QUOTE(slitka @ 2009 10 26, 12:55)
labas visoms :)jungiuosi prie Jusu, apie sportavima skaiciau kitame forumiuke, bet labai apsidziaugiau kai uztikau kaunieciu mamyciu temele
irgi persiskaiciau beveik visa foruma, perskaiciau daug nuomoniu, pastebejau kad labiausiai girtinas Vilijos baseinas
oi kaip ten gundausi
bet vat maziausiai radau informacijos apie II ligonine, gal kad gali suteikti kokios informacijos, kada ten vyksta uzsiemimai, ar tik baseinas yra, kokios kainytes, idomu, nes as salia II ligonines gyvenu, ir kai iseisiu i dekreta visai man ten butu pats tas
apie kitus baseiniukus, galvoju, kad Mazylyje irgi turetu but smagu, bet velgi ten daznokai neina kur masinos pasistatyt
SK "Linija", manau kainos uzkeltos....
o vat joga man tikrai ne prie sirdies, kai pries
sportavau, tai buvau nuejus i viena treniruote, niu tikrai ne man tas ramus pagulejimas ir vieno pratimo darymas vos ne 50 kartu, na cia tik mano nuomone 

apie kitus baseiniukus, galvoju, kad Mazylyje irgi turetu but smagu, bet velgi ten daznokai neina kur masinos pasistatyt

SK "Linija", manau kainos uzkeltos....
o vat joga man tikrai ne prie sirdies, kai pries

II ligoninej mankstas saleje ir baseine veda kineziterapeute Renata. Labai faina pas ja pasimankstinti