Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

QUOTE(cipciukas @ 2008 11 17, 12:45)
Tiosyte  mirksiukas.gif , po pietu einu i pasta , kol kas tu gal ju nenaudok , kol turesi situ .

Aš tik pabandyt noriu ax.gif Labai jau rankas knieti išbandyt biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Iš rusiškų torentų parsisiunčiau keletą žurnalų ir knygų apie tortų kepimą ir papuošimą. Radau kaip padaryti ežiuką. Kadangi čia visos labai žavėjotės ežiuko tortu, tai įdedu schemą, kaip galima padaryti visą tortą- ežiuką:
user posted image

http://s61.radikal.r...3e8d0d112b0.jpg

Atsakyti
ACIU pirasa , tikrai pravers 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Babdyk Tiosyte , juk ju galima ir nevalgyti , jei kas mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar keletas Kalėdinių idėjų:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Oi koks fainas tas su kojine bigsmile.gif
Atsakyti
Aha,su kojine fainuolis drinks_cheers.gif
Atsakyti
dabar gal busiu iskritus is dangaus, bet niekada negalvojau kad prireiks ax.gif

ar labai sudetinga niekad nedariusiam padaryti ta saldainiu mase dengta torta? g.gif
Atsakyti
Perkeliu čia pora žinučių su nuorodomis, manau joms vieta papuošimuose

ČIA GALITE RASTI DAUGYBĘ IDĖJŲ PAPUOŠIMAMS:

QUOTE(RiMami @ 2008 11 15, 21:58)
Annushkos tortai (praeik per apačioj 1-3 psl.)
Žanos tortai (ten pagal tortų rūšį pasirink paveksliuką-nuorodą ir po to dar apačioj, puslapiais vartyk, ant patikusio torto nuotraukytės paspausk - ji padidės)
Lunos07 tortai
Bo tortai
Ylkos tortai
TaniosK tortai
Olgos tortai (t.p. puslpius reikia verst)

QUOTE(Inočka @ 2008 11 16, 12:37)
cipciuk, jei dar reikia...
Dar galiu ideju pametet
cia, cia  ir cia

Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 11 17, 15:30)
dabar gal busiu iskritus is dangaus, bet niekada negalvojau kad prireiks  ax.gif

ar labai sudetinga niekad nedariusiam padaryti ta saldainiu mase dengta torta?  g.gif

Man buvo nesudetinga. Kai pirma karta dariau viska labai atidziai dariau, tik vienintele buvo klaida, tai nesijota cukraus pudra, del to nepavyko labai gerai ja ismaisyti ir torto pavirsius buvo nelygus. Cia tik apie mases kokybe kalbu. Bet padengt pavyko puikiai.

O as siandien gadinu kitus produktus hihihi.gif Jau su saldainiu mase man neidomu, nes gerai gaunasi, dabar darai marcipanine mase, t.y. bandysiu daryti. Dabar siek tiek dziovinu nuluptus migdolus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 17 lapkričio 2008 - 15:47
QUOTE(Inočka @ 2008 11 17, 15:39)
Man buvo nesudetinga. Kai pirma karta dariau viska labai atidziai dariau, tik vienintele buvo klaida, tai nesijota cukraus pudra, del to nepavyko labai gerai ja ismaisyti ir torto pavirsius buvo nelygus. Cia tik apie mases kokybe kalbu. Bet padengt pavyko puikiai.

O as siandien gadinu kitus produktus  hihihi.gif Jau su saldainiu mase man neidomu, nes gerai gaunasi, dabar darai marcipanine mase, t.y. bandysiu daryti. Darau siek tiek dziovinu nuluptus migdolus.

o gal gali kas nors imesti kokia nuoroda step-by-step ypac pacio torto padengimo proceso
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 11 17, 15:40)
o gal gali kas nors imesti kokia nuoroda step-by-step ypac pacio torto padengimo proceso

OI, AS NETURIU schmoll.gif

Gali cia pasiziureti kaip tai daro profai .

Tik as nekocioju tiek daug ir taip storai ir dedu ant kocelo, paskui pradedant nuo vieno torto krasto atsargiai isvinioju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 17 lapkričio 2008 - 15:58
QUOTE(MAMICY @ 2008 11 17, 16:30)
dabar gal busiu iskritus is dangaus, bet niekada negalvojau kad prireiks  ax.gif

ar labai sudetinga niekad nedariusiam padaryti ta saldainiu mase dengta torta?  g.gif

Pažiūrėk keletą puslapių atgal, rasi mano tortą. Ten buvo mano pirmas bandymas, niekada nebuvau apskritai tortų nei dariusi, nei puošusi. Manau rezultatas, kaip pirmam kartui, normalus blush2.gif Reiškia galima padaryti smile.gif
Atsakyti