Gal kam bus aktualu, buvau parduotuveje pasitikslinti del grazinmo, tai leidzia grazinti tik per 14 dienu. Praejus daugiau dienu nebent galima derinti, jei nori keisti drabuzio/batu dydi.

QUOTE(preta @ 2013 06 10, 21:30)
Gal kam bus aktualu, buvau parduotuveje pasitikslinti del grazinmo, tai leidzia grazinti tik per 14 dienu. Praejus daugiau dienu nebent galima derinti, jei nori keisti drabuzio/batu dydi. 

oho, kiek mažai laiko

QUOTE(preta @ 2013 06 10, 21:30)

Ačiū už pasidalinimą, tikrai pravers

Kiek kainuoja siuntimas iš mangooutlet.com į Lietuvą?

kaina kinta nuo prekiu ir ju kiekio. dekit kas patinka ir matysit siuntimo kaina.
QUOTE(Linulee @ 2013 08 17, 17:06)
kaina kinta nuo prekiu ir ju kiekio. dekit kas patinka ir matysit siuntimo kaina.
kiek esu siuntus prasideda kaina nuo 13 euru
Gal zinot ar nusipirkus vienoj mango parduotuvej, galima grazinti i kita tam paciam mieste? Pvz pirkus Vln Gedimino pr, grazint Akropoly?
patinka, bet kokybė toli gražu ne visų rūbų puiki ..
QUOTE(Alaia @ 2013 10 10, 18:38)
Gal zinot ar nusipirkus vienoj mango parduotuvej, galima grazinti i kita tam paciam mieste? Pvz pirkus Vln Gedimino pr, grazint Akropoly?
Galima grazinti bet kuriame Lietuvos mieste, bet kurioje parduotuveje

QUOTE(Glory @ 2013 10 18, 23:02)
patinka, bet kokybė toli gražu ne visų rūbų puiki ..
aš ir porą kartų nusivyliau pirkdama iš outlet, kažkaip daugiu neberizikuoju...

QUOTE(*Kris* @ 2013 11 25, 18:22)
Sveikos merginos, uzisakiau suknele is mango.com (Lithuania), bet va siandien gavau ir ji su mazom demem,( man atrodo mazi pelesio taskeliai). Gal galit pasakyti kaip pakeisti i kita, kur kreiptis, aciu labai jums. 

Jums teks siųsti suknelę atgal, prieš tai pabandykit parašyt kokiais nors nurodytais kontaktais.
Lietuvos MANGO parduotuvės neturi nieko bendro su internetiniu puslapiu, t.y. negali daryt jokių gražinimų ar rūbų keitimų jei rūbai pirkti iš mango internetinio puslapio.