Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų svoris...

Apklausa: Kiek sveriate? (2012 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(FLEXE @ 2005 06 26, 14:11)
VAt ir man porą kilų reik numest, ūgis 176, svoris 58kg. 2kg. pasišalintų, būčiau patenkinta smile.gif

Man regis, kad tau dar priaugt kokį kilą-kitą nepamaišytų biggrin.gif. Pamenu, kai aš po pirmos dukros gimdymo nukritau iki 58 kg (na, aš tik šiek tiek už tave aukštesnė - 1,80 m), tai pažįstami sutikę sakydavo ne "labas", o "dieve, į ką tu panaši blink.gif". blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Ech, kokios mes, moterys ir merginos vis dėlto panašios..amžinai norinčios save "sumažinti" arba "padidinti", "susiaurinti" arba " paplatinti"... biggrin.gif Kiek mūsų daug biggrin.gif

Reik sukurti temą "kas pasikeitė jūsų gyvenime po 3-4 kg netekties/priaugimo ?" ir tada bus aišku ar iš tikrūjų mūsų tos svajonės apie savo "formas" nėra bevaisės , ar jos atneša kažką į gyvenimą, ar kažką pakeičia...
Atsakyti
Pasirodo, po kūdinimosi pataikiau į patį statistinį viduriuką, gausiausion grupėn. O prieš tai būč tikus trim numeriais didesnėn biggrin.gif
Atsakyti
mano svoris - 54 kg. Kadangi mano ugis - 158 cm, todel nesu is kuduju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2005 06 29, 14:55)
mano svoris - 54 kg. Kadangi mano ugis - 158 cm, todel nesu is kuduju  doh.gif

Tai pagalvojau, kad pagal KMI tokia lentele butu praktiskiau daryti ir atsispindetu realesne situacija... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 06 24, 18:41)
aš 166 cm, ~72 kg cry.gif , bet sportuoju  dabar gal kas nors pasikeis ... verysad.gif

nepergyvenk, ne tu viena- aš taip pat 166cm ir 73 svorio. Du leliukai , ir padangos ant juosmens. Tikiuosi mano priaugti 10 kg per artimiausius 6 metus nukris, vnž. kai į pensiją eisiu. biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano ugis 166cm. o svoris vasara 48kg. ziema papilneju iki 50kg. blush2.gif
Atsakyti
Mano ūgis 170 cm, svoris 51 kg. Prieš nėštumą svėriau 49 kg, priaugau 10 kg, iškart po gimdymo - 53 kg. Kaip norėčiau susigrąžint tą svorį! Visi buvo nustoję ragint mane daugiau valgyt, vadint dvasna ir stipena... Ir rankos nebuvo šakaliukai sad.gif
Tėvas su broliu tai mane supranta, nes tokie patys. Ačiū Dievui, draugą susiradau irgi kaulų vyniotinį, tai dabar linksmiau parduotuvėj kartu ieškot kuo kaloringesnių produktų biggrin.gif

Žiūriu, čia daug labai lieknų, gal tikrai Lietuva - "manekenių" kraštas g.gif
Nors man tai gražiau, kai moteris normali, ne taip kaip aš schmoll.gif
Atsakyti
Mano 165 ugis ir 55 svoris
Aš tai visą laiką maniau kad esu normalaus svorio ax.gif , bet paskaičius kai kurių žinutes išsižiojau blink.gif
Atsakyti
Mano ūgis 161,o svoris 52kg. Bet mano tikslas iki 48,nu gal 49kg blush2.gif
Atsakyti
o as del savo ugio, t,y, 1.58 m tikrai nedepresuoju. Tikrai gerai jauciuosi ir nesijauciu esanti zema, kaip tik dziaugiuosi, kad nesu kokiu 1.80 smile.gif
Atsakyti
Mano ugis - 172cm, svoris - 48kg., ziema priaugu iki 50kg. Aplinkiniai mano, akd badauju, bet as valgau tikrai nemazai ir visko. Ypac vakarais megstu prisikimsti.. unsure.gif
Anksciau kompleksuodavau del lieknumo (paauglystej visai buvau sakaliukas), tai laikiausi storejimo dietos blink.gif biggrin.gif Kiemo bernai vadini "dziuvesiu", budavo labai skaudu cry.gif O dabar esu labai patenkina savo figura!!! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti