Įkraunama...
Įkraunama...

Ortodontas Kirkutis

QUOTE(mazullka @ 2008 10 15, 20:20)
labukas visoms!!!! smile.gif noreciau paklaust gal kas gydesi arba gydosi pas ortodonta Egidiju Kirkuti, vilniuje, gedimno pr24? ax.gif  ax.gif  ax.gif
noreciau suzinot atsiliepimu apie breketus,ploksteles ir t.t. ar gerai daro?zodziu visa info, rezkit tiesiai sviesiai kaip ya lotuliukas.gif !!!!

Sveika,
As jau lankausi pas Kirkuti daugiau nei du metus, esu su breketais, o galo dar pas ji nesimato schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif . Stengiuosi ji spausti, bet...Jei reiktu laika atsukti atgal, pas ji nebeiciau. Na visu pirma pas mane nebuvo daug problemu, bet ji pasirinkau, nes man patogu lankytis pas ji Siauliuose (studijuoju uzsienyje). Nereikalauja jis ir pastovaus lankymosi kas 2 men ar dazniau ir vel man buvo patogiau. O labiausiai pasigendu demesio pas ji, nieko nepasakoja, kiek laiko liko, kas yra man svarbu cia kazkas rase kad padejo 3000, tai jei as paskaiciuociau su visais bilietais, kaina gautusi virs 10000. Ir dar didele problema eiles pas ji, paskutinius du kartus laukiau pas ji apie 3 valandas verysad.gif verysad.gif verysad.gif Teko lankytis pas ji ir vln, bet ten kokia valanda uzsirasiau tokia ir buvau pakviesta smile.gif Tai va tikrai pagalvokit apie breketu dejimasi, nes ir kainuoja ir skausmas ir lupos sudraskytos ir dantenos pastoviai paburkusios, buciau as tai zinojusi pries dedamasi, tai jokiu budu niekada schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, na kaip Siauliuose dirba tai skustis negaliu drinks_cheers.gif
Atsakyti
o gal galeciua suzinoti kur siauliuose jis dirba? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deina @ 2008 11 18, 20:14)
o gal galeciua suzinoti kur siauliuose jis dirba? mirksiukas.gif

doh.gif Tikslaus adreso tai net nežinau ir telefono net nebeturiu,nes mes dabar retai ten beinam,bet tai Vilniaus ir Dvaro gatvių kampe,šalia lygtai "DROGAS" PARDUOTUVĖ,priešais EUROKOS,dirba III-VI nuo 9 -20 g.gif ,bet yra ant durų iškaba tokia neryški g.gif
Atsakyti
E. KIRKUČIO stomatologijos kabinetas
Adresas: Vilniaus g. 215 - 11
Vietovė: Šiauliai
Telefonas: +370-41-422757
Atsakyti
Labai dideles eiles pas ji Siauliuose-skambinaus geguzes men uziregistruoti, tai pareiske, kad siems metams vietu neturi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Adaya @ 2008 10 20, 16:46)
Gydziausi pas Kirkuti ir negaliu pasakyt nieko gero...  verysad.gif

Ojeii unsure.gif Aš irgi pas jį lankausi, kol kas nieko blogo negaliu pasakyti, tikiuosi kad viskas bus gerai g.gif
QUOTE(D&R @ 2008 10 25, 21:51)
ir skausmas ir lupos sudraskytos ir dantenos pastoviai paburkusios, buciau as tai zinojusi pries dedamasi, tai jokiu budu niekada  schmoll.gif

Įdomiai g.gif Aš jau 1,5 metų nešioju breketus bet nebūna lūpos nudraskytos... nu pradžioje buvo gal savaitę ir viskas g.gif o dabar jei pajuntu retkarčiais kad lyg nori skaudėti - užsidedu vaško ir viskas - sekančią dieną nebejaučiu nieko g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baronė: 05 gruodžio 2008 - 21:43
QUOTE(kaskada @ 2008 11 24, 16:23)
Labai dideles eiles pas ji Siauliuose-skambinaus geguzes men uziregistruoti, tai pareiske, kad siems metams vietu neturi doh.gif

Šiandien skambinau, tai registruoja 2009 metų lapkričio mėnesiui blink.gif

Gerai, kad radau kitą kliniką vaikui (užregistravo kitai savaitei). Nes jau ir taip pusmetį ieškojom doh.gif .
Atsakyti
oho...nu nieko sau eiles... blink.gif na nzn vakar buvau pas ji pirma kart po breketu uzdejimo,tai sako viskas gerai slenka,taip kaip turi but...na nzn nzn tikkiuosi viskas bus gerai ir nenulups is manes 10 000lt, kaip komentaruose skaiciau apie breketus... rolleyes.gif nes tikrai vienu momentu jau buvo man uzeja,kad negaliu su jais vaiksciot,neistversiu 2 metu, visas dantenas pastovoiai braizo, tai viena danti traukia tai kita...nu zodziu man yra su jais labai blogai....bet vakar kai pasake geru ziniu,tai atrodo gal ir nieko baisaus kaip nors... wub.gif

Atsakyti
gal kas buvot susidure su tokia situacija jei pvz uzdesiu breketus savo vaiko dantims Lietuvoj o paskui uzsieni kas nors man ten juos pavers laiks nuo laiko konkreciai Norvegijoj ar reikes gryzinet karts nuo karto?tai gal geriau plokstele det?
Atsakyti
Na, as pas ji tiesinausi dauntis Siauliuose. Skustis neturiu del ko. Buvo issikraipe dantys tiek virsuj tiek apacioje. I apacia iskart sudejo breketus mokejau 1200 ir nesiojau tik metus ir viena menesi, tai labai priklauso nuo dantu, nes mano dantys labai paslankus, o drauge nesiojo 3 metus. O i virsu, sake irgi reikia briketu, bet is pradziu nesiojau plokstele kad prasiplestu zandikaulis, ir galiausiai net nebereikejo breketu. smile.gif pati gyvenu klaipedoje ir jeigu nukrito koks breketukas tai pasiskambindavau ir kai atvaziuodavau is kart be eiles priimdavo. O siaip daugiau jokiu problemu nebuvo, tik kelios pusles ant lupos nuo metalo bruzinimosi. dabar kai breketus nueme tai priplombavo viela is vidines dantu puses kad neatsistatytu dantys, ja kazkur reikes nesioti apie metus. Dabar kas keli menesiai pas ji nueinu pasirodyti. smile.gif
Atsakyti
sveiki, turiu labai didele problema del savo dantuku verysad.gif nesioju breketus ir gydziausi vilniuje bet nebera lesu uz ka vazinetis i vilniu o ir tenais odontologu paslaugos labai brangios...tad noreciau suzinoti ar kirkutis tebedirba siauliuose??jej taip tai kas galite parasykite adresa...aciu
Atsakyti