Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinot nuo miego jūsų lovoj?

QUOTE(rasiuksvan @ 2008 10 20, 22:15)
kokia gera tema thumbup.gif
mus si problema kamuoja ir iki siol, neiseina niekam atpratinti vaiko teveliu lovos, jei uzmiega iekliu i lovyte max pamiega 1 val, o po to verkimai rekimai stojasi ir vsio, daug ka bandziau daryti ir supti ir vel uzmigdyti tevu lovoje tada vel perkelti i vaiko lovyte bet niekas nepadejo verysad.gif cia paskaicius radau gera ideja bandysiu nuimti lovos viena krasta ziuresiu kas cia gausis, labai tikiuosi kad pripras, nes teveliai visiskai nepailsi, yra suvarzyti bijok atsipalaiduoti, kad tik per miegus neuzgautum netycia ir pan verysad.gif

Labai gerai zinoma situacija, mirksiukas.gif mano maziukas irgi lovytej maximum 1 val ir viskas.... dabar jau ir lovyte isnesta, kad kambaryje vietos daugiau butu, nes vistiek be sansu ji ten migdyti doh.gif
Atsakyti
man rodos sita tema jau buvo, as joje rasiau, bet galiu dar karta pasikartoti, nes zinau koks tai baubas:)

tai va, buvo namie remontas ir vaikui teko miegoti ant sofos lovos, tai as ji ten paguldydavau, su juo paguledavau, paskui pasededavau ir iki siol pasedziu kol jis uzmiega, pakalbam, padainuoju.

siaip geriau kuo mazesni pratinti, nes paskui sunkiau. kai vaikui buvo puse m irgi bandziau pratinti, kelias dienas paverke ir ramu buvo, bet paskui susirgo ir vel pas mus atsikrauste.

tiesa, mums lb itakos turejo tai , kad borteli sonini nuemem, nes kol jis buvo domas bijojo lovyteje miegoti.

