Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterėms ir kitoms prijaučiančioms skaičiukams

QUOTE(Ramunytėė @ 2009 02 04, 20:38)
Npd visai sumai (tik jei jis dirbs toliau reiks perskaičiuot)
Pajamų mokestis mokamas kartu su alga, Sodrai iki sekančio mėn 14d.
Tokie pat.

Aciu tau labai.... 4u.gif Jau buvau visiskai susipainiojusi.... rolleyes.gif

Atsakyti
Sveikutės,
Pildant statistikai ataskaitą metinę PR-07 ką reikia rašyti "maitinimo vienetų vietų skaičius"? Nu niekaip nebesuprantu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jonike: 04 vasario 2009 - 22:37
Merginos, o kaip skaičiuojant invalidų DU kokį NPD , PNPD reikia taikyti? Kaip visiems pagal formulę?
Atsakyti
QUOTE(jonike @ 2009 02 04, 23:16)
Merginos, o kaip skaičiuojant invalidų DU kokį NPD , PNPD reikia taikyti? Kaip visiems pagal formulę?

Man irgi toks klausimas iškilo, skaičiavau pagal formulę, bet nežinau ar gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(jonike @ 2009 02 04, 23:16)

Seminare sakė kad taip
Atsakyti
Sveikos merginos,

gal galite padėti 4u.gif

Na krizė palietė ir mūsų įm. ir man prieš mėn. pranešė "džiugią" naujieną doh.gif Susitarėm šaliu susitarimu.
Išdirbau įm. metus laiko. Išmokės mėn. vidutinio darbo užmokesčio kompensaciją už 4 mėn.

Kaip apskaičiuos tą vidutinio darbo užmokestį? Ar ims visų mėtų vid.? Ar tik paskutinius tris mėn.

Ar atostoginius įtrauks į tą apskaičiavimą (šiaip atostogų nebuvau, bet gal įmanoma tarkim kad paskutinę darbo dieną apskaičiuojant įtrauktų ir atostoginius, vis vidurkis padidėtų).
Ar komandiruotpinigiai įeina??

Būčiau labai dėkinga už atsakymą.

Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 02 04, 18:10)
O tai bet tačiau ar inspektoriai tai suseks?  g.gif Na kur 10 žmonių dirba gal, nes nėra ką daugiau tikrint, bet kur dirba 200  blink.gif

manau,kad tikrai nesuseks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AlKi @ 2009 02 05, 09:45)
Sveikos merginos,

gal galite padėti 4u.gif

Na krizė palietė ir mūsų įm. ir man prieš mėn. pranešė "džiugią" naujieną doh.gif  Susitarėm šaliu susitarimu.
Išdirbau įm. metus laiko. Išmokės mėn. vidutinio darbo užmokesčio kompensaciją už 4 mėn.

Kaip apskaičiuos tą vidutinio darbo užmokestį? Ar ims visų mėtų vid.? Ar tik paskutinius tris mėn.

Ar atostoginius įtrauks į tą apskaičiavimą (šiaip atostogų nebuvau, bet gal įmanoma tarkim kad paskutinę darbo dieną apskaičiuojant įtrauktų ir atostoginius, vis vidurkis padidėtų).

Skaičiuojama paprastai už 3 mėn dirbtas laikas ir uždirbti pinigai. Jei nebuvai atostogų, tai ir už nepanaudotas atostogas turi sumokėt

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunytėė: 05 vasario 2009 - 12:00
QUOTE(AlKi @ 2009 02 05, 10:45)
Sveikos merginos,

gal galite padėti 4u.gif

Na krizė palietė ir mūsų įm. ir man prieš mėn. pranešė "džiugią" naujieną doh.gif  Susitarėm šaliu susitarimu.

ims paskutinius tris mėnesius apskaičiuojant vid.DU, atostoginių ir komandiruotpinigių netrauks į tą skaičiavimą rolleyes.gif
Atsakyti
Aišku, ačiū merginos 4u.gif
Atsakyti
labutis,
Dvi savaites gripas mane isivertes i lova buvo doh.gif
Nukankino iki....
zodziu, daugiau su juo nedraugausiu schmoll.gif , ir i lova nebeisileisiu. schmoll.gif
Grizau prie savo Brangiojo - geresnio parnerio lovoj ir nerasi biggrin.gif blush2.gif
Su juo ir pasiliksiu drinks_cheers.gif

O kas naujesnio buhalterijos dziunglese? Gal kokiu naujienu yra??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaingrida @ 2009 02 08, 12:28)
labutis,
Dvi savaites gripas mane isivertes i lova buvo  doh.gif
Nukankino iki....
zodziu, daugiau su juo nedraugausiu  schmoll.gif , ir i lova nebeisileisiu.  schmoll.gif
Grizau prie savo Brangiojo - geresnio parnerio lovoj ir nerasi  biggrin.gif  blush2.gif
Su juo ir pasiliksiu  drinks_cheers.gif

O kas naujesnio buhalterijos dziunglese? Gal kokiu naujienu yra???  ax.gif

Aha, yra... Prasideda masinis buhalterių antplūdis į stacionarius psichinės būklės stabilizavimo punktus. Daugumai diagnozės negailestingos: visiškas nukvakėjimas nuo įstatymų kaitos.
Atsakyti