Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinot nuo miego jūsų lovoj?

Neteisybė, kad pačios sau prigalvojam. Turėjau griežtą nuostatą, kad negalima vaiko guldyti pas save ir niekad neguldydavau. Pirmus 0,5 metų miegodavo idealiai savo lovytėje, užmigdavo ir jokių bėdų. O nuo pusės metų viskas pasikeitė, miegoti pradėjo neramiai, atsibunda naktį po kelis, kartais kelioliką kartų. Kad ir kokią kantrybė geležinė buvo bet nuolat būti neišsimiegojusiai.... Čia kalbama ne apie dieną, dvi, savatę. Tai tęsiasi nuolat mėnesių mėnesiais. Na gal nesu tokia geležinė, miego noriu ir pati, negaliu kaip zombis nuolat gyventi. Tikiu, kad kažkada ateis diena, kai vaikas išmiegos ramiai visą naktį.
Atsakyti
as irgi pritariu.
musu mazius miegodavo savo lovytej daugiau nei metus ir jokiu problemu neturedavom.
dygo paskutinieji dantys, ir viskas, baigesi naktinis ramus miegelis, tiesiog kas valanda keldavosi, nei mes, nei vaikas neissimiegoje - zombiai - kaip paminejo, vaiksciojom.
buvo saves ir vaiko kankinimas, kol nepasiguldem i savo lova.
lova didele - telpam visi, manau ateis laikas, eis i savo kambari miegoti, o be to man paciai labai ramu, kai jis salia miega. Apsikabini, apkamsai ir rami naktis.
Atsakyti
QUOTE(Kristuciuke-mama @ 2009 03 06, 15:19)
Sveikos, mamytes! Neįtikėtina, bet tai iš tikrųjų efektingas būdas-nuleisti lovytės kraštą ir pristumti prie savo lovos. Mano mazylis, atrode, niekada iš mano lovos neišlips, bet jam patiko thumbup.gif
Nebepasiprase atgal bigsmile.gif

Ir mums taip reikes pabandyti biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai Justą nuo gimimo migdau jo lovelėje, odabar jis nė nemano kaustytis į mūsų lovąą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limmy: 01 gegužės 2009 - 07:46
Sveikos mamytes, mums si problema irgi yra aktuali. Nuo vakaro paguldau mazaja i lova pas save, kartu prisiglaudusios uzmiega, tada ja pernesu i jos lovele ir ismiega iki kokiu 3 - 5 val ryto. mazoji yra labai prisirisus prie mamos, visada saukia mama mama, diena ir nakti. Tai ir naktimis nubudus saukia mama, nors musu lova saliai jos. tai tenka paryciais persikelti i savo lova...nepamiegam vis trys....
Atsakyti
As irgi kazkada, kai dukra labai versdavosi i musu lova, pristumiau jos lovele prie musiskes, istiesdavau savo ranka ir viskas budavo ok.
Nuo anksti dukra pradejo miegoti tik savo lovteje, o nuo 1 m ir 9 men, nes ir savo kambaryje thumbup.gif
Atsakyti
musu mazylis miegojo su mumis iki1metu11men!! doh.gif
buvo taip kad persikraustem i kitus namus nupirkom nauja lova jau normalia pats patenkintas be jokiu prasymu ilipo i ja ir iki siol miegam sekmingai thumbup.gif
ir mum vietos pagaliau smile.gif
Atsakyti
Dar neatpratinua,nakti turiu pasiimti i lova, nes stovi ir stovi lovyteje
Atsakyti
Mano sunutis irgi dar daznai atkeliauja i musu lova. Nors seniau miegodavo visa nakti savo kambaryje, bet kai pradejau kelti nakti i tualeta, jau po to turiu pasiimti pas save doh.gif Gerai, kad nors tevelis naktimis dirba, tai miegam dviese lotuliukas.gif
Atsakyti
nuo gimimo nemigdėm mūsų lovoj. kūdikis turi savo lovytę. didesniam irgi savo.
Atsakyti
Pas mus si darba atliko vyras. As isejau i kita kambari, o jis pora naktu ramiu elgesiu atsistoja ir paguldo vaika atgal. Tiek ir uzteko. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(anilewe @ 2009 05 19, 15:23)
Dar neatpratinua,nakti turiu pasiimti i lova, nes stovi ir stovi lovyteje

pas mus lygiai taip pat rolleyes.gif reikes pabandyti krasta nuimti smile.gif
Atsakyti