Na ir as megstu labai kalafijora, bet tik zalia ne koki apsutinta ar tuo labiau virta, man jis tada smirda Na o salotas darau taip Zalias kalafijoras, pamidoru daugoka, krabu lazdeliu, kiausas virtas, ir svogunelio, sumaisom su majonezu, deciau ir kokiu krapu bet MB nemegsta o petruskos as nemegstu. Bet siaip labai skanu
Šiandien kaip tik dariau tokį mixą iš to, kas buvo šaldytuve. Žalias kalafijoras, virtas kiaušinis, krabų lazdelės, biški sūrio, koncervuoti kukurūzai, pomidoras, išspaudžiau skiltelę česnako ir majonezas. Apsivalgymas.
Sveikos merginos, o aš vakar valgiau tokia mišrainę. Žalias kalafioras, žirneliai, kumpis, raugintas agurkas ir majonezas. Lavai gaivios ir skanios salotčikes
AS VISADA DARAU SU KALAFIORU TOKIA MISRAINE:ZALIAS KALAFIORAS SUSMULKINAMAS,KUBELIAIS SUPJAUSTAU OBUOLI,PAPRIKA,PANEVEZIO FILE(GALIMA KITA),JUODOSIOS ALYVUOGES IR MAJONEZAS
kiek įdomybių. aš tesu valgius nevirto kalfioro, žalio agurko ir berods porų salotas - skanios labai. Nu ir aišku tos maximines - kur su kumpiu. Manau reiks akda čia pasibandyt, nes namažai prirašėt