atvirai pasakius tai ir db nakti pas mus i lova ateina, bet todel , kad as nenoriu nakty keltis blush2.gif jis prabunda ir girdziu mama mama sesk, tai sakau tai tu ateik pas mane tai ateina, o parayciais vel pabega biggrin.gif na kaip uzeina kartais lb nori musu lovoje miegoti, o kartais neikalbinsi, paguli ir pabega, bet jau tada mama sesk , mama lialia buna:)
Atsakyti
labai saunu kad yra tokia tema, mano mazoji nuo gimimo iki metuku labai jautriai miegodavo, nuo menkiausio krebztelejimo pabusdavo, manes is vis nuo saves nepaleisdavo, jei nepabusdavo vaikas man keliantis nuo jos, tai pabusdavo vos paguldzius i lovyte, tai pats tinkamiausias dalykas buvo kad visi geriau isimiegotu miegoti kartu. nors visus tuos metus bandziau ja ivairiais budais pratinti miegoti lovytej, taciau apart bemiegiu naktu ir zviegimo tai nieko nedave. nezinau kaip pavyks atpratinti nuo musu lovos, bet bandysim kaip auksciau kazkas rase nuimti viena lovytes puse ir pristumti prie musu lovos, veliau parasysiu kaip sekesi
Atsakyti
Mes irgi miegam prie lovos pritraukę lovytę be krašto. mažoji nuo gimimo kartu miega-niekaip lovytėje neįpratinom. Tai vat kai sugalvojom nuimti kraštai, tai dabar naktį užmiegą prie šono, o paskui pati miegodama nuropoja skersai lovytės ir miega kol pienuko užsimano. Šiaip esu patenkinta-nors ir naktį migruija, bet bent jau buna, kad lovytėj išmiega visą naktį. Kaip reikės galutinai perkelt į lovytę net neįsivaizduoju doh.gif
Atsakyti
Aktuali tema.
MAzdaug iki 11 men miegojom kartu, kai viena diena truko kantrybe, nes miegodamas malasi, duodasi, atsikeldavau kaip sudauzyta, nugara skaudedavo. Viena diena nusprendem viskas kraustom i lovyte, nes iki tol nebuvo imanoma i lovyte paguldyti zviege kaip skerdziamas.
Na ir ka palikom lovytej, rekdavo iki paskutiniu, uzmigdavo siaip ne taip, bet apie 1 prabusdavo, ateidavau salia jo pabuti, bet tik nueini ir vel rekia, po keliu naktu nebesikeliau ir visai normaliai po keliu minuciu uzmigdavo.
Dabar jau po poros menesiu pasiekem, kad ismiega visa nakti, tik dar truputi sunkoka uzmigti lovytej, bet bunam salia, dainuoju, ranka palaikau prie zanduko ir uzmiega.
Bet uztat atsirado kita beda, uzmigus neimanoma uzkloti kaldrytes, tik uzkloji iskart prabunda, kad nusispardyti. doh.gif
Atsakyti
Na va, mes jau isbandeme pirmaja naktele si metoda kai lovytes viena krasta nuimi ir prisistumi lovyte prie teveliu lovos, na ka galiu pasakyti labai geras metodas, galiu padekoti kas ji parase labai dziaugiuosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif aisku mazius buvo visa naktele irzlus, bet neverke, nereke, bet jaute kad miega ne teveliu loveleje,man tai labai gerai kad nebera to krasto galiu maziuka paglostyti, uzkloti net neislipus is lovos, nei per tuos pagaliukus kol ikisi ranka, vis vien tekgavo islipti is lovos ax.gif Pastebejau, kad galbut mano maziukui nepatikdavo lovyteje miegoti vien del to, kad jis jausdavosi suvarzytas aptvertas kaip garde, o dabar bent jau erdve jam, aisku kaldrytes visai nemegsta pyksta kai uzkloji doh.gif bet man tai atrodo kad jam salta, nes ir man buna salta nakti miegoti jei neuzsikloji, o jam vis vien buna rankos,kojos saltos ir vis vien neleisdavo uzklot lotuliukas.gif
Mamytes pabandykite si metoda tikrai patariu, bent jau pabandyti mirksiukas.gif
Maziukui atrodo kad jis miega su teveliais, o is tiesu miega savo loveleje, as is karto bandziau ir mikdyti joje o neperkelineti juk ir taip arti ta lovyte atrodo ir taip jau kaip bendra didele lova thumbup.gif
Atsakyti
mes taip jau pusmetį miegam ir nieko gero, sūnus vistiek lipa pas mane į lovą, nesvarbu, kad jo lova pristumta. tai tėtis 'išsikraustė' į kitą kambarį ir dabar mes miegam dviese. I savo lovą (mažytę lovytę) tai ropščiasi tik 5 minutėm, kai tėtis ateina pas mus ir pagąsdina jog eis į mažytę lovytę. Šiaip tai vargas - verskams nepadeda, bandžiau kai mažas buvo- nuo isterijos apsivemia, dabar irgi vemia jei dasivaro iki isterijos. Šiaip nuo 4 iki 11 mėnesių kitame kambaryje miegojo, susigadinom kai susirgo doh.gif
Atsakyti
na kazkaip kol gyvenam pas mano tevus,tai ji visad meigodavo pas mus-trise valdem lovyte ir viena nemegdavo miegoti-nei uzmigdavo,nei noredavo pabusti veina g.gif bet va kai atskirai gyvent pradejom,kazkaip psakaem kad reikia jai kiegoti atskirai ir nesipriesino.... g.gif bigsmile.gif sakem kad esi jau didele,jau du metai tau tad reikia mergaitems miegoti savo lovyteje.teveliai tuir savo lovyte,ir mija turi savo lovyte.nuo tada jokiu problemu. 4u.gif aisku ryte pabudus nori begti pas mus i lova,pasidziaugti su mumis rytiniu pasigulejimu,bet tai manau normalu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(piene78 @ 2008 10 21, 13:31)
labai saunu kad yra tokia tema, mano mazoji nuo gimimo iki metuku labai jautriai miegodavo, nuo menkiausio krebztelejimo pabusdavo, manes is vis nuo saves nepaleisdavo, jei nepabusdavo vaikas man keliantis nuo jos, tai pabusdavo vos paguldzius i lovyte, tai pats tinkamiausias dalykas buvo kad visi geriau isimiegotu miegoti kartu. nors visus tuos metus bandziau ja ivairiais budais pratinti miegoti lovytej, taciau apart bemiegiu naktu ir zviegimo tai nieko nedave. nezinau kaip pavyks atpratinti nuo musu lovos, bet bandysim kaip auksciau kazkas rase nuimti viena lovytes puse ir pristumti prie musu lovos, veliau parasysiu kaip sekesi

