Įkraunama...
Įkraunama...

1m. 3 mėn. - ar moka valgyti pats?

Dukrytei metai ir trys mėn. Labai nori valgyti PATI, bet niekaip neišeina-šaukštas eina atbulai (koše žemyn) smile.gif . Kaip išmokinti valgyti teisingai? Ar tiesiog leisti drabstytis maistu?
Atsakyti
Na as saviskei pradejau paciai duot kokiu 10,11 menesiu. Is pradziu taip ir buvo a5bulai sauksta laike, drabste. Bet dabar budama dvieju pati puikiausiai valgo. Tvarkingai, jokiu nubyrejimu pro sona ax.gif
Taip, kad mamyte duokit drabstyt, po kiek laiko atsipirks ir grindu, ir drabuziu plovimas tongue.gif
Atsakyti
Sveikutes, manasis berniukas pradejo valgyt PATS tap pat apie metuku 3-4 menesiu. Buvo visko, kol teko prisest ir parodyt kaip valgoma. Mokiau su lele, kad lelyte butu soti, kaip paduoti sauksta, buvo sunku, bet jau db jis darzelyje valgo normaliai, nors tos rankytes dar sunkokai klauso, bet nevalges nebuna.
Atsakyti
QUOTE(skay @ 2008 10 16, 15:55)
Dukrytei metai ir trys mėn. Labai nori valgyti PATI, bet niekaip neišeina-šaukštas eina atbulai (koše žemyn) smile.gif . Kaip išmokinti valgyti teisingai? Ar tiesiog leisti drabstytis maistu?

o ko tiketis kito? blush2.gif juk rankytems igudziu truksta, aisku baisu doh.gif bet kaip kitaip ismoks 4u.gif
kantrybes ir viskasd bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
kai tik pradėjo daugiau valgyt (maždaug nuo 8-9 mėn) išsireikalavo šaukšto, gana greit išmoko valgyt pati, aišku, maisto būdavo visur. dabar valgo kuo puikiausiai. na tik su sriubos valgymu dar kartais visko pasitaiko
Atsakyti
Jeigu jau nori valgyti pati, tai būtinai reikia duoti. Aš saviškės jau nebegaliu maitint visai doh.gif lupa iš rankų šaukštą, nors tu ką. Nors ir drimba košė, bėga sriuba, nedavalgo, bet jai pačiai būtina valgyt biggrin.gif Baisus vaizdelis, tėčiui daugiau kantrybės į tai žiūrėti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 10 16, 23:06)
Jeigu jau nori valgyti pati, tai būtinai reikia duoti. Aš saviškės jau nebegaliu maitint visai  doh.gif  lupa iš rankų šaukštą, nors tu ką. Nors ir drimba košė, bėga sriuba, nedavalgo, bet jai pačiai būtina valgyt  biggrin.gif  Baisus vaizdelis, tėčiui daugiau kantrybės į tai žiūrėti  blush2.gif

Va ir maniske 1.7m jau pati valgo nors ir viskas krenta is burnytes,bet ir leidziu,svarbu noras yra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristeja: 16 spalio 2008 - 22:47
mirksiukas.gif Ačiū už patarimus visoms mamytėms. Bandysim ir mes drabstytis košėmis biggrin.gif
Atsakyti
nu siaip tai dar mazas 1.3 vaikutis.maniskis irgi baisiai nori pats valgyti.ko labai alkanas leidziasi maitinamas o tada pats po lekste makaluojasi.zinoma kad reikia leisti praktikuotis.as duodu jam sauksta,ir su rankyte vedzioju iki lekstes,o paskui sakau deti i burnyte.kas nukeliauja,kad ne,bet taip ir mokinames bigsmile.gif
Atsakyti
Mano mažasis kažkaip pats valgo, su šaukštu sunkiai sekasi, o su šakute be problemų. Vaikiškos šakutės net neima, tuoj rėkia nea nea, biggrin.gif tai naujas atradimas desertinė šakutė- ir maža ir pasmeigti normaliai išeina biggrin.gif tai dabar jokių problemų su valgymu nebeliko. O jei bandai pamaitinti, tai spjauna viska ir suraukęs nosį pareiškia pats. biggrin.gif
Atsakyti
O mano pypliui beveik 1.2 m. bet pats tik kelis saukstukus paknapso ir man duoda, atseit, maitink smile.gif Matyt buna isalkes, o paciam greit neina pasisotint biggrin.gif
Atsakyti
Su vaikiška šakute jau visai pakenčiamai gaunasi, o šaukšto dar neduodu, vis laiko ir kantrybės pritrūksta blush2.gif
Atsakyti