Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių svetainė

Apklausa: Kokia metų šventė labiausiai laukiama Jūsų šeimoje? (44 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(STT @ 2008 10 27, 16:49)
ateis laikas bus duota žinia tongue.gif
svarbiausia, kad jau yra drinks_cheers.gif
kol kas negalima, nes šnipai siautėja ir bjauriai elgiasi paskui, vat  cool.gif
vienžo viskas pad kantrolem  thumbup.gif
šitas skyriukas pagaliau įgauna prasmę - kurios nebuvo tada kai aš atėjau čia po netekties verysad.gif

niu tai tada parasykit i AZ... mirsiu is smalsumo........ pasidziaugt sirdi but galima... nors turiu istirkuju ka itart... ax.gif

o del snipinejimo tai ir man paranoja prasidejo... jau buvau uzimanius keist varda......

Tai kaip del meeto? man reik aukle susiderinti... kad nereik maziaus kartu veztis... bo bus man daugiau lakstymo nei pasedejimo...
Atsakyti
ramiai - greitai sužinosit visos.
aš ne stukačius biggrin.gif
praneš pati biggrin.gif

o dėl intrigos siūlau greičiau skubintis visoms, kurios galit 4u.gif

bet man laura neduoda ramybės - vėl dingo - ant dienų tyrimus turėjo eit darytis... teks manau rašyt SMS biggrin.gif vėl
Atsakyti
Na ir puikiais naujienas tu cia mums pranesi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Tai ka, sulaukiam Zemynos ir dziaugiames dar viena nestuke.gif . O gal ir ne viena mirksiukas.gif ? Eina sau kaip faina wub.gif . Ir as tuoj isinoresiu wub.gif
O Laura maciau ir siandien ir vakar buvo prisijungusi, bet...nieko neparase verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 27 spalio 2008 - 16:29
zinai STT- butai ne nescia, tai gautai i skudurus uz erzinima doh.gif

as jau baigiau zuvelei karoliukus kabint uraaaaaaaaaaaaaaaaaa... fotkes kraunu is fotiko ir tuoj kad jau girsiuos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2008 10 27, 17:27)
Na ir puikiais naujienas tu cia mums pranesi thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .
Tai ka, sulaukiam Zemynos ir dziaugiames dar viena nestuke.gif . O gal ir ne viena mirksiukas.gif ? Eina sau kaip faina wub.gif . Ir as tuoj isinoresiu wub.gif
O Laura maciau ir siandien ir vakar buvo prisijungusi, bet...nieko neparase verysad.gif

joooooo - ir tyli? vsio - rašysiu cool.gif
QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 27, 18:11)
zinai STT- butai ne nescia, tai gautai i skudurus uz erzinima  doh.gif

as jau baigiau zuvelei karoliukus kabint uraaaaaaaaaaaaaaaaaa... fotkes kraunu is fotiko ir tuoj kad jau girsiuos blush2.gif

blush2.gif

thumbup.gif parodyk
Atsakyti
nu va baisiai apsipatenkinau kad baigiau rolleyes.gif
user posted image[
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 27, 18:23)
nu va baisiai apsipatenkinau kad baigiau rolleyes.gif
user posted image[

NUOSTABU

Tai kaip del meeto? a? prilipau kaip0 lapas prie siknos.. nagi mergytes ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vdapr: 27 spalio 2008 - 17:33
QUOTE(STT @ 2008 10 27, 16:35)
ojjjjjjj - jėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėga - super super superrrrrrrrrrrrrr
VALIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
nerealu - super naujienos - sveikinimai tau ir bučkis diiiiidelis - ir perduok šiąnakt ir SB nuo manęs bučkį už tai
nu šiąnakt divėja mes laikysim už tave kumštukus.
man pavyko iš pirmo karto, po pirmo pabandymo - vienas kartelis, ir yra. tikiu kad ir tau taip, arba iš antro, jei ovul jau praėjo - klausimas koks dabar pas tave laikas.

o gal pas mus bus kaip man su ajuka?????  tą naktį kai mes pagaminom, gimė arielytė
tai tu gamink ir slapta pasiūsk mane į gimdyklą - padarysi du gerus darbus ir nuo manęs gausi padėką didžiulę
pirmyn Divėja.... prasičiustink kampukus prieš SB šiai naktelei 
O jei aš spėsiu iki tol iki tavo darbo atlėkt - - iš manęs dovana - TESTAS
valioooooo turėsiu pamainą.
nors jau turiu  blush2.gif  bet ir dar turėsiu -  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Laaaaaaaaaaaabai noreciau,kad taip imtu ir iskart pavyktu thumbup.gif o kaip bus tai paziuresim bigsmile.gif
As jau pasiruosus tik SB reik sulaukt kol is Klaipedos parvaziuos,o gal ir pavarges bus ir nieko nenores g.gif Na bet nesvarbu,svarbu,kad leidimas duotas thumbup.gif
O dovanas as megstu mirksiukas.gif
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 10 27, 16:54)
Na kas per diena Kas per naujienos g.gif  KAS PER PASLAPTYS

Tuo pradesiu visas itarineti  Jerguteliau, tai kas ta laimingoji nestuke.gif

Einu sudarineti sarasa smile.gif
Diveja, kad tik butu pas tave kibimo metas thumbup.gif Butu superrrrrrrrr thumbup.gif

