
aš tai darau kopūstas+slyvos džiovintos+razinos+graik.riešutai+ferm.sūris kubeliais+švelnus majonezas.

QUOTE(vivo @ 2009 01 30, 12:02)
Žalias smulkintas kalafioras
Žalia morka tarkuota per burokinę tarką
Sauja saulėgrąžų
Majonezas
Labai skanu
Žalia morka tarkuota per burokinę tarką
Sauja saulėgrąžų
Majonezas
Labai skanu

labai liuks salotos

tik saulegrazas is pradziu gerai apkepinu ir atvesinu.
Žalias kalafijoras, poras, pievagrybiai, majonezas. Gaivu ir skanu

na o as isdalinu zalia kalafiora tai tokias mazas ziedeliais, dedu pomidoro , poro ir raugintu agurku ir viska maisyti su majonezu, galim pabarsyt dar krapais.. pabandykit gal patiks

zalias kalafijoras, agurkas, rukyta vist.slaunis atskirta nuo kaulo ir supjaustyta gabaliukais, svogunu laiskai, paprika, prieskoniai ir majonezas

QUOTE(*Dita* @ 2009 04 01, 12:50)
zalias kalafijoras, agurkas, rukyta vist.slaunis atskirta nuo kaulo ir supjaustyta gabaliukais, svogunu laiskai, paprika, prieskoniai ir majonezas 

sitos skamba idomiai, reiks butinai pabandyt

QUOTE(*Dita* @ 2009 04 01, 13:50)
zalias kalafijoras, agurkas, rukyta vist.slaunis atskirta nuo kaulo ir supjaustyta gabaliukais, svogunu laiskai, paprika, prieskoniai ir majonezas 

zalias kalafioras,kumpis,konservuoti kukuruzai,sviezias agurkas,raudona paprika,druska,juodi pipirai ir majonezas
Aš,nesenai išbandžiau kalafiorą nuplikinau ir pamerkus į tešlos ir sūrio masę apkepiau fritiūrinėje.
Skasu ir šilti ir šalti.
Skasu ir šilti ir šalti.
As siandien gaminausi tokias,kaip maximoje salotas.Zalias kalafioras,paprika,pomidorai,kumpis ir fermentinis suris,dar siek tiek pipiriuku ir zinoma majonezas
Skonis


QUOTE(_nomeda_ @ 2009 02 10, 22:01)
Aš irgi šias dažnai gaminu,paprasta,greita ir labai skanu

Kalafioru salotos
vienas nedidelis kalafioras,
300g. razinų,
kepinntų migdolų,
smulkintų šviežių petražolių,
Padažui
viena nutarkuotacitrinos žievelė,
vienos citrinos sultys
1/2arb.š.malto cinamono,
žiupsnelis kajano pipirų,
alyvų aliejaus5v.š.
2 a.š. balzaminio acto,
2a.š. cukraus pudros,
druskos, juodieji pipirai,
Kalafiorą susmulkinkite ,nupjaukite žiedelius,okotus supj. kąsnio gabaliukais.
Pavirkite pora ,tris min.pasūdytame vandenyje ,kad šiek tiek suminkštėtų,bet nepervirkite.
Uždengtame inde sumaišykite citrinos sultis,cinamoną,kajeno pipirus ,aliejų, actą cukrų ,prieskonius,uždenkite ir gerai suplakite.
Tuomet gautą padažą užpilkite ant dar šiltų kalafiorų,gerai išmaišykite,ir padėkite šaltai vienai valandai{kad kalafijorai sugertų visą prieskonių aromatą}
Razinas užpilkite verdančiu vandeniu ,palikite 10min.,išbrinkti.
Nusausinkite patiekdami ant kalafiorų užbarstykite razinas,migdolus,tarkuotą citrinos žievelę,petražoles ir išmaišykite.
Skanaus
vienas nedidelis kalafioras,
300g. razinų,
kepinntų migdolų,
smulkintų šviežių petražolių,
Padažui
viena nutarkuotacitrinos žievelė,
vienos citrinos sultys
1/2arb.š.malto cinamono,
žiupsnelis kajano pipirų,
alyvų aliejaus5v.š.
2 a.š. balzaminio acto,
2a.š. cukraus pudros,
druskos, juodieji pipirai,
Kalafiorą susmulkinkite ,nupjaukite žiedelius,okotus supj. kąsnio gabaliukais.
Pavirkite pora ,tris min.pasūdytame vandenyje ,kad šiek tiek suminkštėtų,bet nepervirkite.
Uždengtame inde sumaišykite citrinos sultis,cinamoną,kajeno pipirus ,aliejų, actą cukrų ,prieskonius,uždenkite ir gerai suplakite.
Tuomet gautą padažą užpilkite ant dar šiltų kalafiorų,gerai išmaišykite,ir padėkite šaltai vienai valandai{kad kalafijorai sugertų visą prieskonių aromatą}
Razinas užpilkite verdančiu vandeniu ,palikite 10min.,išbrinkti.
Nusausinkite patiekdami ant kalafiorų užbarstykite razinas,migdolus,tarkuotą citrinos žievelę,petražoles ir išmaišykite.
Skanaus
