Mano ūgis 162cm, o svoris 52kg

Mano ugis 168cm o svoris 44kg. Gal kas patartu kaip bent pora kg priaugti. Nu niekaip nesiseka ju priauginti...

QUOTE(ewacka @ 2010 05 02, 18:20)
Mano ugis 168cm o svoris 44kg. Gal kas patartu kaip bent pora kg priaugti. Nu niekaip nesiseka ju priauginti...

Kam priaugt, kam numest...

Mano ūgis 1,58 m., svoris užvakar buvo 48 kg.

1.78 cm ir 57 kg, esu labai patenkinta ir nieko keist nenoriu. Tiesa, negimdžiusi (ir neketinu dar ilgai to daryt) ir jauna
Bet tikiuosi svoris daugiau mažiau toks išliks bent iki keturiasdešimt penkių metelių kokių, paskui jau norėčiau daugiau sverti.

Joooooo,kaip sakant, man po lapais reiktų slėptis
Mano ūgis 173cm, svoris- 81kg. Lb noriu, bent jau 10kg. numest

QUOTE(~*Morning Star*~ @ 2010 05 21, 23:52)
Bet tikiuosi svoris daugiau mažiau toks išliks bent iki keturiasdešimt penkių metelių kokių, paskui jau norėčiau daugiau sverti.
Mda

QUOTE(Burleska @ 2010 05 23, 14:08)
Ko čia juoktis?

QUOTE(ewacka @ 2010 05 02, 17:20)

o tu ir nesistenk labai priaugti. As kazkada susidariau storinimosi dieta ( daug makaronu, padazu visokiu, submarinu ir pan... ) sekmingai priaugau beveik 10 kg (is ju 3

Isivaizduok kaip visos pavydes kai tau bus per 40 (50) metu

QUOTE(R.P.Z. @ 2010 05 31, 21:25)
o tu ir nesistenk labai priaugti. As kazkada susidariau storinimosi dieta ( daug makaronu, padazu visokiu, submarinu ir pan... ) sekmingai priaugau beveik 10 kg (is ju 3
pridejo) Dabar neina numest nes susigadinau medziagu apykaita.... sveriu 60...
galesi sau ramiausiai megautis skanestais, kai tuo tarpu dauguma kamuosis visokiom dietom, sokolado nevalgymu ir pan...

sveikos as 51/169. Bet oj oj kaip vargau kol priaugau irgi susidariau ir iki siol tebesilaikau pilnejimo dietos, nes jeigu tik lengviau pavalgau kokia savaitele tai is karto visos kelnes laisvos daros, taigi turiu prisiziureti, kad netycia nenumesciau.

QUOTE(~*Morning Star*~ @ 2010 05 29, 11:17)
Ko čia juoktis?
Pas mane giminėj visos moterys lieknos, tetai ir mamai jau virš 40 metų, bet jos kūdos, močiutė taip pat. Tai gal ir aš tais genais apdovanota 

Kad man tokia dovana:) 167/65kg ir esu linkusi tukti. tik kiek daugiau pavalgau ir iskart jauciasi. Galvojau, kad per nestuma tiek priaugsiu, kad paeit bus sunku

pagal dabartine statistika dauguma mamyciu kudukai
saunuoles