Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų svoris...

Apklausa: Kiek sveriate? (2012 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
As 1.67, sveriu 60kg. 4u.gif Noreciau numesti 3kg
Atsakyti
o mano ugis 168cm o svoris 44 verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
169cm, 49-51kg mirksiukas.gif
Atsakyti
Ūgis 169 cm, o sveriu ~ 64 .... verysad.gif doh.gif norėčiau aišku mažiau sverti .... beeeet, džiaugiuosi dar, kad atrodau taip ax.gif tiesiog kaulai mano stambūs .. neesu labai stora, kaip įsivaizduoju biggrin.gif blush2.gif iki vasaros bandysiu numesti iki 59 kg bent .......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo secret_lover_: 27 sausio 2010 - 14:20
Vaje, kokios čia visos plonos... mano nuomone - per plonos... doh.gif

Pasirodo kažkada šioje temoje jau rašiau:
QUOTE(*Žemynėlė* @ 2008 02 02, 06:14)
Mano ugis irgi 170cm. Noriu sverti tiek, kiek ir tu  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  4u.gif .

Tuomet svėriau 72kg, norėjau sverti 60kg. Šiuo metu sveriu apie 64kg, tad nebedaug numesti beliko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Žemynėlė*: 15 balandžio 2010 - 16:35
Na ir kūdos čia visos blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
172cm, 51 kg... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zivivi: 16 balandžio 2010 - 10:25
Aš tai iš tų , kaip mano vyras sako- normalių lietuviškų moterų- 170 cm, 75 kg biggrin.gif - nesijaučiu gražuole, bet ir nepergyvenu- jaučiuosi gerai, vyras kūdintis neliepia lotuliukas.gif tai ir nesuku sau galvos.
Atsakyti
jezau, kokios kudenos.. blink.gif Ka reikia daryt, kad tokia taptum..? verysad.gif

Mano ugis 168, o svoris 59 kg. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2010 04 24, 18:57)
jezau, kokios kudenos.. blink.gif  Ka reikia daryt, kad tokia taptum..? verysad.gif

Mano ugis 168, o svoris  59 kg. verysad.gif

Po tamstos posto galiu ir įsižeist biggrin.gif Mano ūgis 164, svoris 56, tai skirtumas tas pats. O tuos kelis kg pakoreguot nėra sunku, tik pritrūksta ar valios, ar noro ar velniai žino ko biggrin.gif aišku, koreguot visad yra ką...
Atsakyti
Siaubeli. Kažkaip į gatvę išėjus neatrodo, kad tiek daug merginų kažkas valgyt neduoda. Juokauju, žinoma. Bet paskaičius tai iš tiesų įspūdis susidaro, ad dauguma kiek per mažai sveria.

Aš 174cm/60kg.
Atsakyti
QUOTE(secret_lover_ @ 2010 01 27, 15:20)
Ūgis 169 cm, o sveriu ~ 64 ....  verysad.gif  doh.gif  norėčiau aišku mažiau sverti .... beeeet, džiaugiuosi dar, kad atrodau taip  ax.gif  tiesiog kaulai mano stambūs .. neesu labai stora, kaip įsivaizduoju  biggrin.gif  blush2.gif  iki vasaros bandysiu numesti iki 59 kg bent .......

Aha,o as muset busu viena is stambesniu cia kaip matau g.gif unsure.gif nu bet nieko,labai stengsiuos pasitaisyti smile.gif mano ugis 1.64cm.o svoris 70kg! blink.gif bet cia po treciojo gimdymo blush2.gif mano planai neis karto bet po truputi numesti 20kg.na 10kg. tai butinai mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti