Įkraunama...
Įkraunama...

Šonų ir papilvės skausmai

QUOTE(Giedruliukas @ 2008 10 18, 18:21)
Kalbant apie pilvo skausmus tai man idomu pasidare ar laukiantis galima susirgti apendicitu? Nes man kartais suskausta desini sona, bet paskaudena ir paskui nustoja...  g.gif Nezinau ar kreiptis i gydytoja, ar cia viskas normalu ir tokie paskaudenimai nestumo metu normalus reikalas?

as kai gydytojos klausiau, sake jei nera skausmas pastovus, tai normalu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruliukas @ 2008 10 18, 17:21)
Kalbant apie pilvo skausmus tai man idomu pasidare ar laukiantis galima susirgti apendicitu? Nes man kartais suskausta desini sona, bet paskaudena ir paskui nustoja...  g.gif Nezinau ar kreiptis i gydytoja, ar cia viskas normalu ir tokie paskaudenimai nestumo metu normalus reikalas?

Tikrai galima. Mano motina, kai laukesi manes, 8 menesy jei isoperavo apendicita unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveika,

besilaukiant tikrai galima susirgti apendicinu unsure.gif verysad.gif
mano draugei taip buvo kazkur 8 men. kai laukesi. Ir ja isoperavo - bet kai gijo labai skaudejo, nes be nuskausminamuju, nes laukesi tai negalima... blink.gif
ir siaip jei labai stiprus skausmas ir itariat apendicita tai geriau i ligonine varyti, nes labai pavojinga kad apendicitas neitruktu pilve...gali liudnai baigtis... verysad.gif

QUOTE(Giedruliukas @ 2008 10 18, 17:21)

Atsakyti
Mergytės ir aš turiu klausimuka. Visa savaitgali prasimučinau galvodama, kad tik nebūtų persileidimo. verysad.gif Mano maziui dar labai nedaug - 6 sav. Šeštadienį pradėjo teplioti, teplioja dar ir šiandien. Pas ginekologę tik trečiadienį. Kas tai galėtų būti ir kodėl?
Atsakyti
QUOTE(silve @ 2008 10 20, 08:35)
Mergytės ir aš turiu klausimuka. Visa savaitgali prasimučinau galvodama, kad tik nebūtų persileidimo.  verysad.gif Mano maziui dar labai nedaug - 6 sav. Šeštadienį pradėjo teplioti, teplioja dar ir šiandien. Pas ginekologę tik trečiadienį. Kas tai galėtų būti ir kodėl?

Dėl to tepliojimo tai, manau, reiktų pasiskambinti šeimos gydytojai ar į ginekologijos kabinetą ir pasikonsultuoti, turi atkreipti dėmesį, gal anksčiau priimtų, per galvą juk tikrai neduos. unsure.gif Sėkmės didžiausios.
Atsakyti
Sveika,

man irgi buvo pradeje teplioti apie 7-8 sav. as ta pacia diena lekiau pas ginekologa..tai nieko bloga nebuvo...tik israse man duphastono gerti ir ilseti kuo daugiau...patariu kuo gerciau varyti pas ginekologa, gal tavo leliukui ir nieko nera, bet gali pakenkti jam galvodama ir nervuodamasi kas tau yra...geriau siandien nuvaziuok pas gineklogola ir paciai ramiau bus
Laikykis

Mergytės ir aš turiu klausimuka. Visa savaitgali prasimučinau galvodama, kad tik nebūtų persileidimo.  verysad.gif Mano maziui dar labai nedaug - 6 sav. Šeštadienį pradėjo teplioti, teplioja dar ir šiandien. Pas ginekologę tik trečiadienį. Kas tai galėtų būti ir kodėl?

Atsakyti
Turbūt taip ir darysiu, nebelauksiu to trečiadienio.
Atsakyti

nemanau,kad labai gazdinkis, nes tai dazniausiai buna tada, kai pagal laika turetu prasideti menesines. tarkim man patepliojo, bet tik viena karta. as irgi issigandau, tai pasiskambinau ginei, o ji man ir pasake, kad tai normalu. bet jei ilgai tai nesitese. nors kitoms ir visa nestuma prateplioja.
Atsakyti
sveikutes, naas dar nzn, ar esu nestuke.gif bet vis nuolat maudzia pilvo apacia...kartais taip buna, kad kaire puse, kartais desine, toks pulsuojantis maudimas net buna? ar tai gali buti nestumas ar siaip kas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(shining_star @ 2008 10 21, 16:03)
sveikutes, naas dar nzn, ar esu nestuke.gif  bet vis nuolat maudzia pilvo apacia...kartais taip buna, kad kaire puse, kartais desine, toks pulsuojantis maudimas net buna? ar tai gali buti nestumas ar siaip kas? g.gif

Testuką pasidaryk. Man irgi jau vėluoja mm 5 dienas, tai ryt ryte darysiuos biggrin.gif . Laukiu nesulaukiu 4u.gif . O ir man paskaudena kartais pilvo apačią. Nu bet rytoj viskas bus aišku thumbup.gif
Atsakyti
na as dariausi testuka, bet jis neigiamas....ar gali buti, kad dar nerodo nestumo, nors jam, pagal mano skaiciavimus, jau 4 savaites turetu butu, o gal ir maziau.... verysad.gif net nzn, kas man yra....vienoj temoj sake, kad tai galetu buti koks uzdegimas, bet tik ne nestumas doh.gif tai taip issigandau...o kaip tau maudzia pilva? kuriose vietose butent ir koks tas skausmas?
Atsakyti
QUOTE(shining_star @ 2008 10 22, 16:36)
na as dariausi testuka, bet jis neigiamas....ar gali buti, kad dar nerodo nestumo, nors jam, pagal mano skaiciavimus, jau 4 savaites turetu butu, o gal ir maziau.... verysad.gif  net nzn, kas man yra....vienoj temoj sake, kad tai galetu buti koks uzdegimas, bet tik ne nestumas  doh.gif tai taip issigandau...o kaip tau maudzia pilva? kuriose vietose butent ir koks tas skausmas?

Nu man tai maudžia kaip įsivaizduoju kiaušidžių vietose. O skausmas tai toks duriantis būna, bet greit praeina.
Atsakyti