Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Tina* @ 2008 10 27, 15:37)
Buvau Megos Rimi sestadieni, bet nieko gero nemaciau. gal ispirko visas?  g.gif

as vln Rimi buvau, nu man ten isvis kosmines kainos doh.gif
Atsakyti
O as tai PC ne vienos orchidejos nepirkciau uz 100 Lt schmoll.gif gali but ji kokia tik nori. Jau geriau tada rusine per SKM arba Tarasca parsisiust.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 10 27, 16:03)
O as tai PC ne vienos orchidejos nepirkciau uz 100 Lt  schmoll.gif  gali but ji kokia tik nori. Jau geriau tada rusine per SKM arba Tarasca parsisiust.

man aplamai tokia kaina moket uz gele gaila rolleyes.gif
Atsakyti
Siandien mama parnese orchideja is RIMI(PC Savas) tai jau bus antroji mirksiukas.gif .Saknytes kiek apziurejau sveikos,lauksiu kaip reaguos i pasikeitusia aplinka smile.gif
Zinoviu noreciau paklausti,kiek laiko uztrunka kol ant ziedstiebio galima iziureti pumpurelius.Siuo metu manosios "pipsikas" 1,5 cm. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepa B.: 27 spalio 2008 - 16:19
QUOTE(Tina* @ 2008 10 27, 16:03)
O as tai PC ne vienos orchidejos nepirkciau uz 100 Lt  schmoll.gif  gali but ji kokia tik nori. Jau geriau tada rusine per SKM arba Tarasca parsisiust.

net jei staigiai prireikia? g.gif

QUOTE(rena @ 2008 10 27, 16:10)
man aplamai tokia kaina moket uz gele gaila rolleyes.gif

nu čia pagal galimybes rolleyes.gif
Atsakyti
Siandien "Siauliu kraste" buvo ideta nuuuuuuuuuuuuuuostabi orchideja - rekordininke. Berods, apie 100 ziedu. Internetiniame laikrastyje, deja, nera.
Atsakyti
gaila mes ja pasigrozet negalim ax.gif
Atsakyti
Motriška,

Gėlytė labai graži, bet keista jei šaknys geros, ko tie lapai geltonuoja wub.gif Aš tavim dėta nukirpciau geltona lapa ir dezinfekuociau pjuvio vieta cinamonu. Ir gerai apziureciau istraukus is vazono saknis, gal ten kas netvarkoj.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ferarri: 27 spalio 2008 - 19:28
QUOTE(Tina* @ 2008 10 27, 17:03)

drinks_cheers.gif Aš ir negalėčiau tiek išleist, bet tiesa, kiekvienas pagal galimybes ax.gif
Atsakyti
Netiketo, bet laaabai dziugaus atsitiktinumo deka, mano gelyciu kolekcija pasipilde 2 Vandom biggrin.gif biggrin.gif
Dziaugsmo pilnos kelnes thumbup.gif
Dabar mano vandynas atrodo jau taip -
Raudona, melyna ir violetine bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Salza @ 2008 10 28, 10:58)
Raudona, melyna ir violetine  bigsmile.gif

lb grazu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos!
nusipirkau ir as orchideja is rimi, akcija buvo biggrin.gif tai vat paskaiciau tada apie ju prieziura ir supratau kad nelabai sveika ji pas mane:
1. viena puse vazonelio pazaliavus, nieko pro ja nesimato viduj
2. pro vazonelio apacioje esancias kiaurymes islindusios dvi saknys jau apipuvusios
patarkit ka daryti: persodinti, nukirpti tas sakneles ar ka daryti?
Atsakyti