Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

[quote=mamytė23,2008 10 24, 11:15]
O tu nukirpai prieš sodindama ta visą supuvusį šaknų galą?Aš tai visada nukerpu.
Papildyta:

Ne, cia ne mano orchideja, radau fotke tai ir rodau, mano nebuvo taip beviltiska aciu dievui blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif buciau soka gavus schmoll.gif
parasiau i ana tema kai ka apie savo gelytes persodintos naujove - Ačiū tau dar sykį Mamyte23, nes tu, tiesiogine prasme ja isgelbejai wub.gif thumbup.gif friends.gif
Atsakyti
Merginos papildžiau savo amazones dar nauje gėlyte, čia mb pasistengė, bet čia tokios šaknys turi būti ar jai jau čia kas negerai??????
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=mamytė23,2008 10 24, 11:13]
O pas tave Phalaenopsis?Manau,kad pūva g.gif

As irgi manau kad pradeda put, nes kai iskrapstai is vazonelio ir gerai apziuri, matos kur kietos ir sodrios zalios ar bent tamsiai zalsvos - sveikos. O gelstancios arba nesveikos arba senos (tas as irgi kirpau) smile.gif pasirodo sveikiau gelytei kai naujesnes lieka, kazkur skaiciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ferarri @ 2008 10 24, 19:27)
Ačiū tau dar sykį Mamyte23, nes tu, tiesiogine prasme ja isgelbejai  wub.gif  thumbup.gif  friends.gif

Nu gi einu žiūrėti jeigu nugara leis mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 10 24, 19:28)
Merginos papildžiau savo amazones dar nauje gėlyte, čia mb pasistengė, bet čia tokios šaknys turi būti ar jai jau čia kas negerai??????

user posted image

kaip sumedeje atrodo rolleyes.gif ir siaip ne per geriausiai, kazkaip kai siaudai o ne saknys (bent jau is foto). Gal pabandyk paziuret, jau geriau daba, nei laukt kol gali but nebepataisoma g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ferarri: 24 spalio 2008 - 18:45
QUOTE(Jusma @ 2008 10 24, 14:50)
Va čia mano vargšelė 4u.gif
Be to, dar pradėjo žiedus mesti verysad.gif

Pamerk ja i fungicida 2-3 h.Paskui labai gerai apdziovink.
Paskui persodink i nauja substarakta,bet tik ,kad butu is zievies. Laikyk gelyte sausai.Laistymas-tik mirkant .Jei nera saknu,purksti ora aplink gelyte,bet ne pacia!!!
NEdek jokiu kiminu! Reanimuok gelyte-laikyk reanimatoriuj.butinai gera plauk rankas po darbo su fungikais.
smile.gif
Nenoriu gasdinti,bet pagal rusu forumo pasnekovus,sako,kad mazai vilciu gelyte isgelbet.BEt gi buna stebuklu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jusma @ 2008 10 24, 13:50)
Va čia mano vargšelė 4u.gif
Be to, dar pradėjo žiedus mesti verysad.gif

Labai jau nekaip jinai atrodo pas tave. verysad.gif

QUOTE(Gulia @ 2008 10 24, 18:16)
Klaipedos Akroplyje daug yra.Neatlaikiau biggrin.gif
Reikes rytoj nueiti

Jum gerai.Niu pas mum Rimi jokiu akciju orchems,o kai kurios nu tokios papiepusios stovi rolleyes.gif
Atsakyti
mandarine ir zirmunu rimi - orches po 19,99 yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loram: 25 spalio 2008 - 07:51
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 10 24, 19:28)

Paphiopedilum šaknys tikrai ne žalios, jos šiaip tamsiai rudos g.gif
Papildyta:
Jusma, o pažeidimus - tas dėmes - iš lapų išoperuoti būtinai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2008 10 25, 08:51)
mandarine ir zirmunu rimi - orches po 19,99 yra smile.gif

visuose Rimi dabar akcija smile.gif tik as kolkas nieko doro neradau schmoll.gif
Atsakyti
stai kokia orchideja nusipirkau per ispardavima Rimi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziunka: 25 spalio 2008 - 11:36
QUOTE(dziunka @ 2008 10 25, 12:29)
stai kokia orchideja nusipirkau per ispardavima Rimi

Kokia jos kainele?
Labai jau grazi thumbup.gif
Atsakyti