Įkraunama...
Įkraunama...

Mango

QUOTE(Indi @ 2008 06 15, 11:12)
o kaip jums mango aptarnavimas?, jums neerzinai tas pastovus drabuziu lankstymas konsultanciu? g.gif

Jokiu priekaistu neturiu schmoll.gif Man patinka, kad ten viskas ideliai tvarkinga ir nereikia knaisiotis ir ieskoti thumbup.gif O jeigu reikia kokio dydzio, kurio nerandi, paklausus konsultante visada per racija teiraujasi is sandelio thumbup.gif , o siaip kitose parduotuvese net nesiteikia ieskoti.
Atsakyti
QUOTE(Andraja @ 2008 06 16, 18:09)
O jeigu reikia kokio dydzio, kurio nerandi, paklausus konsultante visada per racija teiraujasi is sandelio thumbup.gif , o siaip kitose parduotuvese net nesiteikia ieskoti.

man irgi tas patinka drinks_cheers.gif nes kiek paklausi kokioj Zaroj ar Bershoj visados sako, kad neturi to dydzio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 06 16, 18:18)
man irgi tas patinka  drinks_cheers.gif  nes kiek paklausi kokioj Zaroj ar Bershoj visados sako, kad neturi to dydzio  g.gif

o po kiek laiko ateini ir buna
is sandelio atnesa doh.gif
Atsakyti
nu as irgi kartais paziuriu i tuos sandelius(buna kartais durys pravertos), tai pilnas prigrustas skuduru, o dydzio kokio kiek paklausi - neturi ax.gif
Atsakyti
blogai, kad ten nebuna to tikrojo xs dydzio (europietisko gal), nes s palaidines dauguma didokos buna...

o pati parduotuves aplinka tai fainiausia is visu matytu parduotuviu:) o dar ir tvarka ten visad.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 16 birželio 2008 - 21:36
QUOTE(katalike @ 2008 06 16, 22:35)
blogai, kad ten nebuna to tikrojo xs dydzio (europietisko gal), nes s palaidines dauguma didokos buna...

o pati parduotuves aplinka tai fainiausia is visu matytu parduotuviu:) o dar ir tvarka ten visad.

pritariu del abieju smile.gif kartais xs tikrai prisireikia

o tvarka buna net per ispardavimus. pvz i kokia vero moda per ispardavimus net neinu unsure.gif
Atsakyti
Merginos, šiandien nuolaidos iki 50 proc. !!! Pirmyn !
Atsakyti
QUOTE(oncyte @ 2008 06 20, 08:49)

Geras wub.gif

Gal kuri zinote kaip MNG su vyriskais dydziais? Kelniu dydziai prasideda nuo 38, tai 38 atitinka M ar S? g.gif
Atsakyti
QUOTE(oncyte @ 2008 06 20, 07:49)

tuoj leksiu i zvalgyba bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2008 06 20, 11:22)
tuoj leksiu i zvalgyba bigsmile.gif

buvau šian akropolio mng, visai žmonių nėra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oncyte @ 2008 06 20, 08:49)

Čia kurioms prekėms?Vakar buvau Akropolio Mango, tai viską ten tvarkė, rūšiavo, dabar supratau kodėl doh.gif O dar su mama kaip tik prisipirkom nemažai rūbų, už tikrai nemažą sumą, ko reikia ir ko ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Rūta_ @ 2008 06 20, 11:34)
Čia kurioms prekėms?Vakar buvau Akropolio Mango, tai viską ten tvarkė, rūšiavo, dabar supratau kodėl  doh.gif O dar su mama kaip tik prisipirkom nemažai rūbų, už tikrai nemažą sumą, ko reikia ir ko ne  doh.gif

suskirstyta procentais, 50 - maikėm, lininėm kelnėm, 40 - džinams, striukėms, megztukams, 30 ir 20 dar atrodo atskirai išskirta. batų ieškojau, tai labai ten nesigilinau
Atsakyti