Įkraunama...
Įkraunama...

Salotos su kalafijorais -

Na ir as megstu labai kalafijora, bet tik zalia ne koki apsutinta ar tuo labiau virta, man jis tada smirda schmoll.gif
Na o salotas darau taip smile.gif
Zalias kalafijoras, pamidoru daugoka, krabu lazdeliu, kiausas virtas, ir svogunelio, sumaisom su majonezu, deciau ir kokiu krapu bet MB nemegsta o petruskos as nemegstu. Bet siaip labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
del kalafijoru,tai man geni9alumas paprastume blush2.gif neapvirtas kalafijoras, skiltelem pjaustyti pomidorai,puses citrinos sulciu ir alyvuogiu aliejaus
Atsakyti
Šiandien kaip tik dariau tokį mixą iš to, kas buvo šaldytuve. Žalias kalafijoras, virtas kiaušinis, krabų lazdelės, biški sūrio, koncervuoti kukurūzai, pomidoras, išspaudžiau skiltelę česnako ir majonezas. Apsivalgymas.
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
Labai skanios salotos:zalias kalafioras,dziovintos slyvos be kauliuku,surio kubeliai,smulkinti graikiski riesutai.Sumaisyti su majonezu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, o aš vakar valgiau tokia mišrainę. Žalias kalafioras, žirneliai, kumpis, raugintas agurkas ir majonezas. Lavai gaivios ir skanios salotčikes 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pamąsčius,tur būti skanu,reks pabandyti. ax.gif
Atsakyti
AS VISADA DARAU SU KALAFIORU TOKIA MISRAINE:ZALIAS KALAFIORAS SUSMULKINAMAS,KUBELIAIS SUPJAUSTAU OBUOLI,PAPRIKA,PANEVEZIO FILE(GALIMA KITA),JUODOSIOS ALYVUOGES IR MAJONEZAS thumbup.gif
Atsakyti
Žalias smulkintas kalafioras
Žalia morka tarkuota per burokinę tarką
Sauja saulėgrąžų
Majonezas

Labai skanu smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif kiek įdomybių. aš tesu valgius nevirto kalfioro, žalio agurko ir berods porų salotas - skanios labai.
Nu ir aišku tos maximines - kur su kumpiu.
Manau reiks akda čia pasibandyt, nes namažai prirašėt thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(vivo @ 2009 01 30, 15:02)
Žalias smulkintas kalafioras
Žalia morka tarkuota per burokinę tarką
Sauja saulėgrąžų
Majonezas

Labai skanu smile.gif

Turetu buti laaaabai skanu mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(markurpoviesiene @ 2009 02 06, 13:19)

Ką čia reiškia, pereita per visas žinutes su veidukais. Ar taip žinučių skaičių didinat?
Atsakyti