QUOTE(mazullka @ 2008 10 15, 20:20)
labukas visoms!!!!

noreciau paklaust gal kas gydesi arba gydosi pas ortodonta Egidiju Kirkuti, vilniuje, gedimno pr24?
noreciau suzinot atsiliepimu apie breketus,ploksteles ir t.t. ar gerai daro?zodziu visa info, rezkit tiesiai sviesiai kaip ya

!!!!
Sveika,
As jau lankausi pas Kirkuti daugiau nei du metus, esu su breketais, o galo dar pas ji nesimato

. Stengiuosi ji spausti, bet...Jei reiktu laika atsukti atgal, pas ji nebeiciau. Na visu pirma pas mane nebuvo daug problemu, bet ji pasirinkau, nes man patogu lankytis pas ji Siauliuose (studijuoju uzsienyje). Nereikalauja jis ir pastovaus lankymosi kas 2 men ar dazniau ir vel man buvo patogiau. O labiausiai pasigendu demesio pas ji, nieko nepasakoja, kiek laiko liko, kas yra man svarbu cia kazkas rase kad padejo 3000, tai jei as paskaiciuociau su visais bilietais, kaina gautusi virs 10000. Ir dar didele problema eiles pas ji, paskutinius du kartus laukiau pas ji apie 3 valandas

Teko lankytis pas ji ir vln, bet ten kokia valanda uzsirasiau tokia ir buvau pakviesta

Tai va tikrai pagalvokit apie breketu dejimasi, nes ir kainuoja ir skausmas ir lupos sudraskytos ir dantenos pastoviai paburkusios, buciau as tai zinojusi pries dedamasi, tai jokiu budu niekada