Aš irgi noriu pasidžiaugti, prieš gerą mėnesiuką priglaudžiau draugės orchidėjas, vienam vazone buvo dvi. Aš jas persodinau, nemanau, kad jos jau pilnai adaptavosi, bet vistiek viena augina lapelį, o kita pradėjo žiedstiebį auginti
, o draugė jau norėjo išmesti kaip salotas
QUOTE(Tina* @ 2008 10 27, 16:37)
ten jau pacia pirma diena vien puvekai buvo, tai dabar jau isviso net ir ju nebeliko.
as kai ziurejau tai toki moteriske buvo pilna vezimeli prisidejus tu gelyciu,prisirinko kur daugiausia ziedu buvo, o as neskubedama pasiemu viena paziuriu saknis padedu atgal, kita, trecia, taip ir nepasiemiau ne vienos...
QUOTE(Salza @ 2008 10 28, 11:58)
Netiketo, bet laaabai dziugaus atsitiktinumo deka, mano gelyciu kolekcija pasipilde 2 Vandom
Dziaugsmo pilnos kelnes
Dabar mano vandynas atrodo jau taip -
Raudona, melyna ir violetine

Dziaugsmo pilnos kelnes

Labai gražu.
QUOTE(mimosa @ 2008 10 28, 12:48)
sveikos!
nusipirkau ir as orchideja is rimi, akcija buvo
tai vat paskaiciau tada apie ju prieziura ir supratau kad nelabai sveika ji pas mane:
1. viena puse vazonelio pazaliavus, nieko pro ja nesimato viduj
2. pro vazonelio apacioje esancias kiaurymes islindusios dvi saknys jau apipuvusios
patarkit ka daryti: persodinti, nukirpti tas sakneles ar ka daryti?
nusipirkau ir as orchideja is rimi, akcija buvo
1. viena puse vazonelio pazaliavus, nieko pro ja nesimato viduj
2. pro vazonelio apacioje esancias kiaurymes islindusios dvi saknys jau apipuvusios
patarkit ka daryti: persodinti, nukirpti tas sakneles ar ka daryti?
trauk lauk ir operuok, jei yra įtarimų dėl puvinio.
Šiandien Marijampolės Maximoj yra nuokainuotų phalaenopsių. Po 5,99 ir po 19,99 (didieji). bet jau sudžiovinti
QUOTE(naujute @ 2008 10 28, 12:31)
ten jau pacia pirma diena vien puvekai buvo, tai dabar jau isviso net ir ju nebeliko.
as kai ziurejau tai toki moteriske buvo pilna vezimeli prisidejus tu gelyciu,prisirinko kur daugiausia ziedu buvo, o as neskubedama pasiemu viena paziuriu saknis padedu atgal, kita, trecia, taip ir nepasiemiau ne vienos...
tai ta moteriske pamacius kaip as apziurineju geles (ne ziedus, o saknis) pati pasiziurejo ka susidejo i vezima ir viska atgal sudejo, nes kaip jau ir sakiau vien puviniai 
Gerai kad nuovoki moteriške,sutaupe kruva pinigeliu.Jo perkant į žiedus reikia žiurėt paskutinėj eilėj.
QUOTE(Salza @ 2008 10 28, 10:58)
Netiketo, bet laaabai dziugaus atsitiktinumo deka, mano gelyciu kolekcija pasipilde 2 Vandom
Dziaugsmo pilnos kelnes
Dziaugsmo pilnos kelnes
O tu gal kur Lietuvoje pirkai? Aš senai svajoju apie raudonus orchidėjos žiedus
Labas visoms.Gavau dovanų orhidėją,bet ji buvo matyt vandenuku pamylėta,nes lapai tokie demelem baltom nusėti kažkas panašaus i pelėsi o gal ten jis
.Sakykit išgyvens ji man tokia.Gavau prieš dvi sav dar žydinčia ir dabar tebežydi.Nuvaliau aš tada tuos lapus,gal bus gerai?
Rasau bile ka OT, kad pamatyt naujas zinutes. Amzina man iskylanti problema
nesuprantu del ko cia taip buna...
Papildyta:
Nu man kazkaip nebuvo "uzsidege" dar
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2008 10 27, 17:43)
Nu man kazkaip nebuvo "uzsidege" dar
QUOTE(Salza @ 2008 10 28, 11:58)
SVEIKINU
Turbūt sudėtinga Vandas augint
Sveikos merginos, kaip gyvenat?
Seniai beuzsukus cia buvau
Pasigedo manes Mazoji_S ,tai sakau reikia ateit pasizvalgyt
Visai laiko nebeturiu, nors tiekk, kad atostogos dabar
gausiu pailset
ir orchidejas vakar ta proga palaisciau
Viena orchideja ant manes uzpyko turbut.. O gal ir viskas gerai, menesi zydi ir ziedus jau mest pradejo. O kitam jau laikas turbut buvo, 4men zydejo
O va baltasis grazuolis dar du pumpurus turi
Ir dendrobis falenopsis ziedstiebi augina, tiksliau du gal.. nezinau,azkaip keistai tie ziedstiebiai auga.. kazkaip is stiebo sono.. Ir Cambria labai graziai zydi
dziaugiuosi savo darzeliu laabai
nei viena nemiega dar, visos kazka augina 
Sveikinu, Gaure, su Vanduciu pagausejimu
Sveikinu, Gaure, su Vanduciu pagausejimu
čia visos pasipiktunusios tom, kurios pirkdamos orchidėjas žiūri į žiedus
bet žinokit, kad reta, kuri žino, kad reikia žiūrėti į šaknis. Aš irgi pirkdama žiūrėjau į žiedus, apie šaknis net nesusimąsčiau ir tik čia užsukus paskaityt sužinojau tokį čiudą
o perkant parduotuvėj mes padarom gerą darbą gėlei, nes žinom, kaip jas ten "prižiūri"
o perkant parduotuvėj mes padarom gerą darbą gėlei, nes žinom, kaip jas ten "prižiūri"
Jei perki kazkam dovanu, tai zinoma, kad ziedai svarbus, bet ir saknys ne paskutineje vietoje turetu buti