Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sportuoti neštukėms Kaune?

QUOTE (viksrelis @ 2004 05 21, 10:52)
Lankomes Vilijampoles baseine (Demokratu g) pirmadieniais ir penktadieniais, renkames nuo 10.15 val, vestibiulyje.

nu va, as taip ir maniau... sad.gif sad.gif sad.gif
Vadinasi nesportuosiu, nes pries egzus tai tikrai negalesiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergele: 21 gegužės 2004 - 11:01
AS NESCIA 23 SAVAITES , NORIU PASPORTUOTI BASEINE . GAL GALITE REKOMENDUOTI KUR IR KOKIOS KAINOS . ACIU. . .
Atsakyti
QUOTE (storiuk @ 2004 05 25, 23:41)
AS NESCIA 23 SAVAITES , NORIU PASPORTUOTI BASEINE . GAL GALITE REKOMENDUOTI KUR IR KOKIOS KAINOS . ACIU. . .

Storiuk jei tu is Kauno tai Vilijos baseina 1 kartas kainuoja 8 Lt,
apie visa kita pasiskaityk auksciau sioj temoj smile.gif
Atsakyti
Labas rytas baseinistes smile.gif ! Kaip del rytojaus - kas eis? As, manau, esiu, jei tik gerai jausiuos, o jei ziurint kaip jauicuos siryt, tai puikiai, vadinasi - eisiu! laugh.gif laugh.gif laugh.gif (isvarciau cia ...)
Kas dar: Smalsute? Chilli? Egliukas? Gal naujos nestuke.gif ?
Eglek ir Viksreliui, matyt, jau nebegalima, nes nebedaug iki 2.gif atejimo liko?
Na, apsireikskit visos!!! nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE (Busiu-Mamyte @ 2004 05 27, 09:03)
Eglek ir Viksreliui, matyt, jau nebegalima, nes nebedaug iki 2.gif atejimo liko?
Na, apsireikskit visos!!! nestuke.gif

As tai jau nebeisiu.. kai pasiziuriu i savo skaitliuka blink.gif
o be to dar ryt i paskaitele varau, tai ir taip nespeciau.. tongue.gif

Atsakyti

Kas dar: Smalsute? Chilli? Egliukas? Gal naujos nestuke.gif ?

Siaip man maziau liko negu viksreliui biggrin.gif tai del to ir neinu jau kuri laika-nenoriu pagreitinti gimdymo per egzus laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Chilli @ 2004 05 27, 09:12)

Kas dar: Smalsute? Chilli?  Egliukas? Gal naujos  nestuke.gif ?
Eglek ir Viksreliui, matyt, jau nebegalima, nes nebedaug iki  2.gif  atejimo liko?

Siaip man maziau liko negu viksreliui biggrin.gif tai del to ir neinu jau kuri laika-nenoriu pagreitinti gimdymo per egzus laugh.gif

Oj, nesupyk Chilli, blush-anim-cl.gif , apsiskaiciavau kazkaip laugh.gif Tai sekmes Eglek paskaiteleje, o Chilli egzuose!!! Infromuokit apie save (ai, tiesa, ryt meet'e pasikalbesim wink.gif ) iki!
O kaip kitos plaukikes?
Atsakyti
Na o as ir ziuresiu tiksliai dar nezinau, bo man ant nosies bakaluro atidavimas, o ir meetukas daug laiko atims, tai turbut neisu tongue.gif
Atsakyti
sad.gif Tai negi as viena turesiu pliuskentis be jusu? Na, kaip bus - taip, tada iki meet'uko!!! wub.gif
Atsakyti
Sweikos nestuke.gif Kaunetukes wink.gif Noriu paklaust, gal kas zinot ar Vilniuj yra tokie baseineliai????
Atsakyti
QUOTE (Slampe @ 2004 05 27, 11:42)
Sweikos nestuke.gif Kaunetukes wink.gif Noriu paklaust, gal kas zinot ar Vilniuj yra tokie baseineliai????

Man atrodo yra atskira tema Vilniaus baseiniukems! wink.gif Paieskok, nes as asmeniskai nezinau... sad.gif Sekmes! thumbup.gif
Atsakyti
Busiu-Mamyte, as turbut ateisu, jei nepramiegosiu! laugh.gif
Atsakyti