Įkraunama...
Įkraunama...

Naktipuodis

na maniskiui po poros saviciu bus du metukai.
bet su puodu irgi sunkiai. rimta reikala dar padaro, kai pagauni jau stenant, pagiri tai toks patenkintas, nesam kartu ispilti, isplauti puoda, tai ir tetei nulekia pasigirti kad vaikas caca. nu o su sisiuku tai ne kas, sedi puse valandos ir nieko, tik atsistoja ir bala salia puodo. sad.gif nu ir niekaip dar nesigauna, bet kiek skaiciau jusu mamytes laiskelius, tai dar daug kieno taip, tikiuosi kuo greiciau sulaukti to nuostabaus laiko, kaip nei pampersu nei slapiu kelniu kruvu. bigsmile.gif
Atsakyti
Mano sūnui dabar 1,7 m., bet su puoduku nedraugauja visai. Net kitą nupirkau, nes maniau, kad pirmas nepatiko. Bet... dabar sodinu ant klozeto.Gana noriai eina į wc, jau kai užsimano, tai bėgam lotuliukas.gif Didelį reikalą dažnai pagaunam, mažo beveik niekada. O ir prašytis nesiprašo, turiu nuspėti, kada jau kaupiasi daryt ką nors doh.gif Aišku, aš nieko prieš dėl to kloleto, tik va kaip su darželiu bus? Ten gi ant puodukų sodinami...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meina: 06 gruodžio 2008 - 20:39
jau man baisu darosi...mano vyresnioji panele lygiai su 2 metais atsisedo ant puoduko ir padare reikaliuka ir nuo to karto viskas sekmingai. Uz tai gavo saldainiuku.Nors iki 2 metu ne karto nebuvo ilgiau keliu sekundziu issedejus, tiesiog klykdavo. O stai musu mazei 2,5 m toli grazu visi reikalai...jokiais budais nedaro i puoduka, nors issedi gana ilgokai.o jei sauskelnes nuimam, tai ji visa nusirengia nuoga.nu zodziu SOS.
Atsakyti
Aš manau, kad tai nuo vaiko priklauso. smile.gif Pavyzdžiui maniškė tik prieš kokį mėnesiuką pradėjo prašytis ant puodo. Pirma padarydavo tik sysio, dabar jau ir rimčiau padaro. Pietų miega jau be pamperso, bet dar tik kelios dienos taip bandom. Nakčiai dar dedam pampį. smile.gif
Irgi pergyvenau, kad jau tokia didelė, o nedaro. Kažkaip atėjo laikas ir pati prašytis pradėjo. Nereikėjo nei ant puodo per prievarta laikyt ar kažkas pan. Kitos džiaugiais, kai tik sėdintis vaikiukas į puoduką padaro. Jau mamos galvoja, kad viskas- pampersų nebereikės. Na bet tai nėra taip, juk tas vaikas dar nieko nesupranta. Pagauni tai pagauni, bet tik tiek. smile.gif

