Įkraunama...
Įkraunama...

Ortodontas Kirkutis

sveikos wink.gif

na va.. pradėjau ir aš su Kirkučiu bendrauti, šiandien įsidėjau plokštelę.. kol kas nieko daug pasakyti negaliu, bet gydytojas maloniai bendrauja ir pasakoja, į visus klausimus atsakė.. tiesinu du pakrypusius viršutinius dantis, sakė maždaug už pusantrų metų viskas ok. turėtų būti smile.gif aišku, gal ir greičiau būčiau išsitiesinus, jei tai daryti būčiau pradėjus bent prieš kokius penkis metus.. o dabar yra kaip yra, geriau vėliau nei niekad ax.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2009 04 15, 16:00)
sveikos wink.gif

na va.. pradėjau ir aš su Kirkučiu bendrauti, šiandien įsidėjau plokštelę.. kol kas nieko daug pasakyti negaliu, bet gydytojas maloniai bendrauja ir pasakoja, į visus klausimus atsakė.. tiesinu du pakrypusius viršutinius dantis, sakė maždaug už pusantrų metų viskas ok. turėtų būti smile.gif aišku, gal ir greičiau būčiau išsitiesinus, jei tai daryti būčiau pradėjus bent prieš kokius penkis metus.. o dabar yra kaip yra, geriau vėliau nei niekad  ax.gif

as pas ji lankausi ne vienerius metelius, bet kad maloniai bendrauja negaleciau pasakyti.. Reikia jo visko klausineti, susitari ziurek kita karta pamirsta...kad buciau zinojusi apie ji anksciau... doh.gif
Atsakyti
Sveikos, oj kokios cia skirtingos nuomones apie ji g.gif as ketinu pas ji kreiptis, nes kaip suprantu Siauliuose daugiau nera is ko ir rinktis. Viena drauge pas ji susidejo, tai sakes kaip graziai dantukai grazeja. O kitos pazystamos dukros pas ji dejosi, tai irgi sake rezultatu yra patenkintos. bigsmile.gif Tai dabar zinok ar pateksiu i ta jo "laiminguju" saraseli ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, ruosiuosi ir as detis. Jau uzsirasiau del gumyciu sudejimo. O kiek is karto reikia moketi, ar galima dalimis?
Atsakyti
nelabai suprantu, koks tiklsu ju poveikis, tad noriu paklausti, breketais dantukus istiesina, kai buna sangrudos ar breketais galima ir "sustumpti" dantukus, kad nebutu mazu tarpeliuku tarp ju? ar cia jau geriau i est.plombavima pajegas mest?
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2009 06 14, 12:42)
nelabai suprantu, koks tiklsu ju poveikis, tad noriu paklausti, breketais dantukus istiesina, kai buna sangrudos ar breketais galima ir "sustumpti" dantukus, kad nebutu mazu tarpeliuku tarp ju? ar cia jau geriau i est.plombavima pajegas mest?

Žinoma kad galima breketus uždėjus sustumdyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš pas jį Šiauliuose lankaus ištikrųjų neturiu prie ko prikibt 3 metai plokštelė 3 metai breketai, tai jau 08.21 nuėmimas parašytas. thumbup.gif
Atsakyti
oho,ilgai labai...as irgi juom patenkita vilniuje, vakar buvau, pakeite visus lankus nuo breketu, kitas gumeles uzdejo....nzn ziuresim kaip toliau... smile.gif
Atsakyti
aha, ir man trys metai su plokštele ir trys su breketais yra labai ilgai unsure.gif aš plokštelę dėjaus dėl dviejų pakrypusių viršutinių dantų, galiu pasidžiaugti, kad per keturis mėnesius vienas visiškai išsitiesino, o kitas irgi patiesėjo.. laaaabai laukiu, kada išsitiesins visiškai rolleyes.gif
Atsakyti
tai is pradziu breketus dejo, po to plokstele ar atvirksciai?
Atsakyti
QUOTE(mazullka @ 2009 08 20, 14:46)
tai is pradziu breketus dejo, po to plokstele ar atvirksciai?

Atvirkščiai,pirma plokštelė,paskui breketai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perlen: 21 rugpjūčio 2009 - 19:10
Ir as pas Kirkuti breketus dejaus.Virsutiniam zandikauly nesiojau 2,5 m. o apatiniam 3 metus.Tikiuosi, kad daugiau su juo reikalu neteks tureti, nes rezultatas tikrai nekoks. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drugė: 15 rugsėjo 2009 - 12:06