Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų svoris...

Apklausa: Kiek sveriate? (2012 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(dziulka @ 2005 07 19, 19:05)
Ugis 1.68 sveriu 53 rolleyes.gif noriu,kad butu 50!

Nesuprantu, kodėl? Kad būtum panaši į vaikščiojantį skeletą? doh.gif

Pasiskaityk apie KMI internete, gal tada blaiviau įvertinsi situaciją? blink.gif
Atsakyti
ugis 1,63, svoris 49 kg
kazkada, kai man buvo 17 vienu metu sveriau 54 kg - siaubas, ant pilvo barankos, brrrr, kaip nekenicua savo kuno. doh.gif dabar viskas normoj thumbup.gif tik bijau, kad kai pgimdysiu ( kada nors) mano svoris bus nebe toks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(morgana @ 2005 07 21, 15:08)
ugis 1,63, svoris 49 kg
kazkada, kai man buvo 17  vienu metu sveriau 54 kg - siaubas, ant pilvo barankos, brrrr, kaip nekenicua savo kuno.  doh.gif  dabar viskas normoj  thumbup.gif  tik bijau, kad kai pgimdysiu ( kada nors) mano svoris bus nebe toks  unsure.gif

Jei jau taip bijai, tai negimdyk, nieks neverčia.

Nesuprantu, kodėl pas daugumą toks paranojiškas požiūris į savo kūną, į išorinį grožį? Tiesiog iki blaivaus proto ribų peržengimo doh.gif Visos gražuolės, gatvėse nei su žiburiu nerasi nei vienos bjauresnės, o visos dejuoja! doh.gif
Atsakyti

MANO UGIS 165, O SVERIU 52KG. KAD 50KG SVERCIAU BUTU DAR GERIAU. mirksiukas.gif AR NE TIESA SAKAU? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūra_ @ 2005 07 21, 15:23)
Nesuprantu, kodėl pas daugumą toks paranojiškas požiūris į savo kūną, į išorinį grožį? Tiesiog iki blaivaus proto ribų peržengimo  doh.gif Visos gražuolės, gatvėse nei su žiburiu nerasi nei vienos bjauresnės, o visos dejuoja!  doh.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano ugis 172,svoris 66 kg.Nuo vyro isvykimo i uzsieni ''istirpo''10kg,priezastis-ilgesys. cry.gif
Atsakyti
Mano ūgis ~170, sveriu ~75kg. Vis ruošiuos pradėt mes svorį, bet esu tokia tinginė, cry.gif blush2.gif. Sugėdinkite mane,kas nors
Atsakyti
Labutis visiems.Skaitineju cia jusu pasysakymus jau keleta dienu,tai va noreciau prisijungti prie jusu(aisku jei priimsit i savo darugija) ax.gif Tai va mano svoris 79kg o ugis 174cm.P.s.Nepykit kad nevisos lietuviskos raides,nes esu UK 4u.gif
Atsakyti
mano ugis 160 sveriu 45
Atsakyti
mano ugis - 174, svoris - 57.5. Po gimdymo pradejo svoris labai sparciai kristi... pries nestuma sveriau 62.
Atsakyti
Mano ūgis 1,67 m, svoris - 52-53 kg. Viskas thumbup.gif , bet jeigu dar sportuočiau tai būtų thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš esu 173cm, sveriu 49-50kg, norėčiau 52-53 thumbup.gif Bet vis tiek neesu vaikščiojantis skeletas tongue.gif
Atsakyti