Įkraunama...
Įkraunama...

Naktipuodis

QUOTE(wikonda @ 2008 11 16, 21:35)
Manau pabandyt verta bigsmile.gif tu pratink po miegelio iškart pasodink vaikučiai dažniausiai padaro ax.gif Aš siūlyčiau palikt su pėdkelnytėm, bet nežinau ar didelės reakcijos sulauktum. Reiktų jai aiškinti g.gif Bent maniškiui, kai buvo 1.8 metukų dzin jam kas bėga tarp kojų per kojas doh.gif  lotuliukas.gif Mes pradėjomė 2.2m ax.gif Kantrybės 4u.gif

Po miegelio tai padaro (visai nesenau priprato thumbup.gif ), bet paskui niekaip schmoll.gif Na, kaip nors.ACIU u ats.!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau, kad pratint reik neanksčiau 18 mėn, juk nelabai supranta mažesni, ko iš jų nori, nors maniškė porą kart padarė sysiu į puoduką...
Atsakyti
Na jau mes pradedam sėdėt, bet dar kolkas nieko nedaro. Bet po biskį tikiuosi susidraugausim mirksiukas.gif
Atsakyti
Manajam jau 1,9 m bet sėda ant puoduko tik keliom sekundėm ir paskuj bėga kur jam reikia. Draugė sakė pabandyt leisti lakstyti su pėdkelnytėmis be jokio pamperso, o kai pajus kad šlapia, supras kad padarė sysiuką. Gal taip pradės, kas ten žino, prisirinksiu pėdkelnių krūvą ir bandysiu. Na o jei ne, sulauksim vasaros gal bus paprasčiau pripratint.
Atsakyti
QUOTE(daivoshius @ 2008 11 26, 09:54)
Manajam jau 1,9 m bet sėda ant puoduko tik keliom sekundėm ir paskuj bėga kur jam reikia. Draugė sakė pabandyt leisti lakstyti su pėdkelnytėmis be jokio pamperso, o kai pajus kad šlapia, supras kad padarė sysiuką. Gal taip pradės, kas ten žino, prisirinksiu pėdkelnių krūvą ir bandysiu. Na o jei ne, sulauksim vasaros gal bus paprasčiau pripratint.

mes ir lakstom be pampersu tik trusikeliai ir pedkelnes! thumbup.gif tai prasosi, bet zinoma buna viskuo ir pamirsta ir uzsizaidzia mirksiukas.gif bet kuo toliau to geriau. kontrybes mamos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alinaz @ 2008 11 26, 13:51)
mes ir lakstom be pampersu tik trusikeliai ir pedkelnes! thumbup.gif  tai prasosi, bet zinoma buna viskuo ir pamirsta ir uzsizaidzia mirksiukas.gif  bet kuo toliau to geriau. kontrybes mamos 4u.gif

drinks_cheers.gif Būtent tokia pradžia manau tūrėtų būti. Mes ir nuo 1.8 metukų bandėm nepavyko ax.gif laukiau vasaros kada lakstys maugliukas ir thumbup.gif Visą vasara ir pralakstė namuose nuoga dubce hihihi.gif Jokio vargo nebuvo tik sėdasi ir vualia. Bet dabar patarčiau taip nesielgti, nes po to sunku buvo, kai jau pradėjau oram atvėsus dėt pėdkelnytes. Jis lyg nejausdavo ir į jas šlapindavosi, o jei tik nuogutis bėgdavo staigiai ant puodulio doh.gif persilaužėm po to blush2.gif
Atsakyti
na mes stengemes pasodinti pries miega ir po miego na kartais ir padaro sisiuka,o kai mazius uzsimano rimto reikalo tai stenet pradeda tai kaip kada spejam dar ir pasodint ant puodo bigsmile.gif ,o kartais jau pridares ateina pamperi plesia tai tada prasosi kad pakeist ax.gif ,manau kad dar visko bus kol pripras daryt i naktipuodi lotuliukas.gif
Atsakyti

