Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinot nuo miego jūsų lovoj?

Mes kovojam su šia problema irgi doh.gif
Miegam kuturiese vienoj lovoj. Uzmigdom savose lovose, bet tie šmikiai nakti ateina į mūsiškę. Bandai perkelti, prasideda cypimai ir verkimai. Pavargom kovoti, nežinom ką daryti verysad.gif Ir pagalves keičiau ir patalinę vaikšką pirkau, kad tik smagiau jiems būtų, bet nepadeda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Maja*: 01 birželio 2009 - 09:38
sveikos mamytes noriu ir as prisijunkti de sios daznos problemeles doh.gif taip musu mazylis irgi miegojo pas mus nuo gimimo nes visai nemiegojo lovytei jau iskart sakiau kad kaip grysim is ligonines guls y savo lovyte bet taip ir apsisuko aukstinkojom visikai nemiegojo joje na ka beliko sutverti ta lovyte nusiteikem kad miegos su mumis bet gavosi taip kaip nuvaziavom y svecius ir paguldem maziuka atskirai ismiegojo visa nakty tai nuo tos dieneles jau vel sutverem lovyte ir miega jau savo lovytei tai pradejo miegot nuo 1metuku clap.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esttrela: 01 birželio 2009 - 10:35
Geriausia tai su vaiku visai nemiegoti bendroje lovoje.
Mano vaikas niekada su mumis nemiegojo, neturime jokiu problemu del nemiegojimo lovyteje... Naktimis keliausi tiek kiek reikejo, budavo nespeju uzmigti, jau reikia keltis, bet niekada vaiko nesinesdavau i lova... Gal todel man nera problemu del miegojimo kiekvienas savo lovoje? g.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 06 01, 18:07-->
QUOTE(Emilytėsmile.gif @ 2009 06 01, 18:07)
Geriausia tai su vaiku visai nemiegoti bendroje lovoje.
Mano vaikas niekada su mumis nemiegojo, neturime jokiu problemu del nemiegojimo lovyteje... Naktimis keliausi tiek kiek reikejo, budavo nespeju uzmigti, jau reikia keltis, bet niekada vaiko nesinesdavau i lova... Gal todel man nera problemu del miegojimo kiekvienas savo lovoje? g.gif

Pritariu Jums ir labai galiuosi kad taip nedariau pati. Mano mergaiteant tiek pripratus miegoti musu lovoje, kad net jei nakti nesu ja i lovyte pajunta ir pradeda verkti. Vakar vakare kai atsigulem i mano lova kalbejau su ja, aiskinau kad cia mamos ir tecio lova, kad brolis miega atskirai ir ji turi miegoti savo lovyteje, bet ji priestarauja. Bandziau ir pagazdinti kad lovyte atiduosiu pusbroliui, o ji visai nepriestarauja ir sako gerai atiduok schmoll.gif
Atsakyti
Musu berniukas nuo 8 menesiu buvo isigudrines antra valanda nakties kraustytis pas mus i lova, o po keliones i Lietuva, kai jam buvo 1m ir 3 menesiai, niekaip nemiegojo savo lovyteje, nors tu ka doh.gif net pietu miegas budavo tikra kancia - niekaip neuzmigdydavau. Kadangi laukiam antro leliuko, tai netrukus nupirkom jam kita lovyte - "ne leliukiska", na, ir nuo tos nakties stengiames nebesikelti i lova, nebent paryciais, kokia penkta valanda pries teveliui keliantis i darba ateina pasiridineti kartu rolleyes.gif

