Įkraunama...
Įkraunama...

Dragūnų kvartalas dalijasi gyvenimo niuansais čia

(
)

Tai vat kaip su ta musu kaimynka is apacios bigsmile.gif
Sashuska, as vis galvojau, kad naktim ji cia mums beldzia? doh.gif
Bet kaip ziauru, kai tokiu zmoniu atsiranda schmoll.gif
O po susirinkimo tai is vis apakus buvau...... pensininkai nori, kad liftas nebutu nupirstuotas..... doh.gif IR KOKIA TAI PROBLEMA..... doh.gif
o PASIRODO TA BOBUTE JAU BUVO IR PAS PIRMININKA NUEJUS-SAKE, KAD MES SAMAGONA VAROM IR PASIMATYMU BUTA TURIM schmoll.gif
jEI IR TOLIAU TAIP BUS, NUEISIU I TEISMA DEL SMEIZTO thumbup.gif TADA ZINOS KIEK REIKIA UZ SMERVE MOKET blush2.gif
As biski pikta ant jos, nes man labai negera, kad mus kaltina kazkokiom nesamonem....
Atsakyti
QUOTE(t.t. @ 2009 04 17, 16:46)

o PASIRODO TA BOBUTE JAU BUVO IR PAS PIRMININKA NUEJUS-SAKE, KAD MES SAMAGONA VAROM IR PASIMATYMU BUTA TURIM schmoll.gif
jEI IR TOLIAU TAIP BUS, NUEISIU I TEISMA DEL SMEIZTO  thumbup.gif  TADA ZINOS KIEK REIKIA UZ SMERVE MOKET  blush2.gif
As biski pikta ant jos, nes man labai negera, kad mus kaltina kazkokiom nesamonem....

Pasistenk nekreipt demesio i ta bobulencija. Nu nesveika kazkokia ji doh.gif Sakiau reiks kada nors uzfiksuot, kaip ji savo suni sikdina ir sh... nesusirenka gun_bandana.gif
Atsakyti
O as noriu pasidziaugti vienu gyventoju (tik nezinau is kokio namo, lyg ir 12-to). Ziuriu vaiksto toksai vaikinas , na is tokiu ,,adidas" new_russian.gif :su suniu, ogi ziuriu rankoje nesasi maiseli su suniuko kakiukais.Na net sirdis atsigavo, kad ne visi sunu seimininkai ,,sugede"
Atsakyti
Skaitau ir juokiuosi, kad tokių žmonių yra lotuliukas.gif bet iš kitos pusės - sėkmės , kariaujant su tokia bobulyte, įsivaizduoju, kiek nervų kainuoja doh.gif
pas mumi name ir yra tokia, senučiukė, nieko gera moteriškaitė, nors šunelį turi, ir š.. jį kieme, bet kai ji pasinaudoja liftu, tai tada reikia dujokaukės, toks kvapas doh.gif kad renkuosi lipimą į 8 aukštą pėsčiomis, nes neįmanoma lifte iškentėti
Atsakyti
Neturėjau galimybės namo susirinkime dalyvauti, tai gal kas gali man pasakyti, nuo kada jau patys turim vandens skaitiklių parodymus patys deklaruoti? Man saskaitos atėjo tokios pačios kaip visada ir neaišku kur ten šalto vandens skaitiklio parodymus reikia įrašyti?
O šilumos skaitiklius irgi patiems nurašinėti?
Atsakyti
QUOTE(dreksis @ 2009 04 18, 09:03)
Neturėjau galimybės namo susirinkime dalyvauti, tai gal kas gali man pasakyti, nuo kada jau patys turim vandens skaitiklių parodymus patys deklaruoti? Man saskaitos atėjo tokios pačios kaip visada ir neaišku kur ten šalto vandens skaitiklio parodymus reikia įrašyti?

Vandens skaitiklius patys nurasysim, kai gausim saskaita is Klaipedos Vandenu. O uz siluma nurasinesim nuo kito sezono
Atsakyti
Va va as ir del silumos noriu paklaust as kazkaijp daugiau moku nei kaimyne net nzn uz kovo menesi atejo 172lt kvadratura 51.Ir svarbiausia nakciai uzsukdavau visada pas save kambari,bet kaip tikrtai su tais silumos skaitliukais ar reikia pildyt?dar si menesi gavau uz vandeni atskira lapa tai irgi reikia skaitliukus ziuret? doh.gif cool.gif
Papildyta:
va kaip greit gavau atsakyma 4u.gif
Atsakyti
na mums už vandenį nėra atskiro lapo schmoll.gif gavom iš admintos ir iš Klaipėdos energijos, kaip visada .
tai kaip supranru šį mėnesį mokėti kaip įprasta, be jokių parodymų... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dreksis @ 2009 04 18, 09:03)

Kiek supratau, viskas priklauso nuo to, kuriame name gyveni. Su kai kuriais namais Klaipėdos vandenys jau pasirašė sutartį, tai jiems jau siunčia jie savo lapus, kur reikia pildyti vandens skaitiklių parodymus. Šilumą irgi kai kurie namai turi deklaruoti, išskyrus paskutinius namus, kuriems ta "laimė" klius nuo kito šildymo sezono.
Atsakyti
Nu jo turim kaimynu ... geru ... biggrin.gif
Bet kaip nors aisku ... isgyvensim smile.gif

O del parodymu, pati supratau kad kazkada reikes patiem nurodyneti .. tik vieno nelabai supratau .. uz ka tada kelia mokesti uz administravima, vien tik del valytojos???? ir sodros pakeitimu? Tai jei del to tai mokesciai gi sumazejo visiems ... ne su tais papildomais ... nes GPM sumazejo, sodrra padidejo, bet bendroj sumoi mazesni mokesciai ...

g.gif
Atsakyti
Mums šį mėnesį jau reikės patiems deklaruoti vandenį, atėjo atskira vandens sąskaita ir admintos lape nebėra vandens paskaičiavimų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sashuska @ 2009 04 19, 10:08)
Nu jo turim kaimynu ... geru ... biggrin.gif
Bet kaip nors aisku ... isgyvensim smile.gif

O del parodymu, pati supratau kad kazkada reikes patiem nurodyneti .. tik vieno nelabai supratau .. uz ka tada kelia mokesti uz administravima, vien tik del valytojos???? ir sodros pakeitimu? Tai jei del to tai mokesciai gi sumazejo visiems ... ne su tais papildomais ... nes GPM sumazejo, sodrra padidejo, bet bendroj sumoi mazesni mokesciai ...

g.gif

Ir as nelabai suprantu...Antra vertus jei valytojoms daugiau mokame turetu ir tvarka geresne buti. 5-to namo nugarineje dalyje ,kaip visada, bardakas. Siuksliu milijonas. Juolab pirmininkas galetu organizuoti talka ir pabaigti tvarkyti ta bruzgyna (kol dar nesuzydejo). GALETU IR TA PELKE UZVERSTI, KAD NEBUTU UODU IR VISOKIU S... Zodziu as netgi sutikciau susimesti pinigeliu, kad atvaziuotu buldozeris ir viska tenai nustuntu i ta pelke. O po to nuo seimos po medeli thumbup.gif iR VAIKAM ATRAKCIJA IR GRAZU
Atsakyti