sunku buna su tais puodukais smile.gif as nuo metuku norejau ismokyti vaikuti sedeti ant puoduko, bet niekaip - sustangdindavo kojas ir niekaip nesesdavo (su charakteriu vaikas smile.gif taip ir vargdavom.. bet paskui metuku ir septyniu menesiu pats pasiprase ant puoduko ir nuo tada pradejom po biskuti pratintis ir be sauskelniu vaikscioti. dabar jau ir nakti ismiega nepasiusiojes smile.gif tai vat, turbut reikia, kad vaikas pats noretu sestis. Sekmes jums ir kantrybes biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif as cia vikso neskaiciau, tad nezinau gal busiu biksi ne i tema, bet noriu pasiteirauti tu mamyciu kurios jau tokius maziukus vedate i lopseli, gal panasaus kas turejote ir kaip elgetes g.gif
mano vaikas jau nuo 8 menesiu naudojasi puoduku, buvo trapas kaip sesdavo tik verkdamas, dabar seda be jokiu problemu ir nedaro o kencia kol nepasodinu, taciau pats nesipraso doh.gif ir stai atsitiko taip kad turiu vesti nuo gruodzio men i lopseli, ir dabar adaptacinis laikotrapis doh.gif ir aukletoja nesodina jo ant puoduko, nes kitu grupje esanciu vaiku nreikia sodinti nes jie su pampersais. as prasau kad sodintu, tai ji pareiske kad pasodins pries einant miegoti ir pries lauka, nes kitu vaikau sodinti dar nereikia doh.gif tad siandien as jai nusnesiau laukneseli, kad sodintu vaika ant puoduko, taciau kai pasiemiau savo vaika, ji man pareike kad pamirso p[asodinti mano suneli ant puoduko doh.gif
ka man daryti ar dar graziuoju sneketis su ja ar kreiptis i direktoriu ar ka g.gif nes bijau kad vaikas prades daryti vel i pampersa ir nebenores puoduko, juolab kad jis kencia ir laukia kol pasodins ant puoduko
aciu
Atsakyti
QUOTE(goduke @ 2008 11 26, 23:16)
sveikos mamytes 4u.gif as cia vikso neskaiciau, tad nezinau gal busiu biksi ne i tema, bet noriu pasiteirauti tu mamyciu kurios jau tokius maziukus vedate i lopseli, gal panasaus kas turejote ir kaip elgetes g.gif
mano vaikas jau nuo 8 menesiu naudojasi puoduku, buvo trapas kaip sesdavo tik verkdamas, dabar seda be jokiu problemu ir nedaro o kencia kol nepasodinu, taciau pats nesipraso doh.gif ir stai atsitiko taip kad turiu vesti nuo gruodzio men i lopseli, ir dabar adaptacinis laikotrapis doh.gif ir aukletoja nesodina jo ant puoduko, nes kitu grupje esanciu vaiku nreikia sodinti nes jie su pampersais. as prasau kad sodintu, tai ji pareiske kad pasodins pries einant miegoti ir pries lauka, nes kitu vaikau sodinti dar nereikia doh.gif tad siandien as jai nusnesiau laukneseli, kad sodintu vaika ant puoduko, taciau kai pasiemiau savo vaika, ji man pareike kad pamirso p[asodinti mano suneli ant puoduko doh.gif
ka man daryti ar dar graziuoju sneketis su ja ar kreiptis i direktoriu ar ka g.gif nes bijau kad vaikas prades daryti vel i pampersa ir nebenores puoduko, juolab kad jis kencia ir laukia kol pasodins ant puoduko
aciu

Nu čia tai čiūdai. Netraumuok vaiko. Kuo greičiau šnekėk su direktore jei tokie reikalai. Dar tu auklėtojai ir lauknešėlį nešei. Visai tau protas pavažiavo. Jei ji nežino taisyklių tai tegul direktorė išaiškina. Nu šakės ne vieta tai auklėtojai tam darbe būt jei nežino kaip su vaikais elgtis.
Sėkmės . mirksiukas.gif Ir kuo skubiau kreipkis.
Atsakyti
Skaitau ir stebiuosi, kaip vaikai(tokie mažučiai) išmiega visą naktį ir neprisisioja. Mano vyresnis miegojo naktį su sauskelnėm iki 3 metų, jau ir pergyvent pradėjom, o po to viskas susitvarkė.

Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2008 11 26, 23:21)
Nu čia tai čiūdai. Netraumuok vaiko. Kuo greičiau šnekėk su direktore jei tokie reikalai. Dar tu auklėtojai ir lauknešėlį nešei. Visai tau protas pavažiavo. Jei ji nežino taisyklių tai tegul direktorė išaiškina. Nu šakės ne vieta tai auklėtojai tam darbe būt jei nežino kaip su vaikais elgtis.
Sėkmės . mirksiukas.gif Ir kuo skubiau kreipkis.

drinks_cheers.gif Va būtent dėl tokių priežaščių ir purtaus to daržiuko blush2.gif
Aš tau siūlyčiau pas pačią direktorę nesiveržti, nes žinok čia mano nuomonė, kad po to gali nukentėti vaikiukas, bet pas kokia vedėją, tai nuaičiau. Bent sužinoti, kaip elgtis tokiu atveju doh.gif kad čia apsurdas, tai faktas. Ne tau vienai tokia bėdelę, čia su mamyte kalbėjausi jos irgi vaikiuko nesodina nors namie jau be pampiu vaikšto doh.gif sako visi su pampersais ir jums dėsim, kol nesiprašys blink.gif Siaubas verysad.gif Kantrybės net neįsivaizduoju, kaip reiktų spręsti situacija, kad vaikiukas nenukentėtu pataptu nemylimu unsure.gif
Atsakyti