Įkraunama...
Įkraunama...

Mango

QUOTE(helena @ 2006 12 29, 23:57)
ir kokybe irgi doh.gif kazkokie apsivele daikteliai...

idomu, ar ta pati situacija uzsienyje su mango? nes itariu, akd tik pas mus taip verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 12 29, 23:57)
ir kokybe irgi doh.gif kazkokie apsivele daikteliai...

ne apsivele, o panesioti. as kiek kartu esu radus daiktu kur matesi, akd su jais tikrai daryta kazkas, o ne tik matuotasi...
Atsakyti
zmoniu pilna,o knistis tingejau,bet prigriebiau sijona iki keliu ir megztini,o ejau bliuzes....gal dar paltuka rytoj nugriebsiu
Atsakyti
QUOTE(daržovytė @ 2006 12 30, 00:54)
ne apsivele, o panesioti. as kiek kartu esu radus daiktu kur matesi, akd su jais tikrai daryta kazkas, o ne tik matuotasi...

dar vasara per ispardavima, as stovejau eilej, o viena mergina priesais mane atnese grazint suknele, atseit netiko dydis unsure.gif o ji tik pasimatavo namie ir viskas. pardaveja apziurejo ir pamate raudona deme. na, tokia, sakyciau, nuo raudono vyno. ir ka, pardaveja pasake,kad tokios mes negalim priimt (aisku, mergina dievagojosi, kad su deme pirko), jei norit, isvalykit, atneskit tada blink.gif

nu tai as ir issiziojau doh.gif vadinas panesioji, isvalai ir atgal nesi? blink.gif kaip nuomos punkte, ane doh.gif

idomu butu suzinot, kuo viskas baigesi blush2.gif

beje, o kaip rimtai su grazinimu? imanoma? g.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 12 30, 01:35)
dar vasara per ispardavima, as stovejau eilej, o viena mergina priesais mane atnese grazint suknele, atseit netiko dydis  unsure.gif o ji tik pasimatavo namie ir viskas.  pardaveja apziurejo ir pamate raudona deme. na, tokia, sakyciau, nuo raudono vyno. ir ka, pardaveja pasake,kad tokios mes negalim priimt (aisku, mergina dievagojosi, kad su deme pirko), jei norit, isvalykit, atneskit tada  blink.gif

nu tai as ir issiziojau  doh.gif vadinas panesioji, isvalai ir atgal nesi?  blink.gif kaip nuomos punkte, ane  doh.gif

idomu butu suzinot, kuo viskas baigesi  blush2.gif

beje, o kaip rimtai su grazinimu? imanoma?  g.gif

as viena karta buvau apakusi, kai tokios dvi merguzeles ejo per parduotuve ir visak is eiles slave. paskui susimokejo nesimatave ir paklause "netikusius bus galima grazinti, ane?" pardaveja pasake, kad galima. bet jos ten kiekviena uz kokis 3tuks. skuduriuku prisirinko ir man tokia nuojauta, kad veliau viska grazino, nes kiek jas stebejau, tai kaikuriuos rubus eme net nepasizureje... blink.gif
Atsakyti
as tai valanda eileje atstovejau, poto prie kasos ir supratau, kad neverta metyti pinigu ant ne kokybisku rubu, todel nuejau ir padejau viska atgal ir isejau nieko nepesusi...
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2007 01 02, 16:50)
as viena karta buvau apakusi, kai tokios dvi merguzeles ejo per parduotuve ir visak is eiles slave. paskui susimokejo nesimatave ir paklause "netikusius bus galima grazinti, ane?" pardaveja pasake, kad galima. bet jos ten kiekviena uz kokis 3tuks. skuduriuku prisirinko ir man tokia nuojauta, kad veliau viska grazino, nes kiek jas stebejau, tai kaikuriuos rubus eme net nepasizureje... blink.gif

na bet tai nereiskia kad panesiotus atnes. gal tik eilej prie kabinu stovet nenorejo. as irgi kartais taip darau, nusiperku drabuzi nors ir nesu tikra ar noriu. tada dar pasitikslinu ar tikrai galima per 2 savaites grazint. man patogiausia butent namie pasimatuot, nereikia eiliu stovet, skubet nereikia tongue.gif O jei patinka - galiu grazint. Bet grazinau tiesa sakant tik syki. Nepiktnaudziauju. Tik sazine ramiau nuramint galvojant "ai dar pagalvosiu, gi galiu grazint" biggrin.gif
Atsakyti
o man netgi labai patinka tas dalykas,kad gali per dvi savaites grąžinti nepanešiuotus rūbus, nemanau,kad mažiau nutampo,kai matuojasi kabinose, o be to tos eilės ,nenormalus apšvietimas ir vietos mažai doh.gif
Atsakyti
O as tik ylindau y vidu, apsisukau ir isejau biggrin.gif Baisiau nei turgus...
O kad graibsto tuos skudurus, pundais nesasi-reikia nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
As rytoj ruosiuos i MANGO ax.gif
Atsakyti
As prisiskaiciau apie ispardavimus , nuvaziavau... na ne mano matyt materialiniai padeciai ir skoniui. viskas brangu, o net ir pasvajojimui nieko neradau... uztat maciau drabuziu uz 100lt be sagu, su istampytais siulais nugaroj ir kitur ir pan...
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 12 30, 00:02)
idomu, ar ta pati situacija uzsienyje su mango? nes itariu, akd tik pas mus taip  verysad.gif

Man teko vasara Londono centre buti MANGO parduotuvej but, ten tokia 3-ju aukstu, su liftais ir eskalatoriais, zodziu didele ir erdvi. jau kaip apsidziaugiau uzejus, galvoju jau dabar kaip pirksiu viska is eiles, nes ir pinigu turejau ir visokiu vestuviu nusimate, tai rubu reikejo. sugaisau ten kokias 2val. ir radau vininete bliuskyte, kuri ir taip ne labai patiko, tai net patingejau del vienos eilej prie kabinos stovet. siaip, labai stilius skiriasi nuo tu, kur LT parduotuvese matom, nezinau, gal del to, kad tokioj vietoj daug turistu lankosi ir nori patogiu rubu, bet praktiskai vien sportiniai kazkokie arba dar dideli dryzuoti ir blizgantys sad.gif
Atsakyti