Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. D.Ramašauskaitė

QUOTE(Debesiute @ 2009 02 08, 14:06)
Siaip ji pripazista, kad naturalus gimdymas bei ntervencijos yra geriausias, bet tikrai nepriestaraus ir nemoralizuos, jei pageidausi epiduro  mirksiukas.gif

as gimdziau pas ja su epiduru, negirdejau is jos nei vieno zodzio pries...
Atsakyti
QUOTE(Ksantipe @ 2009 02 20, 00:31)
dar toks klausimelis, kuri taretes su sia nuostabia gydytoja, gal apytikslias ribas pinigeliu galit parasyti?  ax.gif

Sveikos mamytes kurios lankotes ar ruosiates gimdyti pas sia gydytoja. Nuostabus zmogus. lankausi pas ja jau antrus metus. dabar ji mane priziuri nestumo metu. lankausi pas ja northway klinikoje. ji visada suinteresuota kad kuo labiau taupyt musu pinigelius nedaro tu echoskopu kai nera reikalo tyrimus is kart pasiklause kur noriu daryt tai darausi savo poliklinikoje. Vienu sakineliu labai siltas ir mielas zmogus, kuris dirba ne del pinigu.

tad mano nuomone kokia padeka jai skirsite tokia jai bus gera 4u.gif

Sekmes mamytems kurios gimdysite pas ja thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
As turiu ne kokiu ziniu apie Ramasauskaite unsure.gif
Visa nestuma lankiausi pas ja Northway centre, taremes, kad ji dalyvaus mano gimdyme... pries pat gimdyma ji atostogavo, as labai dziaugiausi, kad jos islaukiau sugriztant ir... kai prasidejo gimdymas (tai buvo sekmadienio popiete), as pasiskambinau Ramasauskaitei, o ji man atsake: AS SIANDIEN NEDIRBU mega_shok.gif
Man norejosi verkti atsistojusi, jauciausi tarsi isduota artimo zmogaus verysad.gif
Kas baisiausiau, kad kai po gimdymo jau gulejau palatoj, ji irgi sugebejo tik karta uzsukti, nors visas dienas ryte dirbo Antakalnyje.
Po gimdymo praejo jau du menesiai, as jos net matyt nenoriu.
Beja, esu sutikusi mamu, i kuriu gimdymus ji irgi neatvyko gun_rifle.gif
Atrodo, si gydytoja aptekusi pinigais ir ji ne visada laikosi savo pazadu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudze @ 2009 06 19, 02:37)

o kai taretes, kad gimdysite pas ja, tai aptarete, kad jei prasides nakti ar savaitgaliais?? nes kai as su ja tariausi, tai klausiau ir ar galiu skambint jei prasides nakti, savaitgali ir t.t., apie apmokejima i kasa jei ne jos darbo metu.. bet aisku man neprireike skambinti nakti, nes buvo nuspresta daryti CP..
Atsakyti
QUOTE(rasulka @ 2009 06 19, 06:57)
o kai taretes, kad gimdysite pas ja, tai aptarete, kad jei prasides nakti ar savaitgaliais?? nes kai as su ja tariausi, tai klausiau ir ar galiu skambint jei prasides nakti, savaitgali ir t.t., apie apmokejima i kasa jei ne jos darbo metu.. bet aisku man neprireike skambinti nakti, nes buvo nuspresta daryti CP..

savaitgaliais ji laisva, klausiau, ka daryt jei nakti prasidetu, sake vaziuot i priemima ir jei tikrai gimdai, skambinti daktarei. as tik nelabai supratau, apie koki apmokejima i kasa rasei?
Atsakyti
QUOTE(Vavidvake @ 2009 06 19, 08:52)
savaitgaliais ji laisva, klausiau, ka daryt jei nakti prasidetu, sake vaziuot i priemima ir jei tikrai gimdai, skambinti daktarei. as tik nelabai supratau, apie koki apmokejima i kasa rasei?

Jei gimdymas prasideda ne Jūsų pasirinkto gydytojp budėjimo metu ir jis priiminėja gimdymą - į kasą reikia sumokėti nustatyto dydžio įmoką.
Atsakyti
QUOTE(Vavidvake @ 2009 06 19, 09:52)

jei atvaziuoji gimdyti kai ne jos darbo valandos, tada susimoki i kasa jei gydytojas is namu atvaziuoja, nezinau tikslios sumos, apie 500 LT. tvarka nauja tokia. man lygiai ta pati sake del gimdymo nakti. tik as dar derinausi ir jei ji negales atvaziuoti (juk gydytojai irgi kazkur isvaziuoja, negali buti budejimo rezime visada) tai ar ji man parekomenduos kazka, zodziu su sia gydytoja jauciausi saugiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudze @ 2009 06 19, 01:37)
Sveikos,
As turiu ne kokiu ziniu apie Ramasauskaite unsure.gif
Visa nestuma lankiausi pas ja Northway centre, taremes, kad ji dalyvaus mano gimdyme... pries pat gimdyma ji atostogavo, as labai dziaugiausi, kad jos islaukiau sugriztant ir... kai prasidejo gimdymas (tai buvo sekmadienio popiete), as pasiskambinau Ramasauskaitei, o ji man atsake: AS SIANDIEN NEDIRBU mega_shok.gif
Man norejosi verkti atsistojusi, jauciausi tarsi isduota artimo zmogaus  verysad.gif
Kas baisiausiau, kad kai po gimdymo jau gulejau palatoj, ji irgi sugebejo tik karta uzsukti, nors visas dienas ryte dirbo Antakalnyje.
Po gimdymo praejo jau du menesiai, as jos net matyt nenoriu.
Beja, esu sutikusi mamu, i kuriu gimdymus ji irgi neatvyko gun_rifle.gif
Atrodo, si gydytoja aptekusi pinigais ir ji ne visada laikosi savo pazadu schmoll.gif