Na maniškė taip pat jautriai miegojo, labai į garsus reagavo. Kaip tik todėl ir nusprendžiau migdyti ją atskirame kambaryje, už uždarytų durų smile.gif Kaip aš juokaudama sakau, mes netrukdome viena kitai miegot smile.gif Na ta prasme aš jos neblaškau savo vartymusi lovoje, o ji manęs nebudina savo knerzėjimu ax.gif Nes pvz aš pastebėjau, kad ji naktį vos sučepsėdavo ir aš užsimiegojusi iš kart šokdavau "siūlyti savo paslaugų". Tiesiog instinktyviai, užsimiegojusi nepagalvodavau, kad gal reik palaukt kol pati užmigs ar, kad paprasčiausiai kažką sapnuoja...
Papildyta:
QUOTE(Mijos mama @ 2008 10 22, 18:00)
aisku ryte pabudus nori begti pas mus i lova,pasidziaugti su mumis rytiniu pasigulejimu,bet tai manau normalu ax.gif

drinks_cheers.gif aišku normalu. Mes irgi visa šeimyna savaitgaliais suvirstam į lovą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JO/NE @ 2008 10 22, 22:40)
Na maniškė taip pat jautriai miegojo, labai į garsus reagavo. Kaip tik todėl ir nusprendžiau migdyti ją atskirame kambaryje, už uždarytų durų smile.gif  Kaip aš juokaudama sakau, mes netrukdome viena kitai miegot smile.gif  Na ta prasme aš jos neblaškau savo vartymusi lovoje, o ji manęs nebudina savo knerzėjimu ax.gif  Nes pvz aš pastebėjau, kad ji naktį vos sučepsėdavo ir aš užsimiegojusi iš kart šokdavau "siūlyti savo paslaugų". Tiesiog instinktyviai, užsimiegojusi nepagalvodavau, kad gal reik palaukt kol pati užmigs ar, kad paprasčiausiai kažką sapnuoja...
Papildyta:
drinks_cheers.gif  aišku normalu. Mes irgi visa šeimyna savaitgaliais suvirstam į lovą wub.gif

na matai bet koks pasitraukimas nuo jos baigdavosi nenutylanciomis isterijomis, be manes atsisakydavo is vis miegoti ir visi stebedavosi kaip ji gali tiek istverti nemiegojusi. Mes su vyru juokemes, nes ja uzmigdzius vyras iseina is kambario visai nesistengdamas to daryti tyliau, maze nepabunda, o kai as einu ant pirstu galu tyliau uz muse, tai is kart akys stacios ir rekia doh.gif
Atsakyti
na ka as mamukai galiu pasakyti sia tema smile.gif musu mergina (1metukai) uzmiega lovytej, o nakti visad persikrausto pas mus i lova, t y mes patys ja isikeliam kai pradeda daznai pabudineti iri virkcioti. dabar jau mes tiek pripratom ir kazkaip gerai issimiegam trise, kai dviese tai net keista kad tiek daug vietos biggrin.gif aisku musu lova gana palti bet as svajoju apie dar platesne , uzaugs kazkada tas vaikas ir visai nebenores pas tevelius ateit pagulet.. o jau sekmadienio rytais kaip faina visiems trims atsibusti wub.gif na zinoma idealu kai vaikas miega lovytej ir kitam kambari, bet mes dabar miegam taip kaip mums gaunasi ir nera taip jau blogai 4u.gif
Atsakyti
Mūsų panelytei jau greitai trys metukai,bet labai mėgsta miegot su tėveliais.
Sūnus nuo pirmos dienos miegojo savo lovytėje,tik ateidavo kiekvieną vakarą pasišildyti bigsmile.gif
O mažoji nuo pirmų minučių streikavo prieš miegą atskirai.Ligoninėje pirmą naktį išmiegojo vežimuke ir kaip atėjo pusričių pas mamytę taip 8 mėn.ir miegojom tryse.Kai gydytoja ligoninėje man sakė,kad ji nemiegos,aš ginčijausi.Sūnus miegojo,o šita jau ne.Grišim namo ir viskas susitvarkys.Deja,deja...
Gavosi taip,arba miegam visi trys,arba bus bemiegė naktis schmoll.gif Teko paklusti jos norams.
O nuo 8 mėn.savaime iškeliavo į savo lovą,nes buvo labai dideli karščiai tą vasarą.Bet paričiais visada ateidavo.Dabar jos lovytė stovi šalia mūsų lovos su nuimtu galu ir ji puikiausiai miega.Nors labai mėgsta mūsų lovoje miegot,ypač pietų miegelio tongue.gif
Juk taip malonu kai tas mažas žmogutis glaudžiasi prie tavęs smile.gif
Kantrybės visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti