Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sportuoti neštukėms Kaune?

Ne, savo kilimėlio nereikia.

Dėl krūvio - nesijaudink, labai gera kineziterapeutė Jūratė veda užsiėmimus, ji viską paaiškina. Dėl intensyvumo - atlieki pagal savo jėgas. Iš tikrųjų patys užsiėmimai vyksta labai ramiai. Iš pradžių atrodo per lėtai, jei esi pripratus prie normalių krūvių. Paskui net ne visus pratimus ir gali padaryti dėl savo ypatingos padėties.
Atsakyti
QUOTE(horoskopija @ 2009 10 23, 21:20)
Ne, savo kilimėlio nereikia.

Dėl krūvio - nesijaudink, labai gera kineziterapeutė Jūratė veda užsiėmimus, ji viską paaiškina. Dėl intensyvumo - atlieki pagal savo jėgas. Iš tikrųjų patys užsiėmimai vyksta labai ramiai. Iš pradžių atrodo per lėtai, jei esi pripratus prie normalių krūvių. Paskui net ne visus pratimus ir gali padaryti dėl savo ypatingos padėties.

Ačiū už atsakymą. Gundausi eiti, todėl ir iškyla įvairių klausimų. Į baseiną kažkaip nesinori, todėl linkstu prie jogos.
Ten atėjus pirmą kartą, susimoki tiesiai vadovei? Ar yra kažkokia registracija ir mokėti reikia kitur? O rūbams susidėti yra spintelės?
Atsakyti
labas visoms :)jungiuosi prie Jusu, apie sportavima skaiciau kitame forumiuke, bet labai apsidziaugiau kai uztikau kaunieciu mamyciu temele smile.gif irgi persiskaiciau beveik visa foruma, perskaiciau daug nuomoniu, pastebejau kad labiausiai girtinas Vilijos baseinas smile.gif oi kaip ten gundausi smile.gif bet vat maziausiai radau informacijos apie II ligonine, gal kad gali suteikti kokios informacijos, kada ten vyksta uzsiemimai, ar tik baseinas yra, kokios kainytes, idomu, nes as salia II ligonines gyvenu, ir kai iseisiu i dekreta visai man ten butu pats tas smile.gif
apie kitus baseiniukus, galvoju, kad Mazylyje irgi turetu but smagu, bet velgi ten daznokai neina kur masinos pasistatyt sad.gif
SK "Linija", manau kainos uzkeltos....
o vat joga man tikrai ne prie sirdies, kai pries nestuke.gif sportavau, tai buvau nuejus i viena treniruote, niu tikrai ne man tas ramus pagulejimas ir vieno pratimo darymas vos ne 50 kartu, na cia tik mano nuomone wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slitka: 26 spalio 2009 - 11:57
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2009 10 23, 21:27)
Ačiū už atsakymą. Gundausi eiti, todėl ir iškyla įvairių klausimų. Į baseiną kažkaip nesinori, todėl linkstu prie jogos.
Ten atėjus pirmą kartą, susimoki tiesiai vadovei? Ar yra kažkokia registracija ir mokėti reikia kitur? O rūbams susidėti yra spintelės?

Šiaip galima jai pasiskambinti ir dėl visko susitarti. Daugiau info -- http://www.kjs.lt/in...t...8&Itemid=33

Susimoki vadovei, jinai ir veda registraciją. Persirengimo vietoje rūbams spintelių nėra, bet yra pakabų ir kėdžių.
Atsakyti
sveikos busimos mamytes 4u.gif gal kas nors yra is dabar lankanciu Linijoj nesciuju mankstele? idomu kokios dabar kainos, ar daug nestukiu susirenka, ar smagi aplinka nestuke.gif
Atsakyti
girdejau, kad LKKA yra nesciuju uzsiemimai, bet niekad nebuvau ten. man tai labai sunku susiderinti, nes yra da vienas vaikas namie, su kuriuo i jokius uzsiemimus nenueisi. bet taip noretusi pajudeti...
Atsakyti
sveikos merginos,

gal teko girdeti ar yra kur nors joga, kad butu skirta nesciosioms bet kartu ir su vaikuciais ? ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes!

pagaliau iseinu i dekretines, tad galesiu lankyti joga thumbup.gif iki siol nebuvo laiko, o labai norejosi ax.gif
parasau kur susiradau ir zadu lankyti, but smagu rasti bendraminciu, nes tai naujas padalinys ir grupes dar tik formuojasi mirksiukas.gif

Cia ta pati siam forume daznai mineta Kauno Jogos Studija, o naujas padalinys atsidare Aleksote, Europos pr. 50.

Uzsiemimai pirmadieni ir treciadieni 10-11.30

Veda cia irgi forume jau mineta trenere Jurate.

Plius db ten akcija, viena menesi lankai, antra gauni nemokamai thumbup.gif

Kadangi ten lanko mano uosvene, na tik ne nesciuju grupe zinoma lotuliukas.gif tai isgyre ir patalpas ir siaip visa isirengima.

Bandau ryt eiti pirma karta, galesiu parasyt kaip sekes rolleyes.gif
Atsakyti
Laukiam ziniu... labai smalsu kaip sekesi? As taip pat noreciau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pariene @ 2009 12 02, 22:38)
Laukiam ziniu... labai smalsu kaip sekesi? As taip pat noreciau...  4u.gif

na ka gi, tikrai nenusivyliau bigsmile.gif

tikrai patiko trenere, labai nuosirdi, ir joga tikrai grynai besilaukiancioms, visi pratimai skirti butent tam, o smagu yra tas kad viska pasakoja, koks pasilenkimas ka daro, kam padeda ir tt.. siaip yra ka veikti, nors atrodo vos judi, bet oj kaip tempiasi raumenukai, pasijutau visai kaip sraige tokia nerangi doh.gif lotuliukas.gif o gale buvo toks atsipalaidavimas, tiesiog gulejimas ir meditavimas, ati vos neuzmigau! biggrin.gif
dar is praktisko puses-patogus privaziavimas, vieta masinai, naujos patalpos, yra persirengimo kambariai.

zodziu darau reklama nesigedydama, nes manau nenusivilsi jei pabandysi, plius galima ateit vienam kartui ir paziuret patiks ar ne mirksiukas.gif
o as pati suinteresuota visas mamytes agituoti, kad greiciau susidarytu pastovi grupe, nes taip smagiau, o ir susidraugauti galima wub.gif
Atsakyti
O Kur jus cia sportuojate?
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2009 12 06, 20:19)
O Kur jus cia sportuojate?

paziurekit mano ankstesni komentara, viska ten aprasius esu smile.gif
Atsakyti