Įkraunama...
Įkraunama...

1m. 3 mėn. - ar moka valgyti pats?

Maniske nuo kokiu metu ir dvieju menesiuku laaaabai pati uzsimane valgyt.Tai duodavau sauksta ar sakute ir pati maitindavau ja.O jinai knaisiodavos po lekste su sakute.Paskui nebesileido maitinama visiskai,tai padedavau viska,pasodindavau ir palikdavau,(kantrybes stbet nebuvo ir nera blush2.gif ),aisku ant zemes ir ant stalo visko buvo irgi,bet dabar kai jau pusantru metuku valgo pati.Ir sriubas visai gerai valgo.Tik labai daznai aisku su rankomis pavalgo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingushkele @ 2008 10 17, 22:45)
O mano pypliui beveik 1.2 m. bet pats tik kelis saukstukus paknapso ir man duoda, atseit, maitink smile.gif Matyt buna isalkes, o paciam greit neina pasisotint  biggrin.gif

Ir pas mus tas pats. Norejau paklausti mamyciu: ar jus maziukus mokinate sauksta taisiklingai laikyti? Jei iduodu, tai jis laiko sauksta kumstyje ir bando taip valgyti. Jei bandau rarodyti, kaip saikstas t.b. laikomas - meta lauk.
Atsakyti
QUOTE(arkadija @ 2008 10 18, 12:20)
Ir pas mus tas pats. Norejau paklausti mamyciu: ar jus maziukus mokinate sauksta taisiklingai laikyti? Jei iduodu, tai jis laiko sauksta kumstyje ir bando taip valgyti. Jei bandau rarodyti, kaip saikstas t.b. laikomas - meta lauk.

Maniske irgi kumstyje laiko.kitaip ne neiduosi.manau paskui patys taisyklingai ismoks. ax.gif
Atsakyti
Kaip jums,mamytes gerai smile.gif O mano sunui jau 1,9men.greit,o pats nevalgo,net nebando.Su rankytem tik maista tersia ir viskas,o saukstai neydomus.
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2008 10 18, 13:53)
Maniske irgi kumstyje laiko.kitaip ne neiduosi.manau paskui patys taisyklingai ismoks. ax.gif

drinks_cheers.gif Manau su laiku patys ismoks. Aisku jei pavyzdi gera tures mirksiukas.gif Maniske valgo su saukstuku, iskyrus sriubas, jas tai pati maitinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(valiusiuke @ 2008 10 17, 16:39)
Mano mažasis kažkaip pats valgo, su šaukštu sunkiai sekasi, o su šakute be problemų. Vaikiškos šakutės net neima, tuoj rėkia nea nea, biggrin.gif  tai naujas atradimas desertinė šakutė- ir maža ir pasmeigti normaliai išeina biggrin.gif  tai dabar jokių problemų su valgymu nebeliko. O jei bandai pamaitinti, tai spjauna viska ir suraukęs nosį pareiškia pats. biggrin.gif

drinks_cheers.gif pas mus lygiai tas pats. Desertinė šakutė thumbup.gif Kas pakabinama su ja tą valgo pati, su šaukštu sunkiau, dar mokinamės, nes labai dau lieka už šaukšto ribų lotuliukas.gif
Atsakyti
maniškis labai nori pats valgyti,bet bėda ta,kad niekas į burną nepatenka,o pakeliui išsimėto:)bet tikiuosi kad išmoksime 4u.gif
Atsakyti
Mes jau kuri laika valgom draugiskai: abu turim po sauksta, as maitinu maziu, jis - mane lotuliukas.gif Spekite, kas daugiau buna ismurzintas kose? mirksiukas.gif Tai gerai, kad maziaus tempai nedideli ir igudziu visai nera, o kitaip priauginciau as nereikalingu kilogramu lotuliukas.gif
Bet jau jokios pagalbos nepriima: nei kaip sauksta reikia laikyti, nei kaip patogiau kose paimti. Is kart rekia ir viska meta. doh.gif
Atsakyti
Maniske kazkur nuo 18men valgyt eme pati, o taip tik terliojosi nevalgydavo schmoll.gif
Atsakyti
O mano mazoji, nors jau 1m5men, nereiskia noro valgyti pati verysad.gif as jai bandau duoti sauksteli i rankas, bet ji pora kartu isideda i burna, o po to sauksto net neliecia doh.gif nezinau kaip cia elgtis ir kaip ja sudomint g.gif
Nupirkau desertine sakute, bet irgi pora kartu pakabina su ja ir vsio unsure.gif jau daugiau su rankomis pasiima ir isideda i burna koki mesos ar desreles gabaliuka, bet su saukstu ar sakute, tai neeee doh.gif
Vat taip ir maitinu... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kumpis: 23 spalio 2008 - 22:41
Musu pupai 1,3 m.tirsta maista valgo pati, bet dar pribarsto ir ant saves ir ant stalo, bet matosi didele pazanga palyginus, kai pradejo mokytis valdyti sauksta (1m.) mirksiukas.gif Pradejo rodyti nora valgyti pati atsventusi pirmaji gimtadieni, kai as jau duodavau ji suciaupdavo lupytes, suprask, reikalauja, kad duociau sauksta paciai mirksiukas.gif
Atsakyti
valgo pati ir košeles,ir kieta maista ir sriubas,aišku po valgymo iki ausų išsitepusi bet aš leidžiu pačiai mokytis ir padedu.labai puikiai gaunais 4u.gif
Atsakyti