Su šakute pasmeigti kotletuką kartais pavyksta, bet su šaukšteliu dar tikrai ne

labai stengiasi ir labai nori jau pats is puoduko beveik gerai geria o valgyt dar nevisai pavyksta
O musiskis metu ir beveik 2 menesiu visiskai nerodo noro valgyti pats.Duodu sauksta i rankas ir rodau kaip juo naudotis,bet jis tik zaidzia.Kazin laukt kol pats panores valgyt pats,ar stengtis ir mokyt nors ir nenori?

QUOTE(skay @ 2008 10 16, 15:55)
Dukrytei metai ir trys mėn. Labai nori valgyti PATI, bet niekaip neišeina-šaukštas eina atbulai (koše žemyn)
. Kaip išmokinti valgyti teisingai? Ar tiesiog leisti drabstytis maistu?

manajam jau 2 metai,ir nemoka dar pats valgyti

nepergyvenkit mamos,juk visa gyvenima nereix valgidinti

ir tada kada patys nores,o ne mes

su sakute,tai labai megsta baksnoti,jei pavyksta pasmeigt tai iskart i burnyte isideda,o su sauksciu tai dazniausiai kol dakeliauja iki burnytes,tai viskas jau buna pakeliui isdrabstyta
bet bando labai pati,net kai ja maitinu turiu butinai ir jai duot sauksta,tada ji kartu su manim po srius lekste irkluoja ir bando
o kai atsibosta su sakute medzioti,tai ciumpa rankytem ir i burna

Mokink nemokines,kiekvienam savo laikas.Mano vyresnelis nuo metuku puikiausiai valge pats sauksteliu.To paties tikejausi ir is mazelio.Ir ka jus manot? Saukstas rankoj,o su kita burnon maista kisa
Ir mokau rodos taip pat.Tokia natura zmogaus,nieko nepakeisi

stengiasi, bet bežiūrint į jo pastangas vis vien trūksta kantrybė
na darželyje nepavalgytu dar pats

Maniskis tokio amziaus jau mokejo

Maniškis 1.3m. dar daugiau su pirštukais valgė (bet aš ir nedraudžiau), o dabar (po mėnesio) jau labai neblogai su šaukštu valgo, su šakute irgi, bet man truputį baisu šakutę duoti, nors ir mažą
Geria irgi iš puodelio, nuo šiandien jau nenori, kad laikyčiau, nori pats

Geria irgi iš puodelio, nuo šiandien jau nenori, kad laikyčiau, nori pats

Musu da mazasis ne nebando pats valgyti
,o ir pvz.jai nori banano,tai as turiu atkasti,jis atnesa man ir rodo kad kasciau i duociau jam
. Manau ateis laikas ir prades,kazkaip nepergyvenu. Tik va beda, kai valgo turi butu padetas ant maitinimo kedutes stalo puodas su saukstu ir jis daro viru viru kose,kitaip nevalgo
. Tai manau kaimynai jau zino nuo garso kada mes valgom