Įkraunama...
Įkraunama...

Mango

buvau ir as siandien ryte. nu ir nieko nenusipirkau schmoll.gif buvo tik neblogos kelios maikutes. bet kadangi nuo ju ir taip spinta luzta, tai susilaikiau rolleyes.gif o siaip nieks labai nekrito i aki. tik vat rankinuku keli buvo neblogi. bet ir ju man nereikia. gerai ieskant ir knisantis, galima kazka rast ax.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 12 29, 16:16)
buvau ir as siandien ryte. nu ir nieko nenusipirkau  schmoll.gif buvo tik neblogos kelios maikutes. bet kadangi nuo ju ir taip spinta luzta, tai susilaikiau  rolleyes.gif o siaip nieks labai nekrito i aki. tik vat rankinuku keli buvo neblogi. bet ir ju man nereikia. gerai ieskant ir knisantis, galima kazka rast  ax.gif

as pora megztuku radau, bet atspekit, ar buvo dydziu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 12 29, 17:21)
as pora megztuku radau, bet atspekit, ar buvo dydziu? biggrin.gif

Na man tai su dydžiais niekad nebūna problemų, nes maniškis 38, o tokių visad yra ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2006 12 29, 21:29)
Na man tai su dydžiais niekad nebūna problemų, nes maniškis 38, o tokių visad yra ax.gif  mirksiukas.gif

Tai matyt tu juos ir susirenki,nes as per ispardavimus daznai 38 nerandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2006 12 29, 21:34)
Tai matyt tu juos ir susirenki,nes as per ispardavimus daznai 38 nerandu verysad.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2006 12 29, 21:29)
Na man tai su dydžiais niekad nebūna problemų, nes maniškis 38, o tokių visad yra ax.gif  mirksiukas.gif

mano 36, ai...
Atsakyti
Buvu as irgi vakar parduotuvej, bet nieko taip ir nenupirkau. Pirmiausia, radau tik pora tokiu patinkanciu drabuziu,kiti tik skarmalai. Iskart atsiprasau tu kuriems patinka Mango stilius. smile.gif O kas patiko, nors tokiu buvo tik keli drabuzeliai, tai jau net ir mano dydziu nebuvo. Nezinau , man anksciau Mango siule daug grazesnius drabuzius
Atsakyti
siaip labai gaila, kad mazus dudzius labai greitai isgraibsto.. lieknos musu lietuvaites, thumbup.gif nes paprastai lieka tik L biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daržovytė @ 2006 12 29, 20:51)
siaip labai gaila, kad mazus dudzius labai greitai isgraibsto.. lieknos musu lietuvaites,  thumbup.gif  nes paprastai lieka tik L  biggrin.gif

dar XL buna, arba 44 dydzio kelniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(minka @ 2006 12 29, 21:47)
kiti tik skarmalai. Iskart atsiprasau tu kuriems patinka Mango stilius. smile.gif

anksciau butum gavus uz si pasisakyma biggrin.gif bet as taip pat manau...skudureliai verysad.gif anksciau visai kitokie drabuziai buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 12 29, 22:06)
anksciau butum gavus uz si pasisakyma biggrin.gif bet as taip pat manau...skudureliai verysad.gif anksciau visai kitokie drabuziai buvo unsure.gif

mano manymu, pati kokybe ziauriai suprastejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 12 29, 23:56)
mano manymu, pati kokybe ziauriai suprastejo  doh.gif

ir kokybe irgi doh.gif kazkokie apsivele daikteliai...
Atsakyti