Sveikutės,
Šaunu kad pas STT nuotaikos puikios ir toliau taip su baimėm kovojam
[quote=@Rasa@,2008 10 27, 10:56]
Prisijuokiau iš savo vaiko Sakau sakyk mama, sako ma-ma, sakyk tete, sako te-te-te, sakyk Miglė, o ji pagalvojo (matyt nusprendė, kad nesigaus) ir sako pu-pa pu-pa
[/quote]
[quote=rugsėjė,2008 10 27, 11:51]
viena mergaiciuke 3-4m klausiu koks jos vardas, sako- mergaite. tada klausiu-o kaip tave mamyte saukia?... ta atsako - ei mergaite...
musu maziaus , gal 5m, topinis zodis buvo- saldadabybe (tipo savivaldybe) . prie zmoniu garsiai uzklause- o tu mama dalyvausi saldadabybes rinkimuose?...
[/quote]
[quote=vaivos juosta,2008 10 27, 12:58]
Maniškė tai save vadina " Mimė"

. Dar mokinam pavardę pasisakyt, tai dabar visi šeimoj esam " Sukutės" ( " i mama Sukutė, i tetė Sukutė, i Mimė Sukutė ).
[/quote]
[quote=@Rasa@,2008 10 27, 14:49]
Smagu, pamenu mano mama labai sunkiai broli suprasdavo, tai vis tekdavo " vertėjauti", vanagas visad buvo vaganas, Jonava- Jovana, teta Birutė - bybė,
užpakalis- upskalelis ir tt. Kartą parsivežiau aš jį pas močiutę, vakarienei išviriau skrylių, po kurio laiko aš pas močiutę, o jis namie mamos prašo, kad išvirtų langų, kur sesė darė
[/quote]
Oi tie mažieji šnekoriai
[quote=rugsėjė,2008 10 27, 14:28]
nufotkinau mergos savo "uosves liezuvi"
[/quote]
Ojojoj koks tas uošvienės liežuvėlis ilgas
[quote=divėja,2008 10 27, 14:52]
[color=red]Leidimas duotas

Sveikinu, sveikinuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Divėja ir laukiam rezultatų
Rasa, tikėkimės kad viskas išsispręs į gerąją pusę
Oi, rugsėje, gydyk savo vyruką.
[quote=STT,2008 10 27, 16:49]
ateis laikas bus duota žinia
svarbiausia, kad jau yra
[/quote]
Kaip smalsu pasidarė, lauksim žinių iš tos laimingosios.
Na viskam savas laikas, o Laura buvo prisijungus, bet nieko neparašė, iš tikro kaip jai sekasi
[quote=rugsėjė,2008 10 27, 18:11]
as jau baigiau zuvelei karoliukus kabint uraaaaaaaaaaaaaaaaaa... fotkes kraunu is fotiko ir tuoj kad jau girsiuos
[/quote]
Vau, jau visus 2 tūkst. suvarstei

Na ir grožis, Justės draugė nepatikėjo kad čia išsiuvinėta

taip gražiai tavo undinė atrodo
O dėl žilės galvoj - tai man pirmą žilą plauką pusbrolis jau devintoj klasej ištraukė. O dabar tai nemažai jau papelėjusi esu
O pas mus šiandien visą dieną lyja

bet kaip skaniai miegasi

Vakar naktį dingo elektra, tai tik šiandien 13 val. atsirado, per kažkokį stebuklą vanduo nedingo, tai nors tiek patieka
Vaivos juosta, o ko pas daktariuką? Ar ligos puola?