Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sportuoti neštukėms Kaune?

Labutes, ar siryt kas eis i baseina? smile.gif
Atsakyti
O as buvau ir penktadieni ir siandien paplaukioti, bet nei vienos is musu nemaciau. Labai liux savijauta po baseino buna, tai lankysiu iki galo daznai ir ilgai, prasom netingeti ir palaikyti kompanija!!! clap.gif
Atsakyti
QUOTE (Egliukas @ 2004 05 31, 12:06)
O as buvau ir penktadieni ir siandien paplaukioti, bet nei vienos is musu nemaciau. Labai liux savijauta po baseino buna, tai lankysiu iki galo daznai ir ilgai, prasom netingeti ir palaikyti kompanija!!! clap.gif

Egliuk, butinai pasistengsiu ateiti penktadieni thumbup.gif ir net neabejoju, kad faina buvo , bet iki siol vis kariauju su sveikata - tai pilvukas, tai galva plysta... sad.gif Jau siryt zadejau eit, bet kad is lovos nepaiskeliu, nesinori net pakelti galvos - taip skauda... Ka jus darot, nestuke.gif , kai galva-skausmiai kankina? g.gif
Atsakyti
Labukas nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
As planuoju liepa atvaziuoti i Kauna menesiukui ir ta proga palankyti Mazylio baseina. Ar galima ten pradeti 12-13 savaiciu ar dar reikia laukti. Man gydytoja Vokietijoje tai rekomenduoja, sako nematau jokiu problemu. Ka jus manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andrea: 10 birželio 2004 - 14:37
Jei gydytoja leidzia, tai tikrai manau galima. thumbup.gif Cia labiau draudziama toms, kurioms yra gresiantis ar kt. problemos su sveikata. Jei turi telefona, uzsiregistruok is anksto, nes gali buti taip, kad nebus vietos arba seseles atostogaus ir baseiniukas nedirbs.
Atsakyti
Jau uzsiregistravau clap.gif clap.gif clap.gif.
Atsakyti
QUOTE (Andrea @ 2004 06 10, 14:36)
Labukas nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
As planuoju liepa atvaziuoti i Kauna menesiukui ir ta proga palankyti Mazylio baseina. Ar galima ten pradeti 12-13 savaiciu ar dar reikia laukti. Man gydytoja Vokietijoje tai rekomenduoja, sako nematau jokiu problemu. Ka jus manot?

Labute, Anrea, na, jei viskas gerai, manau, gal ir galima jau lankyt. As, asmeniskai, esu girdejus, kad geriausiai pradeti nuo 16 sav. Taip as ir pradejau - kol kas jokiu problemu! Leliukui ir man, matyt, tinka. Sekmes! thumbup.gif
Atsakyti
Na, kadangi jie visa liepa atostogauja, tai as pradesiu tik nuo rugpjucio. Tada man ir bus apie 16-ka savaiciu. Aisku, gaila, kad atostogos jiems liepa, nes galesiu palankyti tik dvi savaiteles. Bet vis tiek susitiksim! O siandien keliauju i paprasta. Daug nesimankstiniu, bet nors su mazaja po varlinuka pasivaiksciosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Andrea @ 2004 06 12, 10:33)
Na, kadangi jie visa liepa atostogauja, tai as pradesiu tik nuo rugpjucio. Tada man ir bus apie 16-ka savaiciu. Aisku, gaila, kad atostogos jiems liepa, nes galesiu palankyti tik dvi savaiteles. Bet vis tiek susitiksim! O siandien keliauju i paprasta. Daug nesimankstiniu, bet nors su mazaja po varlinuka pasivaiksciosiu biggrin.gif

tai sekmes tau! thumbup.gif Susitiksim! wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Busiu-Mamyte @ 2004 05 31, 13:31)
Jau siryt zadejau eit, bet kad is lovos nepaiskeliu, nesinori net pakelti galvos - taip skauda... Ka jus darot, nestuke.gif , kai galva-skausmiai kankina? g.gif

Galva skaudeti gali del per zhemo spaudimo.Pas mane butent taip ir yra.Galva skauda be isheiginiu.Gydytoja rekomendavo gerti daugiau kavos (+2-3). Viena vakara kai pradejo skaudeti galva ishgeriau,tai galvos nebeskaudejo,bet turejau iki 03:30 zhiureti Discovery kanala,nes niekaip neuzhmigau doh.gif Bet shiaip kava man padeda thumbup.gif
Atsakyti
I "Vilijos" baseina galima bus eiti ir visa liepos men.! clap.gif Dabar treniruociu laikas 11:30 (renkames 15 min. anksciau, kad speti persirengti). wink.gif
Atsakyti
O man geda eiti i baseina. unsure.gif As pati is saves apkuni, odar kai pilvukas pupsos... Busiu kaip banginis doh.gif
Atsakyti