Musu problema ta, kad esam skirtingu nuomoniu del lovos - vyrui atrodo, kad tai jokia problema, o as manau, kad vaiko vieta jo lovoje. O kai tevai neturi bendros auklejimo nuomones, tai taip ir gaunas doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Reikia patarimu, kaip pradeti pratinti vaikuti miegoti kitame kambaryje, nes spali turesime antra vaikuti, ir galvoju, kad reikia pratinti miegoti atskirai.laukiu jusu patarimu... 4u.gif
Atsakyti
O koks vaikučio amžius? ax.gif
Papildyta:
doh.gif jau pamačiau blush2.gif mūsų dukrytė miega vienam kambary su mumis, bet turbūt nebūtų didelių problemų, jei lovytę perkeltume į kitą kambarį, ji kuo ramiausiai išmiega visą naktelę... rolleyes.gif
Atsakyti
Aš parašysiu iš savo patirties. Jau daugiau nei metai, kai mažė išsikraustė į savo kambarį. Labai lengvai, paprastai, bet tiesą sakant, ji ir šiaip nestresuoja dėl pokyčių.
kambarį mes dar remontavom, tai ji man "padedavo" sienas dažyti doh.gif Paskui kelias dienas tiesiog pabūdavom tame kambary. Jai laaabai patiko. Vieną popietę, nieko spec. neplanavusi, tiesiog paklausiau, ar ji norėtų miegoti savo kambary ir ji sutiko. Tada nusitempėm draugiškai lovytę ir pasiliko ji thumbup.gif Aišku, kiekvieną rytą atbilda pas mus, būna naktį pasivaikštinėja, bet miega šauniausiai pati sau. dabar dar ir lovą pakeitėm, nes reikės jau perleisti sesytei. Irgi be problemų.
Manau, tiesiog reikia stebėti, kartu kambariuką tvarkytis ir pataikyti tinkamą momentą.
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
mes iškėlėm berniukus kartu, kai jau antrasis buvo paaugęs - dėl paprastos priežasties: atsiradus broliui, jau ir taip tenka dėmesiu, daiktais dalintis, tai pagalvojom, kad vaikui stresas tik padidės, jį perkėlus į kitą kambarį, o brolį palikus pas mus. todėl kantriai dar beveik metus laiko miegojom lovoj keturiese smile.gif kai mažyliui jau suėjo 8 mėnėsiai ir sparčiai ropot/karstytis pradėjo, užsakėm naujas lovas - abiem vienodas. įrengėm kambarį, viską sutvarkėm ir tą pačią dieną, kai gavom lovas - abu kartu ten perkėlėm. streso nebuvo, nes nei vienas nesijautė privilegijuotas, nei vienam nebuvo minties, kad kažkuris iš jų geresnis.
mažiui rugsėjį sueis 2 metai, jau metus laiko miega savo kambary. didžiajam dabar 3,5 (kai iškėlėm, buvo 2,5)
Atsakyti
Sunus iki seses gimimo visados miegodavo su mumis kambary dar net i musu lova isiropsdavo........ doh.gif
Dabar miega su sese kitame kambary.... thumbup.gif iskeliavo abu i kita kambary kai sunui buvo 5m. o sesei nepilnai 1m
Atsakyti
kadangi rugsėjo mėnesį turėsim dar vieną leliuką, tai kad mažajam nebūtų streso, jau nuo balandžio mėn miega kitam kambary...o dariau taip: vis sakydavau, kad nešim lovytę pas sesę į kambarį, pasakodavau kur miegos, kur statysim ir t.t...vieną rytą paėmiau ir atstūmiau lovytę...mažasis dar padėjo stumti...ir labai jam patiko...pirmas savaites, kad nedingtų noras, kas ateidavo į svečius, vis kviesdavom, kad parodytų, kur dabar jis miega biggrin.gif ...nekilo jokių problemų...tiesa perkėlėm su jo lovyte, gale išėmėm du virbus, kad pats galėtų įlipti/išlipti...o kitam leliukui kitą turim...vėliau, kai paaugs abu, keisim abiems...
Atsakyti
iškeliavo į savo kambarį pusantrų metukų būdamas.
būtume norėję anksčiau, bet nebuvo galimybių.
Atsakyti