Įkraunama...
Įkraunama...

Mango

Praeita savaite net du kartus buvau i MNG uzsukus. Smagiai apsiprekinau thumbup.gif Dabar ten nuolaidos. Aisku galetu buti didesnes, bet vis tiek malonu, kai koks skuduriukas maziau kainuoja ax.gif
Sutinku su daugeliu nuomone, kad ju kokybe prasteja, bet man pvz Mango kokybe yra geresne negu Zaros. jau Zaroj tai praktiskai visada rasti visokiu siuliuku ir nekokybiskai pasiutu rubu verysad.gif
Atsakyti
Ar jau yra nauja kolekcija parduotuvese? (Pries kelias savaites maciau, kad buvo parduotuves pradzioj siek tiek atvezta, bet idomu ar jau visoj parduotuvej isdeliota)
Atsakyti
Nauja kolekcija pildosi po truputį smile.gif Yra pirmoj salėj, casual drabužėlių jau irgi atsirado. Kol kas daug ko nėra, nes ano sezono likučiai neišparduoti.
Atsakyti
Dekui, Pukuotuk wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aneri @ 2008 07 08, 00:44)
Sutinku su daugeliu nuomone, kad ju kokybe prasteja, bet man pvz Mango kokybe yra geresne negu Zaros. jau Zaroj tai praktiskai visada rasti visokiu siuliuku ir nekokybiskai pasiutu rubu verysad.gif

tikrai nesutinku, kad NG kokybe geresne uz ZAros, aisku, kad daug kas priklauso nuo to, is kokios kolekcijos rubas, bet bendrai paemus - zaros kokybe tikrai geresne uz MNG biggrin.gif
Atsakyti
kai tik mango pereme tos seserys(nepamenu,keik jau cia laiko praejo)taip nieko gero neberandu ten.
o anksciau mango buvo sukneliu rojus.
na,pusiau rojus.
Atsakyti
Sveikutes

Gal kas zino,ar KAUNO AKROPOLYJE mango dar nera nuolaidu,ar jau? nusiziurejau ten kelis drabuzelius,ir man atrodo kad pries sventes Mango visada budavo nuolaidos,tai dabar labai laukiu,jei kuris pamatysit praneskit,gal kartais sms gaunat,nes as nezinau kaip ten uzsiregistruot,kad ja gaut,internete nera man atrodo g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(buda @ 2008 08 12, 21:36)
kai tik mango pereme tos seserys(nepamenu,keik jau cia laiko praejo)taip nieko gero neberandu ten.
o anksciau mango buvo sukneliu rojus.
na,pusiau rojus.

tu cia apie penelope ir jos sese? nieko jos nepereme lotuliukas.gif tiesiog jas kaip veida pasieme neva prisidet prie kolekcijos linijos kurimo. ner daug skudureliu toj linijoj. o visa kita mng ir viskas.
Atsakyti
Man patinka "Mango" rolleyes.gif Gražūs drabužiai, prieinama kaina.
Atsakyti
Mango nuolaidos visada buvo po Kaliedu
Atsakyti
Pritariu kazkieno isreikstai nuomonei, kad prasteja Mango kokybe. Besirenkant ziemai paltuka, tikrai nesuzavejo pasiuvimo kokybe ir ypac medziagos sudetis... doh.gif
Atsakyti
Gavau sms is MANGO, kad visiems aksesuarams -30% nuolaida bigsmile.gif
Atsakyti