Įkraunama...
Įkraunama...

Mango

QUOTE(GinCherry @ 2006 12 17, 14:53)
bet jus sakydamos, kad kainos Lietuvoje ir uzsienyje MNG yra tokios pat, na gal uzsienyje nezymiai pigiau, pamirshtat paminet lietuviu ir uzsienieciu atlyginus ir atsizvelgiant i shi fakta, lietuvoje yra zymiai brangiau.

drinks_cheers.gif o dar dabar radau etikete mango dar buvau neismetus, tai nuplesiau, kur parasyta eurais, tai kainyte skiriasi ~40 lt, perkant kelis daiktelius tikrai sutaupyt galima apsiperkant uzsieni smile.gif
Atsakyti
Sveikutes! Gal kuri zinot kada tiksliai prasideda MANGO didysis ispardavimas? g.gif Nusiziurejau ten tunta drabuzeliu doh.gif , tai noriu apsilankyti pirma ispardavimo diena, o tai paskui ne kazin kas lieka... verysad.gif
Atsakyti
Supykau ant mango šį savaitgalį doh.gif Vitrinoje tokia gražia suknute manekenė aprengta stovėjo, o pirkt nėra verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LadyStar: 18 gruodžio 2006 - 15:03
QUOTE(KRISTELA @ 2006 12 18, 13:59)
Sveikutes! Gal kuri zinot kada tiksliai prasideda MANGO didysis ispardavimas? g.gif  Nusiziurejau ten tunta drabuzeliu doh.gif , tai noriu apsilankyti pirma ispardavimo diena, o tai paskui ne kazin kas lieka... verysad.gif

Siaip didieji ispardavimai prasideda nuo sausio 1d tongue.gif
Atsakyti
o ka jei paprasytum tos suknutes is vitrinos,tai negi neduotu mastau.gif mirksiukas.gif
as asmeniskai tai galiu tik pagirti MNG,man labai ten patinka,turiu kelias rankines tai turbut nebuvo drauges ar siaip pazystamos kurios pamaciusios mano rankine nepagirtu,kokia grazi thumbup.gif flirt.gif ,o dar patinka,kad sitos parduotuves nera pvz akropolyje ar europoje ,kur tikrai vaziuoja visi masiskai ir is visu miestu,tada tikrai daugiau sansu pamatyti vienodai apsirengusiu ir pan. g.gif doh.gif
Atsakyti
esu uzsienyje pirkusi 2 vasarines suknytes. tokios pacios buvo is LT MNG. man pigiau gavosi viena suknyte apie 80lt.

o siaip man dabar atrodo, kad MNG yra suprastejusi unsure.gif nzn. kazkaip paskutiniu metu man sunku kazka patinkancio rast unsure.gif o anksciau tai puse garderobo is ten buvo
Atsakyti
QUOTE(inguska26 @ 2006 12 18, 17:20)
o ka jei paprasytum tos suknutes is vitrinos,tai negi neduotu  mastau.gif  mirksiukas.gif
as asmeniskai tai galiu tik pagirti MNG,man labai ten patinka,turiu kelias rankines tai turbut nebuvo drauges ar siaip pazystamos kurios pamaciusios mano rankine nepagirtu,kokia grazi  thumbup.gif  flirt.gif ,o dar patinka,kad sitos parduotuves nera pvz akropolyje ar europoje ,kur tikrai vaziuoja visi masiskai ir is visu miestu,tada tikrai daugiau sansu pamatyti  vienodai apsirengusiu ir pan. g.gif  doh.gif

sutinku drinks_cheers.gif
kol zara buvo tik centre irgi maziau ja besizavinciu buvo.
mano svhogerka, truputi su stilium pro shona pjauna, tai kol zara buvo tik centre, tai jai zara buvo nieko gero ir panashiai. lievi rubai. nes man atrodo nebuvo buvus ten biggrin.gif tik atsirado visu mekoj akropoli zara, tai jau ir jai baisiai pradejo patikt biggrin.gif
Atsakyti
Labai sutinku su leliux - viskas taip suprastejo. Net supykusi esu ant sios parduotuves po paskutinio savo pirkinio. Pries kelis metus ten tikrai buvo daug kokybiskesniu prekiu, kad ir brangiau kainuodavo. Nu dabar doh.gif .... vienas sss....
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 12 19, 13:42)
o siaip man dabar atrodo, kad MNG yra suprastejusi  unsure.gif nzn. kazkaip paskutiniu metu man sunku kazka patinkancio rast  unsure.gif o anksciau tai puse garderobo is ten buvo

drinks_cheers.gif

be to ta nauja parduotuve gedimino prospekte man labai nejauki schmoll.gif visai nebetraukia uzsukt g.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 12 19, 16:14)
drinks_cheers.gif

be to ta nauja parduotuve gedimino prospekte man labai nejauki  schmoll.gif visai nebetraukia uzsukt  g.gif

man ir mango suprastejo, seniau tai taip patikdavo viskas, o dabar pavaikstau ir iseinu nieko grazaus neradusi...
Atsakyti
Man tai nepatinka mango prekių sudėtys. Pvz kelnės medvilninės, tad prie jų viskas limpa. Neturėčiau kantrybės jų tvarkyt kiekvieną vakarą atsisėdus, o tuo labiau eit į miestą su tokiom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 12 19, 17:14)
be to ta nauja parduotuve gedimino prospekte man labai nejauki  schmoll.gif visai nebetraukia uzsukt  g.gif

man ta naujoji parduotuve kai pirma kart uzejau patiko,ir net labai. bet po to, kiek uzeidavau, kazkaip pasijauciau tikrai nejaukiai. nzn, bet kazkaip netraukia manes i mng. apsilankysiu per didyji sale'a geriausiu atveju biggrin.gif
Atsakyti