QUOTE(uups @ 2009 12 11, 15:00)
o kodel po cezario negalima kudikio su mama laikyt, nesupratau?
kai man padare cezari ir diedui i rankas padave jau nushluostyta ir suvyniota vaika, nuo to laiko jis visa laika buvo su manim. Apie bet koki procedura (buvo 2,- kraujo emimas ir galvos echoskopija) informuodavo ish anksto, ir visas galejau stebet (ta ir dariau,- ejau kartu ir zhiurejau). Man bishki buvo ..eee...varzhteliai pasisuke, - jei kas butu pabande ishnesht mano kudiki,- akis buchiau ishkabinus
Suprantu, jei kudiki reikia guldyt i inkubatoriu, bet kitais atvejais gal tik pasakyt reik, kad nori su vaiku but? gi niekastu kudikiu jega neatima

Suprantu, jei kudiki reikia guldyt i inkubatoriu, bet kitais atvejais gal tik pasakyt reik, kad nori su vaiku but? gi niekastu kudikiu jega neatima

Matai, matyt nuo ligonines priklauso, Siauliuose tikrai nepalieka, po operacijos pasilieki pooperacinej palatoj, visai kitam netgi aukste nei naujagimiu skyrius, o vaikus isveza i naujagimiu skyriu, ir dar pareiskia, kad jeigu bus laisvu seseliu ir tures laiko tai atnes pamaitint, o jei ne tai nenes

Na ir kaip minejo cia pries mane rasiusi tai jo, neleidzia keltis visa para.. kateteri is slapimo pusles ir ta tik po paros isima.. taigi guli lovoj.. netgi neleidzia lankytoju i pooperacine.. na MB ileido 5 min, matyt daugeli ileidzia, bet labai trumpam.. o daugiau guli ir lauki..
Operavo mane diena pries 12 val, tai vaika aciu D atnese pamaitinti 15 val ir 18 val, o daugiau iki pat ryto kol perkele mane i skyriu kita, vaiko nemaciau, maitinamas aisku buvo misiniu