sakykit, koks adresas tikslus sitos parduotuves gedo pr.? man regis, kad seniau buvo atskira jinai, o dabar ziuriu, kad 22, tai cia tam prekybos centre g. 22? ar jinai visada ten ir buvo?

QUOTE(katalike @ 2008 04 23, 14:07)
sakykit, koks adresas tikslus sitos parduotuves gedo pr.? man regis, kad seniau buvo atskira jinai, o dabar ziuriu, kad 22, tai cia tam prekybos centre g. 22? ar jinai visada ten ir buvo? 

Adresas yra internete:
Gedimino pr. 22
VILNIUS LT-2600
5 262 28 37
Anksciau ji buvo kitur, beveik salia, bet kur tiksliai jau nebepamenu

vadinasi, tikrai persikele. aciu

Gal kuri esate pirkusi internetu? Kiek kainuoja pristatymas? Ar nededa jokiu papildomu mokesciu?
QUOTE(Andraja @ 2008 05 06, 22:07)
Gal kuri esate pirkusi internetu? Kiek kainuoja pristatymas? Ar nededa jokiu papildomu mokesciu?
Nepirkau, nes parduotuvėje pasimatuoji labai patikusį rūbelį, o man jis netinka

QUOTE(Fergie @ 2008 05 07, 08:33)
Nepirkau, nes parduotuvėje pasimatuoji labai patikusį rūbelį, o man jis netinka
Jei gerai pamenu, užsisakius už 300 LT atsiuntimas nemokamas. Jei skaitai angliškai tai viskas yra parašyta.

As noriu sortuku, kuriu parduotuveje vakar neradau.

Gal kuri juos matete?
QUOTE(Fergie @ 2008 03 18, 14:52)
As mačiau, kad nuo kovo
Neatydžiai žiūrėjai.
JAU YRA VYRIŠKA KOLEKCIJA
Pagrindinėje salėje, tik labai nedaug...
MB paziurejo ir nusprende, kad brangu, na pvz marškiniai (kaip su seilinuku) 200 Lt, sako firminius galima nusipirkti už maždaug 250 Lt. Po to paziurėjo Esprite, mexx visur buvo iki 180 Lt

Neatydžiai žiūrėjai.
JAU YRA VYRIŠKA KOLEKCIJA

MB paziurejo ir nusprende, kad brangu, na pvz marškiniai (kaip su seilinuku) 200 Lt, sako firminius galima nusipirkti už maždaug 250 Lt. Po to paziurėjo Esprite, mexx visur buvo iki 180 Lt
man tai irgi keistokos vyriskos kolekcijos kainos pasirode

uztat pavasarine (ar cia jau skatos vasarine) kolekcija mum tai mane zudo.. visko noriu

gal kuri zinote kada gi pagaliau atsidarys mango parduotuve vilniaus akropolyje? laukiu nesulaukiu vis, praeinu bet vis dar kala ten kazka

QUOTE(Andraja @ 2008 05 07, 09:01)
Gal kuri juos matete?
reikia uzsirasyti prekes nr ir klausti konsultanciu. nes siaip tikrai ne viskas ikabinta ten.
QUOTE(slotas @ 2008 05 07, 19:10)
gal kuri zinote kada gi pagaliau atsidarys mango parduotuve vilniaus akropolyje? laukiu nesulaukiu vis, praeinu bet vis dar kala ten kazka 

As nenoriu kad MNG atsidarytu akroplyje

QUOTE(Fergie @ 2008 05 08, 10:46)
as irgi nenoriu