ir as kalbejausi su Ramasauskaite del gimdymo, tai ji tikrai nezadejo, kad 100proc. gales atvykti i gimdyma. sake, pasiskambinti jai, ir ji tada jau pasakys. jei negales atvykti, paskambins kokiam kolegai, kad manim pasirupintu, jei aisku as noresiu...

Atsakyti
o vat, siandiena buvau, pas sia gydytoja, visa nestuma lankiausi ax.gif
33 savaiteles mums , o kitas pasimatymas bus su ja tik po menesio, tai kazkaip nusivyliau tokia prieziura.Manau ji yra uzsikrovusi per daug darbo, kurio nesugeba pavesti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(blaxtiena @ 2009 07 02, 17:10)
33 savaiteles mums , o kitas pasimatymas bus su ja tik po menesio, tai kazkaip nusivyliau tokia prieziura.Manau ji yra uzsikrovusi per daug darbo, kurio nesugeba pavesti verysad.gif

unsure.gif
O sakykit, pas jus nėštumas sklandus? Kuom jūs nusivylėte? Ar neatsakė į jūsų klausimus, nepastebėjo kažko?
Aš pas šią gydytoją lankiausi nestuke.gif priežiūrai, ir esu thumbup.gif patenkinta.
Apsilankymo dažnumas nustatomas pagal nestuke.gif eigą, pačiame gale reikia dažniau lankytis. PAgalvokit, jei vaikščiosit dažniau nei skiria (o skiria tai pagal rekomenduojamą nestuke.gif grafiką), tai ir pinigėlių daugiau kainuos.

Dar norėjau Rudzes atvejį pakomentuoti - ar gydytojas aptekęs pinigais, ar ne, tai tikrai ne mūsų reikalas. Mokytis tai virš 10 metų reikia...O užsieny tokie gydytojai ir jachtą išgali nusipirkti mirksiukas.gif
Mano galva, gydytojas irgi turi teisę į laisvalaikį. O jei jai kitą dieną svarbi operacija? Jei nebuvo aiškiai sutarta, tikrai nereikia pykti.
Atsakyti
QUOTE(blaxtiena @ 2009 07 02, 17:10)

jei tavo nestumas normalus,nera reikalo dazniau lankytis. va kai jau 36-37 sav. sukaks, tada vaiksciosi kas dvi savaites mirksiukas.gif

as pas cia gydytoja vaikstau visa nestuke.gif ir esu labai patenkinta, zmogus dvelkiantis vidine ramybe, nepanikuojantis, viska ramiai ir profesionaliai isaiskinantis thumbup.gif

aisku, noreciau pas ja gimdyti, bet jei paskambinus jai, ji atsisakytu atvykti, tikrai ne pasaulio pabaiga butu, ir tikrai nesijausciau isduota, kaip cia kazkuri mamyte rase ax.gif ji juk tuo metu gali nordtway dirbti, nemes darbo ir neleks pas mane, ar kokioj palangoj ilsetis ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasmania @ 2009 07 02, 23:51)
Dar norėjau Rudzes atvejį pakomentuoti - ar gydytojas aptekęs pinigais, ar ne, tai tikrai ne mūsų reikalas. Mokytis tai virš 10 metų reikia...O užsieny tokie gydytojai ir jachtą išgali nusipirkti mirksiukas.gif
Mano galva, gydytojas irgi turi teisę į laisvalaikį. O jei jai kitą dieną svarbi operacija? Jei nebuvo aiškiai sutarta, tikrai nereikia pykti.

Nezinau, man kaip ir buvo labai aiskiai sutarta... verysad.gif Ji paskutinius du nestumo menesius zadejo, kad pas mane bus planinis CP, nes vaikutis didelis (gime 4,5 kg). Bet kai grizo is atostogu, pasake "ne, gimdysi pati". Ir gimdziau: ji i gimdyma neatvyko, vaikelis patyre gimdymo trauma ir as dabar maziausiai puse metu turesiu su vaikeliu lankyti sildymus, masazus, mankstas, baseina, bei nesioti ortopedini itvara verysad.gif
O baisiausia, kad ji net po gimdymo neskyre jokio demesio. Pirma diena tik uzsuko minutei ir viskas. Na zinot, as tikrai tikejausi kitokios prieziuros is jos puses - daugiau pas sia gydytoja niekada neisiu ir kitoms nerekomenduoju unsure.gif
Atsakyti