Įkraunama...
Įkraunama...

Dragūnų kvartalas dalijasi gyvenimo niuansais čia

QUOTE(Druoja @ 2009 04 21, 18:16)
Mums per susirinkimą buvo paaiškinta, kad valytojoms ir anksčiau iš mūsų surinkdavo nepilną algą. Tada trūkstamą dalį imdavo ir lėšų, skirtų aplinkos tvarkymui ir kt. Problema dabar, kad daugelis gyventojų yra įsiskolinę (vien mūsų namo skola už komunalinius siekia virš 3000 lt), tad tie kiti šaltiniai išseko. Apskritai, čia jau pirmininko klaida, kad išsyk nepareikalavo mokėti pilno mokesčio už valymo paslaugas. Būtume mokėję kaip visas miestas ir dabar nesikabinėtume  biggrin.gif . Šiaip visada galima atsisakyti valytojos. Tik labai abejoju, kad pavyktų gyventojams susitarti, kas kada valo laiptinę, ir to susitarimo sąžiningai laikytis. Galiotų tikriausiai toks principas: "kam trukdo nešvara, tas lai ir valo". Aš pvz. gyvenu I aukšte, tai esu visiškai nesuinteresuota valyti visų gyventojų paliekamus pėdsakus. Bepigu, kai gyveni aukštai ir po tavo aukštą vaikšto vos keli kaimynai.
Aš asmeniškai iki šiol esu patenkinta tuo, kaip yra tvarkomasi. Ir savo kaimynais esu patenkinta, nes dar nepastebėjau, kad kas piktybiškai šiukšlintų  laiptinėje thumbup.gif

Aš tai irgi patenkinta valytojos darbu, nes kažkas sakė kad nėra matęs kad plautų šlapiai, aš kas kelias dienas tikrai matau plovimo požymius iš ryto išėjus iš buto. 4u.gif
Bet pas mus laiptinėje buvo tokie žmonės kurie piktybiškai šiukšlino. Pagyvenę audringai savaitgalį...paliko 5 maišus šiukšlių prie lifto ... doh.gif ir stovėjo tie maišai beveik 4 dienas,kol mes su vyru nepradėjom ieškoti kaltininko laiptinėje ir neišnešėm patys tų šiukšlių...
Kai tik išnešėm, už poros dienų vėl atsirado maišai su neštumo testais ir t.t....
Tai jau nebuvo kantrybės, pakabinom tuos maišus butui ant durų rankenos... ir ką manot? Grįžtant namo jau maišų nebebuvo ir daugiau nebesikartojo tokie dalykai.
Bet mes buvom pakraupę nuo tokio vaizdo blink.gif ir naglumo!
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2009 04 21, 23:00)
siaip i administravima neieina skaiciuko parodymu nurasymas, cia dare pirminkas savo noru, kol ne pilnai apgyvendinti  namai buvo 4u.gif i administravima  ieina ir visu kitu mokesciu skaiciavimas t.y. uz bend. naudojimo elektra, vandeni, techn. priezura, valyma, lifta ir t.t. Siaip yra Klaipedos miesto tarybos patvirtinti  namu administravimo nuostatai  ir skaiciavimo metodikos kurie viska tai numato 4u.gif

drinks_cheers.gif Kaip ir sakiau, čia pirmininko klaida, kad iš pradžių per daug už dyką mums darė pasalugų, spėjome išpuikti.

QUOTE(jovana @ 2009 04 22, 08:13)
O jūs mokat KLp savivaldybės įkainiu?
Bėda ta, kad mes nenorim "valdiško" valymo, vakar iškabino skelbimus, šian susirinkimas. Juk turi anksčiau prasinešt.. o be to kaip užlenks kainą, tai niekas nenori mokėti, nes patys puikiai talkas pasidarom  biggrin.gif  ir savo valytoją turim...
Papildyta:
2 metus nereikėjo valyt , dabar surado, kur dar pinigus išlupt..

O čia kur???? Dragūnuose?

QUOTE(Sashuska @ 2009 04 22, 08:53)
Bet pas mus laiptinėje buvo tokie žmonės kurie piktybiškai šiukšlino. Pagyvenę audringai savaitgalį...paliko 5 maišus šiukšlių prie lifto ... doh.gif  ir stovėjo tie maišai beveik 4 dienas,kol mes su vyru nepradėjom ieškoti kaltininko laiptinėje ir neišnešėm patys tų šiukšlių...
Kai tik išnešėm, už poros dienų vėl atsirado maišai su neštumo testais ir t.t....
Tai jau nebuvo kantrybės, pakabinom tuos maišus butui ant durų rankenos... ir ką manot? Grįžtant namo jau maišų nebebuvo ir daugiau nebesikartojo tokie dalykai.
Bet mes buvom pakraupę nuo tokio vaizdo blink.gif ir naglumo!

