Įkraunama...
Įkraunama...

Mango

Laba diena, o tai pačioms galima atsiųsti iš mango ir mangooutlet? KOKIĄ šalį reikia tada pasirinkti? Ačiū
Atsakyti
Galima tiek is Mango, tiek is Mango outlet. O salis Lietuva, jei i Lietuva norit siustis smile.gif O siaip reikia ziureti kaip pigau gaunasi - paciai ar per tarpininkes siustis smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, niekada dar nesu uzsiskinejusi rubu internetu. sakykit jei is sio puslapio, tai reikia per tarpininkes uzsakineti rubelius, ar kaip? blush2.gif
http://shop.mango.co...s=1360408525440

Mane domina butent si suknyte.. Gal Lietuvos parduotuvese teko ja matyti? ax.gif
Atsakyti
Galima ir pačiai užsisakinėti.
Atsakyti
hm merginos sakykite galima grazinti batukus pirktus is mangooutlet, paziurejau kad jie truputi skirtingi (sumaisytos turbut dvi poros nes vieni ir platesni, ir isvaizda skiriasi) man tai kliuna sad.gif
Atsakyti
na ka, susisiekiau su mango.com, papasakojau situacija del puku, gavau laiska su nurodymu kreiptis i mango vadybininku Lietuvoje, jei bus nustattyta, kad brokas gamyklinis - grazins pinigelius... bet kazkodel svieciasi, kad gausiu atsakyma, jog puku lindimas - normalu doh.gif nors atejusi i darba ilgai vargstu rinkdama pukus nuo svarkelio doh.gif visos siules net baltos...
Atsakyti
QUOTE(gresa @ 2013 02 16, 14:18)
na ka, susisiekiau su mango.com, papasakojau situacija del puku, gavau laiska su nurodymu kreiptis i mango vadybininku Lietuvoje, jei bus nustattyta, kad brokas gamyklinis - grazins pinigelius... bet kazkodel svieciasi, kad gausiu atsakyma, jog puku lindimas - normalu  doh.gif  nors atejusi i darba ilgai vargstu rinkdama pukus nuo svarkelio  doh.gif  visos siules net baltos...

o ka daryt su batukais jei matau kas sumaisytos dvi poros nes batukai siek tiek skiriais, nezymiai bet as kai pastebiu mane nervina , bet jei siust atgal juk siuntimo islaidu niekas negrazins g.gif
Atsakyti
QUOTE(gresa @ 2013 02 16, 15:18)
na ka, susisiekiau su mango.com, papasakojau situacija del puku, gavau laiska su nurodymu kreiptis i mango vadybininku Lietuvoje, jei bus nustattyta, kad brokas gamyklinis - grazins pinigelius... bet kazkodel svieciasi, kad gausiu atsakyma, jog puku lindimas - normalu  doh.gif  nors atejusi i darba ilgai vargstu rinkdama pukus nuo svarkelio  doh.gif  visos siules net baltos...

Bet kad visoms šio modelio striukėms ta pati bėda. Net parduotuvėje ant sukabintų matyti jau lendančius pūkus ir visoms per siūles. O man tas paltas toooks gražus, nedaug trūko kad būčiau nusipirkusi, tiesiog nebebuvo mano dydžio. O kai pagalvoji ir kaina sakyčiau pakankamai nemaža kaip už tokį paltą... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2013 02 16, 16:41)
o ka daryt su batukais jei matau kas  sumaisytos dvi poros nes batukai siek tiek skiriais, nezymiai bet as kai pastebiu  mane nervina , bet jei siust atgal juk siuntimo islaidu niekas negrazins  g.gif

o kodel negrazinat?
QUOTE(salutvera @ 2013 02 16, 16:51)
Bet kad visoms šio modelio striukėms ta pati bėda. Net parduotuvėje ant sukabintų matyti jau lendančius pūkus ir visoms per siūles. O man tas paltas toooks gražus, nedaug trūko kad būčiau nusipirkusi, tiesiog nebebuvo mano dydžio. O kai pagalvoji ir kaina sakyčiau pakankamai nemaža kaip už tokį paltą...  doh.gif

man taip pikta, kad tas paltas nebegrazus net biggrin.gif
Atsakyti
merginos o del grazinimno i mangooutlet, kokiais kontaktiniais duomenimis kreiptis, i koki el pasta jiems rasyti , kaip darote ? noriu grazinti batukus .. sad.gif
Atsakyti
Dabar parduotuves daznai isigudrina prie pukiniu striukiu, kur yra etikete su kaina, tai salia prikabinti lapeli su uzrasu, kad puku lindimas i isore is sio gaminio yra normalu ir ne brokas.

Sian Mango atkrepiau demesi, jog prie daugumos odiniu ir verstos odos striukiu prikabintas lapelis su uzrasu, jog oda naudota gaminiui yra gyvuliu naudojamu mesai ir specialiai del gaminio nebuvo pribaigtas gyvunas. Tas pats ir Zaroj buna. Labai pagirtina is gamintoju puses ir matomai daugeliui pirkeju aktualu.
Atsakyti
merginos ka patarsite tokiu atveju, pardaviau mango megztuka jokiu broku kaip megztukas buvo pas mane as nemaciau nors esu pastabi

dabar nare man siuncia nuotraukas kad megztukas brokuotas su skylemis ir tt. deda nuotraukas nors ar tai tas pats megztinis neisku

Jusu teismui megztinis pirktas mango.com

user posted image

user posted image

nares siustos nuotraukos su skylemis:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

kaip tokiu atveju elgiates ?
man is tikro net atspalviai neatitinka mano parduoto megztuko ...

Atsakyti