Oi kaip butu faina,kad cia padaugetu nestuke.gif Smagu butu keliom is karto wub.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 27, 18:23)
nu va baisiai apsipatenkinau kad baigiau

bigsmile.gif nu ir grozis 4u.gif nerealu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

einu SB vakariene daryt,alkanas parvaziuos...
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 10 27, 18:32)
Tai kaip del meeto? a? prilipau kaip0 lapas prie siknos.. nagi mergytes  ax.gif

kazkaip nutilo visos g.gif
tai darom kokiam ketvirtadieni tada gal? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 10 27, 18:32)
NUOSTABU
Tai kaip del meeto? a? prilipau kaip0 lapas prie siknos.. nagi mergytes  ax.gif

Ragink,ragink,nes kitaip nieko neprisisauksi thumbup.gif Kuo dazniau ir ikyriau tai daryk,tada ir kolektyva surinksi gausesni thumbup.gif Sekmes tau 4u.gif (as pries pirma meeta ir daug triuksmo keliau,bet va ir gavosi,net du! blush2.gif )
Atsakyti
Aš buriu smile.gif - kažkaip manau, kad nestuke.gif balta avytė wub.gif . Nu tokia ji man dabar kaip toj dainoj - "paslaptinga, tartum jūra" ax.gif .

O dėl myto - jau aną savaitę rašiau, kad antradienį man neišeina. O ketvirtadienį gal ir nieko. Tik gal ne į vakarą? g.gif Pvz. kokiai 12-tai pietums? Jau dabar greitai temsta, nesinori paskui blūdyt tamsoj. unsure.gif
Nors jei dauguma gali ryt, tai darykit. smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Šaunu kad pas STT nuotaikos puikios ir toliau taip su baimėm kovojam 4u.gif

[quote=@Rasa@,2008 10 27, 10:56]
Prisijuokiau iš savo vaiko Sakau sakyk mama, sako ma-ma, sakyk tete, sako te-te-te, sakyk Miglė, o ji pagalvojo (matyt nusprendė, kad nesigaus) ir sako pu-pa pu-pa
[/quote]
[quote=rugsėjė,2008 10 27, 11:51]
viena mergaiciuke 3-4m klausiu koks jos vardas, sako- mergaite. tada klausiu-o kaip tave mamyte saukia?... ta atsako - ei mergaite...
musu maziaus , gal 5m, topinis zodis buvo- saldadabybe (tipo savivaldybe) . prie zmoniu garsiai uzklause- o tu mama dalyvausi saldadabybes rinkimuose?...
[/quote]
[quote=vaivos juosta,2008 10 27, 12:58]
Maniškė tai save vadina " Mimė" tongue.gif . Dar mokinam pavardę pasisakyt, tai dabar visi šeimoj esam " Sukutės" ( " i mama Sukutė, i tetė Sukutė, i Mimė Sukutė ).
[/quote]
[quote=@Rasa@,2008 10 27, 14:49]
Smagu, pamenu mano mama labai sunkiai broli suprasdavo, tai vis tekdavo " vertėjauti", vanagas visad buvo vaganas, Jonava- Jovana, teta Birutė - bybė, užpakalis- upskalelis ir tt. Kartą parsivežiau aš jį pas močiutę, vakarienei išviriau skrylių, po kurio laiko aš pas močiutę, o jis namie mamos prašo, kad išvirtų langų, kur sesė darė
[/quote]
Oi tie mažieji šnekoriai lotuliukas.gif wub.gif

[quote=rugsėjė,2008 10 27, 14:28]
nufotkinau mergos savo "uosves liezuvi" tongue.gif
[/quote]
Ojojoj koks tas uošvienės liežuvėlis ilgas lotuliukas.gif
[quote=divėja,2008 10 27, 14:52]
[color=red]Leidimas duotas
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Sveikinu, sveikinuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 4u.gif Divėja ir laukiam rezultatų mirksiukas.gif
Rasa, tikėkimės kad viskas išsispręs į gerąją pusę 4u.gif
Oi, rugsėje, gydyk savo vyruką.

[quote=STT,2008 10 27, 16:49]
ateis laikas bus duota žinia
svarbiausia, kad jau yra
[/quote]
Kaip smalsu pasidarė, lauksim žinių iš tos laimingosios.
Na viskam savas laikas, o Laura buvo prisijungus, bet nieko neparašė, iš tikro kaip jai sekasi g.gif
[quote=rugsėjė,2008 10 27, 18:11]
as jau baigiau zuvelei karoliukus kabint uraaaaaaaaaaaaaaaaaa... fotkes kraunu is fotiko ir tuoj kad jau girsiuos
[/quote]
Vau, jau visus 2 tūkst. suvarstei bigsmile.gif Na ir grožis, Justės draugė nepatikėjo kad čia išsiuvinėta lotuliukas.gif taip gražiai tavo undinė atrodo wub.gif
O dėl žilės galvoj - tai man pirmą žilą plauką pusbrolis jau devintoj klasej ištraukė. O dabar tai nemažai jau papelėjusi esu lotuliukas.gif
O pas mus šiandien visą dieną lyja doh.gif bet kaip skaniai miegasi rolleyes.gif Vakar naktį dingo elektra, tai tik šiandien 13 val. atsirado, per kažkokį stebuklą vanduo nedingo, tai nors tiek patieka biggrin.gif
Vaivos juosta, o ko pas daktariuką? Ar ligos puola?
Atsakyti