas, slepiasi po lapais miske

Aciu,mergaites,tiek liaupsiu...net pasimeciau...
Tortas yra medaus.Ideja nulipdyti ezi gime kai tepiau grietinele lakstus,viena laksta sulauziau ir ant virsaus gabaliukais su grietinele padariau toki ovalu kupsta.
Tada is marcipanines mases dariau lapus,apdengiau ezi ir zirklemis ikirpau spygliukus.Marcipanine mase perku,tokiems lipdiniams ji geriausiai tinka,ruda spalva padarau su kakava.Pasidariau keliu spalvu marcipano.Norint gauti margus lapus imi pvz geltonos spalvos ir zalios ar rudos,truputi paminkai,tada gaunasi nevientisa,o tokia marga.Iskocioji ir ispjauni lapus(lapu prisirinkau nuo medzio ir pagal juos ispjausciau blush2.gif ),kitus lapelius su formelem,sirdeles formele.
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 11 15, 17:51)
Aciu,mergaites,tiek liaupsiu...net pasimeciau...
Tortas yra medaus.Ideja nulipdyti ezi gime kai tepiau grietinele lakstus,viena laksta sulauziau ir ant virsaus gabaliukais su grietinele padariau toki ovalu kupsta.
Tada is marcipanines mases dariau lapus,apdengiau ezi ir zirklemis ikirpau spygliukus.Marcipanine mase perku,tokiems lipdiniams ji geriausiai tinka,ruda spalva padarau su kakava.Pasidariau keliu spalvu marcipano.Norint gauti margus lapus imi pvz geltonos spalvos ir zalios ar rudos,truputi paminkai,tada gaunasi nevientisa,o tokia marga.Iskocioji ir ispjauni lapus(lapu prisirinkau nuo medzio ir pagal juos ispjausciau blush2.gif ),kitus lapelius su formelem,sirdeles formele.

Vis dar ziuriu i ta eziuka lotuliukas.gif turiu dezute marcipanines mases, reiks kada isbandyt paminkyt biggrin.gif
Atsakyti
Oho,tikras eziukas,gaila net valgyt toki butu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 11 15, 16:48)

O cia mano "rudeninis tortukas" blush2.gif

Pasakiskas tortukas user posted image
Atsakyti

Daividija clap.gif ploja.gif clap_1.gif

Jau tavo tortas, tai kris negyvas karsta.gif , negaliu atsiziureti, koks grozis swoon.gif

Saunuole 4u.gif 10 balu tau thumbup.gif clap.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 11 15, 16:48)
O cia mano "rudeninis tortukas" blush2.gif

Daividija, prisidedu prie visų liaupsių tavo tortui thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ežiukas liuksiškas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tikrai, kad būtų gaila valgyt tokį gražų, ale įtariu skanuuus turėtų būt biggrin.gif
Atsakyti
Aš ir bandžiau vakar daryt rožes iš balto šokolado,gerai gavosi,tik kitą kartą pirksiu dirbtinį medų
Atsakyti
nu jei as sulipdyciau tokias rozes ar ezius, tai butu uzkonservuoti, po stiklu padeti ir niekas ju liesti negaletu. tik grozetis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 11 16, 11:28)
nu jei as sulipdyciau tokias rozes ar ezius, tai butu uzkonservuoti, po stiklu padeti ir niekas ju liesti negaletu. tik grozetis  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif Pasaka ne grožis thumbup.gif
Atsakyti
Na, mergaites, ir grozybiu prisiziurejau blink.gif blink.gif blink.gif thumbup.gif Nerealu wub.gif
O marcipanine mase ir man patinka, tik kad cia Lietuvoj ji siaubingai brangi uz mazulyti gabaliuka unsure.gif Reiks bandyt ir man ka nors grazaus sukurpti, jau ir valgytoju daugeja thumbup.gif Nes man tikrai nebegalima nieko valgyti, nes pro duris tuoj neilysiu blink.gif
Atsakyti