doh.gif Primena man kaimynus,turėtus Miško rajone. Gyvenau paskutiniame aukšte, bet ten name dar yra tas "šiukšlių kaminas" - tereikia atsidaryti ir įmesti savo maišą. Bet ne, kažkam ir tai buvo per sunku padaryti doh.gif . Tai savaitėmis stovėdavo padėti maišai su picų dėžėmis ir pan. Žodžiu, žmonės ieško tarnų doh.gif Tai irgi griebiausi panašios taktikos. Kaimynų aikštelėje nedaug, nesunku buvo suprasti kieno maišai, tai surinkau juos ir padėjau prie pat jų durų, dar ir raštelį pridėjau. Tai tada išsinešė.
Atsakyti
QUOTE(Druoja @ 2009 04 22, 09:12)
drinks_cheers.gif Kaip ir sakiau, čia pirmininko klaida, kad iš pradžių per daug už dyką mums darė pasalugų, spėjome išpuikti.

smile.gif nuo kada Lietuvoje kažkas daroma veltui? Bet tek to, nesiginčysiu smile.gif
Atsakyti
Idomu, aš viena pastebėjau, kad laiptinės langai jau trečius metus niekas neplauna? smile.gif
Atsakyti
O čia kur???? Dragūnuose?

Ne, rajonas - Gargždai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzale @ 2009 04 22, 10:22)
Idomu, aš viena pastebėjau, kad laiptinės langai jau trečius metus niekas neplauna?  smile.gif

Mes tai tik metus gyvenam ... tai dar nemačiau ar plauna ar ne smile.gif bet sakė kad privalo 2 kartus per metus plauti ...

O pas mus tai plauk ne plauk po poros dienų langai kaip prieš metus ... doh.gif dėl tų statybų priešais ... o dabar kai užšaldė, tai bandysim plauti kokybiškai biggrin.gif
Atsakyti
As is 12 namo. Tikrai plove langus. Tik man atrodo mazuju langeliu nepasieke, tai tie purvini..... reiks pasakyt pastaba Administratoriui. Siaip jis man labai patinka, paslaugus zmogus. Nera buve kad nepadetu, nepatartu ka daryt. Manau telefono kelimas savaitgaliais- tai tikrai parodo kad zmogus atsakingai stengiasi administruoti.

O kai tikrai, kaimynams iskyla problemos del matomu pirstu antspaudu liftuose... na sorry... kartais zmones per pinigus savos morales nebemato. Ta chemija istepti liftai gal dar labiau kenks nei tas matomas kokio vaikelio pirstu antspaudas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babulka: 22 balandžio 2009 - 10:14

Va butent drinks_cheers.gif dabar visi ir reikalauja pilno servizo uz mazesne kaina lotuliukas.gif

7 namie irgi gerai ir daznai tvarko laiptine 4u.gif ir langus vale thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jovana @ 2009 04 22, 08:13)
O jūs mokat KLp savivaldybės įkainiu?
Bėda ta, kad mes nenorim "valdiško" valymo, vakar iškabino skelbimus, šian susirinkimas. Juk turi anksčiau prasinešt.. o be to kaip užlenks kainą, tai niekas nenori mokėti, nes patys puikiai talkas pasidarom  biggrin.gif  ir savo valytoją turim...
Papildyta:
2 metus nereikėjo valyt , dabar surado, kur dar pinigus išlupt..

ne mokam pagal fakta mirksiukas.gif kadangi pas mus ne valda, o administruoja pagal jungtines veiklos sutarti, mes neprivalom pagal savivaldybes sprendimus moketi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samta0204: 22 balandžio 2009 - 12:11
PAS MUS ORGANIZUOJAMA TALKA!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzale @ 2009 04 22, 10:22)
Idomu, aš viena pastebėjau, kad laiptinės langai jau trečius metus niekas neplauna?  smile.gif

g.gif o aš mat galvojau, kad man vaidenasi, jog langai nevalyti. Maniau, retai laiptais kylu, tai ir nepastebėjau, kada buvo nuvalyti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rozynas @ 2009 04 23, 22:57)
g.gif o aš mat galvojau, kad man vaidenasi, jog langai nevalyti. Maniau, retai laiptais kylu, tai ir nepastebėjau, kada buvo nuvalyti blink.gif

Aš palei lipdukus sprendžiu. Niekas per 2 su biski metų jų taip ir nenugramdė. unsure.gif
Atsakyti
Kaip graziai tvarko aplinka uz musu namo.Va tik gaila , kad talkos mazoka. Vienu metu pirmininkaS vienas buvo likes, bet dabar ziuriu dar prisidejo vel pagalbos. Is ryto irgi nedaug susirinko.Kaip gaila, kad daugeliui gyventoju dar ,,nedaina" jog aplinkos gerbuvis priklauso pirmiausia nuo musu paciu. As pati nesmagiai jauciuosi , kad negaliu prisideti prie tvarkymo (sulauzytA mano ranka). Bet ziuriu jaunimelis ruko balkone ir net negalvoja lipti zemyn i talka.Nenustebciau jei ir nuoruka numete pro langa...Liudna kad vieniems rupi tvarkytis, o kitiem tik SIKTI.Atsiprasau uz issireiskima smile.gif
Atsakyti