Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinot nuo miego jūsų lovoj?

Mes labai bijojom, kad dukrytė nemiegos lovytėje, iš pradžių bandėm manieže migdyti, tai niekaip. O tą pačią dieną, kai nupirkom lovytę, nuleidom kraštą, pristūmėm prie savo lovos, atsigulė vakare be jokių zirzimų ir išmiegojo kuo puikiausiai visą naktį thumbup.gif . Aišku mes labai vėlai ją perkėlėm į lovytę, kai dukrytei buvo 18 mėnesių, nes tada ir nustojau maitinti krūtimi mirksiukas.gif .
Atsakyti
Įdomu išgirst įvairių nuomonių, nuo kada vaikiuką iškėlėt miegot į kitą kambarį? Ar lengvai priprato miegot vienas? Kaip jūs pačios jautėtes atlikusios tokį sprendimą?
Atsakyti
as bandziau migdyti atskirai,bet mano dukryte labai jautriai miega,tai tik pokaituka savo kambaryje temiega,o nakti pas mus smile.gif
Atsakyti
O kaip manot, gal kuo anksciau perkeli, tuo lengviau adaptuojasi miegoti vieni? rolleyes.gif Esu svarstymu lygmeni, ar jau iskelt, ar dar miegot kartu. Atrodo, kad nakti tingesiu keltis ir eit i kita kambari, jei nermiai miegos, net nezinau ka daryt g.gif
Atsakyti
Bandėm miegoti skirtinguose kambariuose nuo 2 metukų, bet tą pačią naktį teko grįžt, nes jautriai miega ir visada atsikloja doh.gif
Atsakyti
2metuku proga palikau miegot viena ax.gif miega puikiai,ryte nubunda ir rekauja mama mamaaaaaa,as tada is kito kambario sakau opapa ir ji atbega thumbup.gif problemu jokiu neturejom,dabar iseinu ji man mojuoja ate ate wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2008 10 27, 21:21)
2metuku proga palikau miegot viena  ax.gif  miega puikiai,ryte nubunda ir rekauja mama mamaaaaaa,as tada is kito kambario sakau opapa ir ji atbega  thumbup.gif problemu jokiu neturejom,dabar iseinu ji man mojuoja ate ate  wub.gif

Kaip fainai. As taipat manau nuo dvieju metu perkelciau i kita kambari, tik deja nera to antro kambario
Atsakyti
Vieną nuo 5mėn., kitą maždaug 3mėn. Patikėkit, kuo mažesnis tuo lengviau pripranta smile.gif Visai mažų neverta atskirai migdyt, nes nepatogu, juk naktį dažnai keltis reikia. Iki tol miegodavo šalia manęs wub.gif
Atsakyti
Mes dukrą perkėlėm miegoti į kitą kambarį kai jai buvo 2m.4mėn. Turbūt galėjom ir anksčiau, bet kaip dažniausiai būna tėvai labiau bijo permainų nei vaikai blush2.gif O perkėlėm labai paprastai, vieną vakarą paklausiau ar ji nenorėtų miegoti savam kambarį, o ji atsakė - gerai. Tai nuo tos nakties ir iškeliavo, dabar kartais dar atbėga paryčiais į mūsų lovą, bet vis tiek džiaugiuosi, kad miega savam kambarį.
Atsakyti
4u.gif mes maziausia perkelem jau kai gryzom is vasaros atostogu,dabar miega su savo sesute.jauciasi didele, lotuliukas.gif
Atsakyti
Jeigu turėtume atskirą kambarį biggrin.gif tai būčiau atskirai migdžius nuo kokių 6mėn, nes miegojo beveik nuo gimimo palyginti ramiai, o ir aš naktį nelakstau kas minutę užkloti, patikrinti ir t.t.
Atsakyti
Mes sunu perkeleme i kita kambari nuo 3 men., jis net nepajuto jokio skirtumo, tik ramiau pradejo miegoti. Bet jei sirkdavo, visada jam palaikydavome kompanija. bigsmile.gif
Atsakyti