Kantrybės mamytės. 4u.gif
Atsakyti
Oi as jau su savo pipiru praejome si etapa doh.gif tad galiu nuraminti visas kiekvienam savo,aisku sako nereikia versti vaikuti sesti bet as emiausi ant pacio galiausio ir rekti tad nuo 1.8metuku mes jau sedejome ant puodo su juo draugavome,pietu miego miegodavome irgi be pampio,o naktim be pampio pradejome beveik beveik 2metuku,,,,,Buvo visko sysiu padarydavo i puoduka o kaku slept i kelnes ir taip budavo daznokai bet dabar mes dziaugiames viskas mes be pampersu 7menesiai,mano mazius jau didelis vyras thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniskis pradejo ant puodo prasytis 2 metu 1 menesio. Ir jis pats pradejo, net neverciau jo...nors pries tai, kai jam nei 2 m.nebuvo, liepdavau i puoda daryt, tai jis buvo pradejes to puoduko bijoti. Mano isvada tokia, kad ateina vaikui laikas ir jis pradeda pats prasytis...versti jo jokiu budu negalima...kaip prisimenu pasodindavau, o jis klykti pradedavo... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanele: 07 gruodžio 2008 - 16:48
Mano vyras jau buvo sumąstęs lupti vaiką, jeigu ant puodo nesėdės. Ačiū Dievui suprato, kad taip negalima. Sakau, pats vaikas nei iš šio nei iš to ir pasiprašė, ir viską tvarkingai padarė. smile.gif
Atsakyti
Niu ir mes dar su pamperiais unsure.gif tuoj 2m., kaip ir laikas butu, bet dar laukiam kada ateis tas noras
Atsakyti
Na mes dar nesame pabande sestis ant puoduko blush2.gif .
Didzke pradejau sodinti nuo 7 menesiu, bet jinai pradejo prasytis kai pradejo eit i darzeli 2 metu 3 menesiu. Nors naktimis nustojo sisioti budama metuku laiko.
Maze tai pat ne besisioja naktimis jau savaite. Tai si vakar bandysiu guldyti be pamperso. O del puoduko dar palauksime. Bandysime link vasaros. Ir dar pastebiejau pradejo jinai man sakyti kai turi rimtai padariusi lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi kaip gerai kieno be pampiu. rolleyes.gif
As prisiskaiciau cia mamyciu pasisakymu, tai va jau kelios dienos kuo ilgiau laikau be pampio, ziuriu ir kuo toliau tuo labiau jis jo nenori detis. o i puoda tai vis kas kelias minutes ir klausiu gal nori, gal nori.
tai taip ir gaudom, tai per savaite tik kelis sykius padare ne i puoda biggrin.gif
reiks matyt pavargti, bet jau nesipriesina, tai ko gero i gera cia mums tas buvimas ilgesni laika be pampio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2008 12 06, 21:00)
Šiandien mano pupai uogai suėjo 2 metai ir 5 mėnesiai. Visą dieną laksto tik su triusikėliais ir pėdkelnėm ir jau turbūt 10 kartų viską pakeičiau. Kiekvieną kartą perrengdama klausiu: kur sisiuką daryti? atsako: į puoduką, o už 10 min vėl šlapios kelnės. Ant puodo gali sėdėti ir visą valandą, tik pakeli, už kelių minučių pilnos kelnės. Kyla mintys, kad ji tyčia taip daro. Čia prisiskaičiau, kad nuo metų jau prašosi, nuo 2 ir naktį be pamperių miega. Kaip iš fantastikos srities  smile.gif O gudri pana, eilėraščius sako, dainas dainuoja ir į kelnes sisioja  biggrin.gif Na, nemokytina ant to punkto ir viskas. Turbūt neatėjo dar tas laikas...........

O mano mazasis dvieju su puse metu pats pradejo sysiuko prasytis...iki to buvo pilnai jusu aprasyta situacija...ir aiskinom ir barem ir sodinom ir nuo dvieju metuku dienom be pamperso..viskas buvo dzin..o cia kuri vakara mano padauziukas atbega ir laikydamasis uz klynuko.sisiu sisiu..vos nepasiverkiau is dziaugsmo doh.gif lotuliukas.gif Nes jau pradejau stresuoti kad neismoks.. Dabar isitikinau kad tikrai kiekvienam vaikui ateina savas laikas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tavo_Mano: 09 gruodžio 2008 - 11:03
Mes ant puoduko pradėjom tūpti gal nuo pusantrų metukų. Kartais pasisekdavo, kartais ne. Bandžiau ir be sauskelnių laikyti. Galvojau, kad gal kaip nors pats sugalvos prašytis šlapias palakstęs. Nė velnio. doh.gif Ar sausas, ar šlapias - jam jokios skirtumo... doh.gif doh.gif doh.gif Iki šiol nesiprašo. O pastaruoju metu apskritai puodukas pasidarė kažkoks priešas - nenori sėstis nė už ką. schmoll.gif Nebent kyšiai kartais padeda, bet nesinori jais piktnaudžiauti... ax.gif Taigi laukiam šviesesnių laikų... Po kiekvieno "kaka" į sauskelnes gėdinam, sakom, kad prašytis ant puoduko reikia... Na, tikiuos, kad artimiausiu metu tai ims duoti teigiamus rezultatus. rolleyes.gif
Atsakyti