Įkraunama...
Įkraunama...

Mango

QUOTE(*Citra* @ 2005 11 13, 18:57)
Nzn, kiek buvau uzsieny Mng ir Zaros parduotuvese (konkreciai Belgijoj), tikrai nepastebejau kad ten butu pigiau. Is kur jus tuos mitus istrauket??

Ir aš tikrai nepastebėjau, kad būtų pigiau - papuoliau kaip tik per išpardavimus į Mng Ispanijoj, tai kainos net labai panašios ir tų drabužių, kurie su nuolaidom, ir tų, kurie be.
Atsakyti
O kur dar be Gedimino prospekto Vln yra Mango parduotuviu? Kazkaip nesu pastebejus g.gif Ir gal zinot, kada ten paprastai nuolaidos buna? rolleyes.gif
Atsakyti
Man patinka MNG rubeliai. Ir dailus, ir moteriski (retai kada pamatysi beformi "tisala"), ir kaina padori, ir kokybe neprasta. Tik viena beda - tinklas platus, ir eina paskui mergaites kaip is inkubatoriaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kachiukai @ 2005 12 07, 16:29)
Man patinka MNG rubeliai. Ir dailus, ir moteriski (retai kada pamatysi beformi "tisala"), ir kaina padori, ir kokybe neprasta. Tik viena beda - tinklas platus, ir eina paskui mergaites kaip is inkubatoriaus doh.gif

Pritariu,ta pati norejau rasyt. doh.gif
Atsakyti
Nueik į Zara.
Atsakyti
mano mėgstamiausia parduotuvė thumbup.gif
Atsakyti
Gražūs MNG rūbeliai ir nešiojasi neblogai thumbup.gif
Atsakyti
Kainos Lietuvoj tikrai didesnes. Galima tuo isitikinti nuplesus nuo etiketes lipduka su lietuviska kaina.
Atsakyti
Buvau šiandien Mango, bet sau nieko gero neradau verysad.gif
Atsakyti
man ir labai mango patinka. beja, gaila kad nera ishparduotuves kokios. bo jie tuos rubelius iki kol neishparduoda tol prekiauja.
beja uzsieny, pigiau, taciau nebaisiai. kaip jau kazkas sake apie 20-30lt. as buvau Italijoj - uzejau ish smalsumo - ir ten parde irgi per du aukshtus- buvo rubeliai kaip ir lietuvoj - + dar daugiau modeliu. liuks. grazu.
Atsakyti
4u.gif liux mango rubeliai...tik kaune laisvej kiek ziurejau apatiniai rubeliai ir maudymukai turbut super-super-super liesoms....gal specialiai modeliam lotuliukas.gif lotuliukas.gif nes krutin turbut turi but a dydzio kad tiktu....o shejp viskas ok... thumbup.gif
Atsakyti

bet jus sakydamos, kad kainos Lietuvoje ir uzsienyje MNG yra tokios pat, na gal uzsienyje nezymiai pigiau, pamirshtat paminet lietuviu ir uzsienieciu atlyginus ir atsizvelgiant i shi fakta, lietuvoje yra zymiai brangiau.
Atsakyti