Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. D.Ramašauskaitė

Noriu pagirti Diana.
Gimdziau pas ja Vaisingumo klinikoje, gimdymo metu i antakalnio klinika atvaziavo auditas, tai ji suroganizavo, kad kol ji bus islekusi atvaziuotu jos kolege, o tik baigusi audita atvaziavo atgal - kaip tik tuo metu kai pasirode mano stebukliuke. Ir tai sugebejo padaryta visai nesuerzindama nei manes (pripazinkite, tai sudetinga - islepinta moteriskaite, pirmas gimdymas blink.gif ), nei vyro.
puiki ne tik gydytoja, bet ir labai organizuotas zmogus.
labai jai dekinga.
Atsakyti
Man gydytoja Diana rekomendavo Meskauskiene, nes pati atostogavo tuo metu (2006 07), buvau patenkinta, rami, islaukyta, kalba ir atrodo viskas aisku. Super gydytoja 4u.gif , tik labai gaila neissaugojau telefono.
Atsakyti
Tai pati geriausia gydytoja thumbup.gif
Atsakyti
Super gydytoja 4u.gif ,visiems rekomenduoju thumbup.gif ,as kai atejau pas ja prasiau kad cezari man darytu,kad po pirmo gymdimo, labai jau..... ne noriu naturaliai gymdyti,kadangi pirmas gymdymas buvo su komplikacijom.... verysad.gif , pas mane pirma minus kraujo grupe, ji apziurejo ir pasake schmoll.gif pati gimdysi,ir likau labai patenkinta 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi galiu rekomenduoti šią gydytoją 4u.gif
Labai rami, nepanikuojanti. Man buvo planinis cezaris. Esu labai dėkinga gydytojai už gražią ir sveiką dukrytę, viskas praėjo super, jokių komplikacijų ir panašiai, išsirašėme iš klinikos, kaip po normalaus gimdymo-trečią parąsmile.gif Apie įkainius deja, nieko nežinau, nes privačioj klinikoj gimdžiau.
Nežinau, bet ji man tokia atrodo neėmėja kažkodėl.
Atsakyti
Kai suzinojau kad laukiuosi mano ginekologe parekomendavo gydytoja ramasauskaite nestumui priziureti... smile.gif esu labai patenkinta.. smile.gif lankausi pas ja northway klinikoje.. viska paaiskina visada klausia ar neturiu kokiu klausimu jai... kadangi nestumas be didesniu komplikciju tai ir lankytis nereikejo daznai.. tik visad perspedavo kad jeigu ka iskart skambinciau smile.gif
Atsakyti
O kaip sia gydytoja pateikti? tik per Nortway? Noreciau pastoti, taciau visa nestuma ir pati gimdyma sudejus brangokai gaunasi suma. Ar jus visos lanketes, gimdete pas ja privaciai? Ar galima pas ja patekti ir kitaip? O gal visdelto tos kainos nera tokios baisios kaip galvoju? Jei menesiui tenka apie 400 lt apsilankymams+tyrimams+visa kita, tai kaina butu man normali, bet jei brangiau..
Atsakyti
QUOTE(irutav @ 2008 06 17, 20:21)
O kaip sia gydytoja pateikti? tik per Nortway? Noreciau pastoti, taciau visa nestuma ir pati gimdyma sudejus brangokai gaunasi suma. Ar jus visos lanketes, gimdete pas ja privaciai? Ar galima pas ja patekti ir kitaip? O gal visdelto tos kainos nera tokios baisios kaip galvoju? Jei menesiui tenka apie 400 lt apsilankymams+tyrimams+visa kita, tai kaina butu man normali, bet jei brangiau..

as pas ja lankausi nuo 12 nestumo savaites... tai pirma kart sumokejau apie 350... nes buvo tyrimai apziura echoskopija... po to lankiausi kas menesi... apziura 90 Lt plius dar tyrimukai gaudavos iki 150... kokios kainos uz konsultacijas iki pastojimo nezinau...
Atsakyti
labai faina rami gydytoja thumbup.gif tikrai rekomenduoju 4u.gif

kas klause del gimdymo pas ja, tai susipazinom tik 30toje savaiteje kazkur, o gal truputi anksciau ir ateidavau apziurai i AK, jeigu tiksliau tai nereikedavo nei eiti specialiai, nes kas kelios savaites i ligonine pakliudavau doh.gif tai taip ir draugavom mes ligoninej iki gimdymo.
O pati pradzia buvo tokia, kad pasiskambinau ir susitarem del pasimatymo AK.
Atsakyti
Jei kada nors gyvenime teks dar gimdyti, tai tik pas Diana Ramašauskaitę thumbup.gif
Atsakyti
Nuostabus, šiltas žmogus ir puiki Gydytoja smile.gif
Ačiū jai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristė @ 2005 06 24, 15:38)
Labai norėčiau,kad atsilieptų tos,kurias prižiūrėjo ir kurios gimdė pas Dianą Ramašauskaitę Antakalny.Kadangi mano gydytojas atostogaus,man teks bendrauti su šia gydytoja,apie kurią negirdėjau nė žodžio. g.gif Labai pravers jūsų informacija man morališkai nusiteikiant.

Sveika
super gydytoja,as lankiausi visa nestuma pas ja.ir po siais dienai pas ja einu,nereali,tik tokiu gydytoju retenybe
visoms draugems ja rekomenduoju kaip ginekologe.pas ja labai daug pacientu,nes tikrai nereali,maloni,rami,svelni,zianu kad daug vazineja po seminarus ar kaip jie ten vadinasi.buk rami,99%.as tik ja siandien rekomendavau draugei,sekmes tau
Atsakyti