Įkraunama...
Įkraunama...

Mango

sakykit, koks adresas tikslus sitos parduotuves gedo pr.? man regis, kad seniau buvo atskira jinai, o dabar ziuriu, kad 22, tai cia tam prekybos centre g. 22? ar jinai visada ten ir buvo? blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 04 23, 14:07)
sakykit, koks adresas tikslus sitos parduotuves gedo pr.? man regis, kad seniau buvo atskira jinai, o dabar ziuriu, kad 22, tai cia tam prekybos centre g. 22? ar jinai visada ten ir buvo? blush-anim-cl.gif

Adresas yra internete:
Gedimino pr. 22
VILNIUS LT-2600
5 262 28 37

Anksciau ji buvo kitur, beveik salia, bet kur tiksliai jau nebepamenu g.gif
Atsakyti
vadinasi, tikrai persikele. aciu 4u.gif
Atsakyti
mano megiamiausia parudotuve thumbup.gif
Atsakyti
Gal kuri esate pirkusi internetu? Kiek kainuoja pristatymas? Ar nededa jokiu papildomu mokesciu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andraja: 06 gegužės 2008 - 21:09
QUOTE(Andraja @ 2008 05 06, 22:07)
Gal kuri esate pirkusi internetu? Kiek kainuoja pristatymas? Ar nededa jokiu papildomu mokesciu?

Nepirkau, nes parduotuvėje pasimatuoji labai patikusį rūbelį, o man jis netinka doh.gif Jei gerai pamenu, užsisakius už 300 LT atsiuntimas nemokamas. Jei skaitai angliškai tai viskas yra parašyta.
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2008 05 07, 08:33)
Nepirkau, nes parduotuvėje pasimatuoji labai patikusį rūbelį, o man jis netinka doh.gif Jei gerai pamenu, užsisakius už 300 LT atsiuntimas nemokamas. Jei skaitai angliškai tai viskas yra parašyta.

As noriu sortuku, kuriu parduotuveje vakar neradau.

user posted image

Gal kuri juos matete?
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2008 03 18, 14:52)
As mačiau, kad nuo kovo mirksiukas.gif

Neatydžiai žiūrėjai.
JAU YRA VYRIŠKA KOLEKCIJA bigsmile.gif Pagrindinėje salėje, tik labai nedaug...
MB paziurejo ir nusprende, kad brangu, na pvz marškiniai (kaip su seilinuku) 200 Lt, sako firminius galima nusipirkti už maždaug 250 Lt. Po to paziurėjo Esprite, mexx visur buvo iki 180 Lt

man tai irgi keistokos vyriskos kolekcijos kainos pasirode unsure.gif ir nepasakyciau kad jinai labai ispudinga.. yra pavieniu graziu dalyku, bet siaip...

uztat pavasarine (ar cia jau skatos vasarine) kolekcija mum tai mane zudo.. visko noriu wacko.gif
Atsakyti
gal kuri zinote kada gi pagaliau atsidarys mango parduotuve vilniaus akropolyje? laukiu nesulaukiu vis, praeinu bet vis dar kala ten kazka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Andraja @ 2008 05 07, 09:01)
Gal kuri juos matete?

reikia uzsirasyti prekes nr ir klausti konsultanciu. nes siaip tikrai ne viskas ikabinta ten.
Atsakyti
QUOTE(slotas @ 2008 05 07, 19:10)
gal kuri zinote kada gi pagaliau atsidarys mango parduotuve vilniaus akropolyje? laukiu nesulaukiu vis, praeinu bet vis dar kala ten kazka  doh.gif

As nenoriu kad MNG atsidarytu akroplyje tongue.gif gaila, kad nuo manes nepriklauso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2008 05 08, 10:46)
As nenoriu kad MNG atsidarytu akroplyje tongue.gif gaila, kad nuo manes nepriklauso biggrin.gif

as irgi nenoriu doh.gif bet nieko nepadarysi. JAu senai zinojau, kad kazkada ji tikrai atidarys akropoli
Atsakyti