Įkraunama...
Įkraunama...

"Žąsies oda"

Pas mane yra zasies oda nat slaunu ir zastu, kai geriau nakvisu aliejaus kapsules, pastebejau, kad zastu oda pasidare lygesne ir grazesne. Galit pabandyt, gal pades (bent jau nepakenks tai tikrai) smile.gif

Papildyta:
Beje, nakvisu aliejus nerekomenduojamas nescioms ir maitinancioms, nes nera pakankamai istirtas jo poveikis vaisiui ir kudikiui.
Atsakyti
Tą žasies odą yra folikulų hiperkeratozė, šiurkšti oda, nes sulėtėja epitelio atsinaujinimas, paveldima liga.
"Hiperkeratozė - esant šiam susirgimui plaukų struktūros pakitimai kaitaliojasi su odos pažeidimais ir folikulų pažeistume, atsiranda ragenos kamšteliai, kurie paspaudus ir prisilietus primena prisilietimą prie tarkos. Gydomas šis susirgimas masažu, ultravioletinių spindulių procedūromis, augaliniais adaptogenais, vitaminu A. "

Man padėjo, kai pradėjau lankytis sporto klube, vis į pirtį , į baseiną, duše kavos tirščiai, po dušo aliejai. Visai ne išnyko, bet žymiai švelnesne oda tapo.

Atsakyti
QUOTE(k.ieva @ 2009 08 18, 15:51)
Stebiu pavydziai vasara mergaites su trumpais sijoneliais ir silkinem kojom,
nesioju ir as tuos sijonukus, bet lb nesmagu.

Bandziau viska - ir kavos tirscius, johnson's baby kiekviena ryta patepu, ir pylingus naudoju.. patrinu su siurkscia kempine.

Oda minksta ir svelni, bet ta "zasies odele" vis tiek islenda..

Kai saulej gerai pakepu, tai pasislepia, bet po to ir vel tas pats.
ATSIBODO!!! g.gif

Jeigu yra "laisvų" pinigėlių, siūlyčiau pabandyti STRIAGEN®-DS (Myotrixyline 17% Komplex) 6 fl. oz. [177 ml]. Lietuvoje jo neteko matyti, o parsisiūsti su visais muito ir išmuitinimo mokesčiais atsieitų apie 400-500Lt
Pats tiesiogiai su juo dar nesusidūriau, bet kiek teko skaityti vartotojų atsiliepimus, tai su oda vos ne stebuklus daro.
Atsakyti
Galbut kazkas gydesi zasies oda kometologineje klinikoje Vilniuje? jei tai gal galit parekomenduoti konkreciai kur? smile.gif
Atsakyti
Laba dienele 4u.gif
As irgi turejau ta vadinamaja "zasies" oda, ant ranku ir koju. kai dar buvau mokyklinuke viena gydytoja parekomendavo toki krema "Excipial U Lipolotio 36%" Man zinokit jis padejo. Sunaudojau visa buteliuka ir oda svelnesne pasidare. Galit ir Jus pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
geriausiai padeda sūri jūra. Dvi dienas pamirkau Adrijos jūroje ir oda kaip kūdikėlio. Na bet su laiku vėl grįžo žąsies oda, tačiau reikia nepatingėti nors kartą į savaitę pagulėti vonioje su daaaaug druskos ir pamatysit, sušnvelnės oda smile.gif
Atsakyti
Turiu ir as zasies oda. ja pas mus turi ir mama mano ir mamos seserys ir pusseser
e ir mociute... taig5is paveldima. Daznai kiek pastebejau senstant, su laiku mazeja ji... as siaip nepanikuoju ir nieko ipating5ai nedarau. Dabar netycia atradau losijona, kuris pastebimai padejo (to ne nesitikejau ir pirkau ji ne zasies odai pataisyti o tiesiog5 siaip kunui padrekinti).
Stai sis Garnier naujas:
http://www.feeluniqu...-Dry-Skin-400ml

Atsakyti
pas mane ant šlaunų žąsies oda, bet! pasideginu saulėje, i rpranyksta! smile.gif taip pat padeda pilingas, ir daug drėkinančių priemonių smile.gif bet saulutę geriausia smile.gif kiekvieną vasarą džiaugiuos, ir šiu ometu negaliu atsižiūrėt į gražią od, noors žiemą verkiu , kaip graudžiai atrodo..
Atsakyti
Daug ivairiu patarimu prisikaiciau, bet va pas mane tojo zasies oda ant kaklo. Turiu ja kiek save pamenu, pati jau ir nepastebiu, kol kokia kosmetologe neprimena. Tai va klausimelis, kaklo oda labai jautri, kazi, ar galima ja su tais tirsciais papilinguoti... g.gif
Dar skaiciau, kad reikai teptis kremu su slapalu o zolininke Karaliunaite pasake, kad cia del pakrikusiu kepenu. Atseit kazko ten jos nenuveikia ir to kazko produktai kaupiasi lastelese... blink.gif
Atsakyti
Sveiki,esu girdejusi,kad su sia problema galima susitvarkyt ir kosmetologijos kabinete. Gal kas placiau apie tai zinote? smile.gif) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistenu @ 2012 05 19, 12:57)
Sveiki,esu girdejusi,kad su sia problema galima susitvarkyt ir kosmetologijos kabinete. Gal kas placiau apie tai zinote? smile.gif) 4u.gif

Daro proceduras su azotu. Daug ju reikia...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

o nuo kada atsiranda ta zasies oda????? mb turi ja, ir ziuriu, kad vaikui atsiranda tu "spuogiuku" doh.gif tai mastau ar cia bus ta zasies oda, ar kokia alergija g.gif
Atsakyti